וירוסים - ייעוץ../images/Emo35.gif
אני מקבל המון אימיליים מלאים בוירוסים. יש לי Norton AntiVirus 2004 Proffesional על רוב האימיילים הוא מודיע לי שיש וירוס, מנקה אותו ואז אם אני מסתכל בAttachment יש קובץ Text שרשום שהנורטון מחק את הקובץ המצורף. הקטע הוא שלפעמים אני מקבל אימייל שנראה כמו וירוס בלי Attachment בכלל... ואני מקבל גם הרבה כאלו:
מה האימיילים התמוהים שאני מקבל משרתים בחזרה... אין בהם וירוס כי אלו קבצי טקסט אלה כל מיני Returned by mail server וכו'... יש לכם רעיונות
אני מקבל המון אימיליים מלאים בוירוסים. יש לי Norton AntiVirus 2004 Proffesional על רוב האימיילים הוא מודיע לי שיש וירוס, מנקה אותו ואז אם אני מסתכל בAttachment יש קובץ Text שרשום שהנורטון מחק את הקובץ המצורף. הקטע הוא שלפעמים אני מקבל אימייל שנראה כמו וירוס בלי Attachment בכלל... ואני מקבל גם הרבה כאלו:
Returned mail: Host unknown The original message was received at Wed, 18 Feb 2004 06:47:14 +0200 (IST) from tony02-20-22.inter.net.il [80.230.20.22] ----- The following addresses had permanent delivery errors ----- <[email protected]>
ויש קבצים מצורפים של טקסט שכתוב:Reporting-MTA: dns; aragorn.inter.net.il Arrival-Date: Wed, 18 Feb 2004 06:47:14 +0200 (IST) Final-Recipient: RFC822; [email protected] Action: failed Status: 5.1.2 Remote-MTA: DNS; yosmos.homeip.net Last-Attempt-Date: Wed, 18 Feb 2004 06:47:14 +0200 (IST)
לא ברור לי מה הדברים האלו... אני גם מקבל לפעמים אימיילים עם Attachemtns של ZIP שברור שהם וירוסים, אבל הנורטון לא מנקה אותם (מן הסתם אני לא פותח את הקבצים...). גם חבר שלי אמר לי היום: "שמע, קיבלתי ממך אימייל עם הכותרת "Hey dude it's me" " הנורטון כל הזמן מעודכן, ואני כל הזמן בודק וירוסים בכל המחשב... יכול להיות שנדבקתי בוירוס