וירוס הקורונה

debby12

New member
מנהל
וירוס הקורונה

לאלה מכם שנוסעים לצרכי עבודה - אתם חוששים לטוס בימים אלה?

אחרי לחץ מסיבי מאוד מצד המשפחה, ולחץ מתון בעבודה, ביטלתי נסיעה נחשקת ליעד אסיאתי אהוב עלי (לא סין ולא תאילנד....). אבל נראה לי שכולם קצת היסטריים - מה דעתכם?

danakama10

New member
טוב שביטלת

ולו רק כי המשפחה ביקשה.
אני בדיעה שעדיף להיות אובר היסטריים, וכנראה שבני משפחתך הם כמוני. ואולי הם בכלל מנצלים את ההזדמנות ומשתמשים בקורונה וירוס כתירוץ שתבטלי נסיעה, וגם זה לגיטימי.

Boston Guy

New member
הודיעו בדיוק עכשיו רישמית ש MWC בוטל

בעוד שבועיים היה אמור להתחיל הכנס הכי גדול והכי חשוב של השנה בתחום התקשורת הסלולארית, שעשרות אלפי אנשים משתתפים בו כל שנה ושחברות מכל הגדלים הוציאו הון כדי לבנות שם ביתנים ולשנע לשם אנשים וציוד. הכנס זה עתה בוטל - מה שיביא נזק כלכלי עצום לעיר ברצלונה (ביטולים של עשרות אלפי לילות מלון, מכה למסעדות בעיר וכיוצ"ב), נזק כלכלי עצום לגוף המארגן את הכנס שמן הסתם יצטרך להחזיר ים של כסף ולשלם קנסות ביטולים, ונזק כלכלי לחברות המציגות שהשקיעו עשרות או מאות אלפי דולארים כל אחת בכנס הזה.
זה לא נעשה בקלות ראש. בטח לא שבוע לפני הפתיחה.

debby12

New member
מנהל
אכן. יודעת. אני מהתחום....

לדעתי חברות התעופה סופגות נזקי ענק

Boston Guy

New member
חברות התעופה? השקענו יותר מחצי מליון דולר בביתן, והציוד כבר

שם... עכשיו הוחלט שכל לקוח שקבע איתנו פגישה יקבל ביקור אישי "אצלו בבית" - מה שאומר שבחדשיים שלושה הקרובים אף אחד אצלנו יזכה לראות את הבית שלו.

ranshe

New member
אותי יונייטד הפתיעו ונתנו לי החזר מלא

בלי קנסות או fees על הכרטיס

debby12

New member
מנהל
כנראה שלא ימתין. וגם הסטטוס הגבוה בחברת התעופה

בשנה הבאה לא....

אבל אולי כדאי שאתמקד בדברים החשובים בחיים.... מצד שני יש לי קולגות שממשיכים לטוס וממילא יש לי תחושה שייבאו את ה"כולירות" איתם

Midriff

New member
בתוך ארה"ב

אני עדיין טסה, אבל אפילו בתוך אירופה אנשים מהחברה כבר מתחילים לחשוש לטוס

metm98

New member
אני צריך לטוס לאסיה בעוד שבועיים. ואין לי שום כוונה לבטל.

טוב נו, מדובר בסתם טיסה שגרתית לישראל. אבל זה עדיין יבשת אסיה.

איי ל

New member
מנהל
אנחנו אמורים לקחת את הילדים לדיסני קרוז בקיץ

ועכשיו אני מתחיל לחשוש. אמנם יש עוד מספר חודשים והתקווה היא שהעניין יירגע עד אז, אבל אז אני קורא על העוצר באונייה ביפן ומתחיל שוב לחשוש.
&nbsp
&nbsp

הבן אמור לצאת לטיול ביה"ס באמצע אפריל ליפן

יש אצלנו טיולים דו-שכבתיים לחמש הארצות שאת השפות שלהן לומדים בתיכון שלנו. הבת למדה לטינית ונסעה (לפני שנתיים) לטיול באיטליה, והילד, אמור לנסוע באמצע אפריל לשבועיים ליפן. שבוע אחד הם אמורים לטייל ובשבוע השני להתארח אצל משפחה יפנית וללמוד עם הבן שלהם את השבוע הזה בבית הספר שלו. זה אמור להיות טיול ממש מדהים עבורו (החבר הכי טוב גם אמור לנסוע, והמורה מקסימה, והם קבוצה חברתית מאוד מגובשת ונחמדה, הוא ממש בהתרגשות מהדבר הזה)... אני מודה רק על דבר אחד, שלא אני יחליט אם יסעו או לא יסעו. את המשלחת לסין, שהייתה אמורה לצאת בסוף ינואר כמובן ביטלו, הם היו אמורים לעשות סימסטר שלם בסין אחרי שאירחו כאן תלמידים סיניים מאוקטובר ועד ינואר.
(הייתה לבית הספר התלבטות האם להחזיר את הילדים הסינים לסין או לנסות להאריך את הויזות ולהשאיר אותם בארה"ב עד יחלוף זעם הקורונה, אבל בסוף החזירו אותם). לא בטוחה מה קורה עם הטיולים לאיטליה, צרפת או ספרד השנה, הם אמורים לצאת בחופשת אפריל.

למעלה