ויש לי גם שאלה לגבי שיר לחופה...

סטארי1

New member
ויש לי גם שאלה לגבי שיר לחופה...

בחופה שלנו,כמו כמעט בכל חופה דתית, החתן נכנס קודם, אחרי שהוא כיסה את הכלה בהינומה ורק אחריו הכלה, כשהוא מחכה לה בפנים. ואז יש קטע שבו הכלה עושה סיבובים מסביב לחתן (שלושה או שבעה, איך שרוצים) ותמיד הקהל מפזם איזה מנגינה בקטע הזה. חשבתי לסכל את המזימה (אני שונאת את המנגינה ההיא) אז אני רוצה לבקש מאחד הנגנים לנגן, אולי בסקסופון, את I WANT TO BE LOVED BY YOU של מרלין מונרו. מה דעתכם? מתאים?

אתי@

New member
מטריף!!! ../images/Emo45.gif

מה, מרלין מונרו שרה את השיר הזה???

נעמה טל

New member
תראי לנצח קהל דתי זה לא פשוט

אנחנו ביקשנו בסך הכל שינגנו מנגינה אחרת לפני שבירת הכוס. הם אמרו לנו שהם ישתדלו להתחיל את המנגינה מוקדם כדי שהקהל ישיר איתם ולא להיפך, אבל הרב התחיל לפניהם והכל התחרבש
בקיצור, זה דורש סוג של תיאום וגם אז לא בטוח... לגבי השיר, אני לא מכירה ולגבי הבקשה הקודמת שלך, טרם הספיקותי. חוצמזה, רוצה לבוא איתנו ל"שוקולד" לפנות ערב?

נעמה טל

New member
אנחנו מצידנו בכל מקרה

מבטיחים לא להפריע ולא לזמזם ניינינינינניניניניני או איך שלא שרים את זה.

נעמה טל

New member
אכלנו גלידת שוקולד במקום הסרט ../images/Emo10.gif

אפילו שהזמנו כרטיסים בטלפון לסרט בסינמטק מכרו אותם, כי הגענו אחרי הזמן. לא נשארו כרטיסים, איזו בעסה

RnRn

New member
סטארי אמרה שעשית הכל בי-ם

כלומר - תסרוקת ואיפור. אז אני אפשר, אני אשמח לקבל המלצות!

נעמה טל

New member
אני גם התארגנתי בירושלים והנה הפרטי

ם
תסרוקת - אצל לואי, הספר של הייאט אם תעשי חיפוש על השם שלי, תמצאי תמונה שלי מהחתונה עם התסרוקת. זה עלה לי 350 ש"ח כולל תסרוקת נסיון. נסעתי אליו להייאט. הטלפון שלו הוא 02-5816326 איפור - לפי המלצה של חברים התאפרתי אצל עידית 054-789718 שהיא מאפרת מקצועית, שלא מתעסקת באיפור כמקצוע ראשי. היא מאפרת כלות 3 שנים. אני הייתי מרוצה, אבל לא ראיתי עוד כלות כך שאין לי אינדיקציה מעבר לשביעות הרצון שלי. היא הגיעה אלי הביתה וזה עלה גם אם אינני טועה 350 ש"ח. הבנתי שהמאפרת של הייאט היא טובה מאד. ושמעתי מחברות שהתארגנו ב"פרפרים" במלון פנינת דן, שהמאפרת שלהם עושה נפלאות ממש. מקוה שעזרתי לך במשהו נעמה

RnRn

New member
את יכולה לספר לי עוד על עידית,

כי אני מחפשת מאפרת שתגיע לקיבוץ מעלה החמישה (שם אני מתחתנת), ובנתיים היא היחידה שמוכנה. 350 זה כולל או לא כולל נסיון? מה בדיוק היא עשתה לך, והאם זה שרד את הערב? אני אשמח אם תוכלי לפרט,

נעמה טל

New member
תראי ../images/Emo13.gif

באופן כללי אני כמעט ולא מתאפרת ביום יום ולא ממש מבינה בזה. זה כלל איפור נסיון (היא הגיעה אלי גם אליו). אני מאד מזיעה באופן כללי כך שהיה צריך מצד אחד לקבע את האיפור כמו שצריך, ומצד שני לא רציתי להראות מאופרת מדי, והיא ניסתה לאזן בין הדברים. אני חושבת שרקדתי משהו כמו 3 שעות ברציפות, ואני לא סגורה על זה שהאיפור נשאר עד הסוף, אבל זה צריך לשאול אנשים שהיו בחתונה. בקיצור על השאלה הזאת אין לי לגמרי תשובה. מה שכן, פתאום עולה בדעתי חברה שלי שהתחתנה לפני כמעט שנתיים במעלה החמישה, ואני יכולה לשאול אותה על המאפרת שלה. מתאים? אגב לגבי המחיר, אם אני זוכרת נכון היה בו סוג של הנחה בגלל שהגעתי דרך חברים, אבל אני חושבת שהמקסימום זה 400 או משו כזה. מקווה שעזרתי לך ויום טוב. נעמה

RnRn

New member
תודה! אני נפגשת איתה עוד שבועיים

ואז אני אראה איך היא. אבל אני אשמח לקבל עוד טלפון. פשוט נראה לי עדיף להתאפר במקום (לאור העובדה שגם אני מהמזיעות). היא באמת מבקשת 400, אז זה בסדר? תודה!

נעמה טל

New member
יש לנו עוד הצעה לשיר

פשוט כי הוא הרגע ברדיו ועשה לנו נורא כיף וחשבנו על זה שאולי זה מתאים לשים את "בקיץ הזה תלבשי לבן" , מתומרת?

סטארי1

New member
זו העדיפות השנייה (אם הם לא יודעים

לנגן כמו שצריך את הראשונה)

למעלה