וירוסים

וירוסים../images/Emo153.gif

היי לכולם אתם חושבים שזה שפתאום יש לי 5-10 מיילים ביום ממקורות לא ידועים ונגועים בוירוסים זה אומר שהרגזתי מישהו פה בפורום?????????. אף אחד ממכרי לא מקבל כאלו כמויות!!! אז סליחה לשולחי הוירוסים, אך מצאתי דרך לעקוף אותכם ולא מכניסה זרים אלי למחשב... וגם המשחקים שלכם לא מעניינים אותי!!! ןאם זה מישהו שהרגזתי אותו פה, אז שוב סליחה , אבל אני אומרת את מה שאני חושבת וזה נתמך קצת על ידי ניסיון ואם זה לא נראה למישהו אז אפשר לבקר ולנהל דיון.. שיהיה לכולנו יום טוב ואם מישהו רוצה לדעת איך בודקים את הדואר מבלי לפתוח את ה outlook אז שישאל אותי. זה נורא פשוט וחשוב!!! בהצלחה

סיגל, זה דבר שפל - אבקש עזרה

טכנית מהנהלת תפוז! היו כבר סיפורים שונים, אבל את זה עוד לא שמעתי... אווה

וירוסים בתפוז...

היי אווה אין לי שום הוכחה שזה בא מכאן או בגלל כאן. סתם הכמות תמוהה. אך, כאמור הוירוסים לא מאיימים עלי יותר. אני מקווה... האמת שאחד משמות שולחי הוירוסים היה עם כתובת כאילו מהפורומים של תפוז (משהו כמו [email protected] ) אבל, שוב, אני לא מאשימה אף אחד אישית וגם לא תהיה דרך לעלות על זה...

סיגל

לא תמיד מי ששולח לך עושה את זה בכוונה, סביר להניח שיש לו וירוס והוירוס כוירוס כבר מטפל בשליחה של עצמו לכל הרשימה של אותו אדם, יש וירוסים שזה מה שהם עושים. לא צריך לקחת את זה אישית, צריך להתקין אנטי וירוס עדכני ולחסום את המשתמש/ים שמהם נשלחים לך הוירוסים.

גיא 29

New member
סיגל ידידתי...

אני לא בטוח שזה מהפורום הזה, אני מקבל כמעט כל יום 3-7 אימיילים נגועים גם לתיבת האימייל הפרטית שאיני מפרסם אותה בשום מקום ציבורי פעם דגלתי במחשבה שאנשים שולחים וירוסים לתיבות שהם רואים בפורום שה או אחר לכן פתחתי לי תיבה אישית סולידית אבל מגפת הוירוסים מגיע גם לשם לכן תמיד טוב שיש נורטון, אגב כל וירוס שאני מקבל אני חוסם את תיבת השולח וכך הכמויות מדלדלות מפעם לפעם...

עטרה ב ט

New member
וירוסים בתפוז

יש וירוסים מתוחכמים ששולחים את עצמם לכל מי שמבקר בדף אינטרנט נגוע, ייתכן שדפים פה נגועים. אני מציעה לך לבדוק את זה בפורום "משוב".

למעלה