ויש לי עוד רעיון לשירשור...

Ami15il

New member
ויש לי עוד רעיון לשירשור...

מקודם נשאל מה היית עושה אם היית פוגש/ת רוח בבית נטוש או משו.. עכשיו נשאל: נגיד והיית רוח. יש לך את האפשרות להיות דנידין, ואפשרות להיות כל חיה שתרצה/י. - אה, יש אפשרות גם להיות בתוך שניה בכל מקום אפשרי. אבל - אין אפשרות לגעת באנשים, רק בחפצים. ולשאלה: מה הייתם עושים כדי להפחיד חבורת ילדים מסכנים שנכנסים לבית שלכם? אל תכתבו שהייתם מבהילים אותם ב"בו!!" או שהייתם פשוט רודפים אחריהם.. תהיו מקוריים.. אני: אני הייתי בהתחלה רק מסתכל עליהם כשהם ישנים, ופתאום כשהם מתעוררים כי מישהו מסתכל עליהם, הם יראו אותי לשניה ואז אני איעלם.. זה מאווווווד מפחיד... ואז אחרי הם כבר יודעים שיש רוח בבית, אז אני אזיז חפצים שלהם, אשים אותם בבית שימוש.. ובעוד מקומות מוזרים בבית. אם הם לא ילכו, נתחפש לזאב גדול במיוחד ונבריח אותם. עמי

Outlast

New member
לא נראה לי שאני רוצה להיות רוח.

זאת אומרת, ברור שאין לי שום מושג איזה "חיים" (
) יש לרוחות, אבל מאיך שאני מדמיינת, אלה "חיים מאוד בודדים.

Ami15il

New member
אף אחד לא הכריח אותך להיות רוח..:)

תנסי לדמיין עמי

Outlast

New member
זהו, שניסיתי.

ואחרי שדמיינתי, הגעתי למסכנה שאני פשוט לא רוצה להיות רוח... מעניין אם יש אפשרות בחירה...

green lantern

New member
חחח אחלה רעיון ../images/Emo123.gif

ככה... הייתי קודם כל נכנס בדיבוק... קלאסי.. מסובב קצת ראשים וגורם להם להקיא.. טוב תשכחו מהקטע האחרון... הייתי מציף להם את החדר שינה... שוקד על פרוייקט לפתוח ב12 בלילה כזה שכולם כבר חצי ישנים... לפתוח את כל הדלתות בבית.. כולל ארונות, מגירות וחלונות ואז בבת אחת לסגור... גורם לכל הפרחים לנבול... מעלים חדרים (לוקח הכל) קושר אנשים בשנתם... אבל אף פעם לא פוגע ביצור כלשהו... אני רוח.. אז מה למה שאני יירצה שאחרים גם יהיו

HoNeY14

New member
נחמד אבל...../images/Emo118.gif

למה להפחיד אותם? מי אמר שרוחות הן רעות? אני רוצה להיות רוח טובה בבית כזה או אחר, הייתי רוצה לראות אם לילדים קשה בלימודים או שהם עצובים והייתי עוזרת להם כמו...לעשות להם את השיעורי בית
(לא הנאה גדולה שלי אבל הם בטח היו שמחים ואולי גם אני כרוח אשמח
)

Idan91

New member
חיחי..

אני מניחה שאם הייתי רוצה להפחיד אותם הייתי סתם מתחילה להזיז חפצים. אבל אני לא יודעת אם היה לי לב להפחיד חבורת ילדים מסכנים...

As I Am

New member
ארג. ../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

לטובת שלום העולם, אני מקווה שלא תהיה רוח... -.- אממ... בקשר למה שאני אעשה.. *מגלגלת עיניים בחיוך מרושע* וואל... דבר ראשון לא הייתי מבהילה סתם ילדים להנאתי. הייתי עושה את זה עם סלקציה - ותאמינו לי שיש לי הרבה מאוד אנשים להעניש...
*מבט סאדיסטי* טוב... אני לא אכתוב הכל... אבל אני חושבת שהייתי הולכת להתעלל קצת בג´יי קיי רולינג, לדוגמא... (הארי פוטר הוא אחד מהספרים האהובים עלי, מה יש, אסור
), ודואגת לכמה - אהממ - שינויים קלים - בהמשך הספרים. ע"י כניסה לחלומות, הדרכה בעזרת ספרים... נניח לכתוב לה במחשב או על דף כל מיני דברים... להזיז אצלה חפצים בצורה מתאימה כדי לגרום לה להבין... אני לא חושבת שהייתי מראה לה את עצמי... אבל זה היה יכול להיות נחמד ^.^ ארמ - אני מניחה שעדיף שאני לא אהיה רוח, הא?
חוץ מזה - סתם, הייתי משנה כל מיני דרכי-התנהגות של אנשים מסויימים... זה כבר קשור לחיים שלי, אז אף אחד לא ממש יבין, אבל אני הייתי נהנית בתור רוח... וואו... אה, כן, והייתי מכריחה את היוצרים של סדרה שאני אוהבת שירדה להמשיך אותה ולהרוג דמות כלשהי בסופה. יאיי! ^_^ ושתבינו שזה רק חלק מיניאטורי...
לין
עוד יומיים יומולדת

Outlast

New member
...Oh, yeah

אם כבר הייתי רוח, מיס רולינג הייתה זוכה לביקור קצר ממני, שהיה מספיק כדי להבהיר לה שאני אולי רוח, אבל סדריק לעולם לא יהיה כזה, כי הוא חי. ונראה אותה מתווכחת עם רוח.

As I Am

New member
האהאהא... ../images/Emo103.gif

אם היית רוח, לא היית רוצה להצטרף לסדריק שלך?
(*מבט מבוהל* לא - ארמ - לא שהוא מת... חס וחלילה... ^^;)

Idan91

New member
על תעשי לה את זה...

אפילו לא בצחוק. היא הייתה בדיכאון איזה שנים אחרי שהיא סיימה את הספר בו הוא מת (כביכול מת, ברור שלא באמת...
)

Outlast

New member
א. עידן צודקת (מישהו זוכר את ...

חצי המנשה? "מילכה צודקת!") ב. לין, תראי... זה תלוי מה רוחות יכולות לעשות... אבל מכיוון שאף אחד (לא מישהו שקשור לנושא בכל אופן) לא מת, אין טעם לדיון הזה!

HoNeY14

New member
אהבתי את חצי המנשה!../images/Emo118.gif

בחנוכה היו את כל הפרקים ברצף כל סוף שבוע בערוץ 23 נשארתי עד 5 בבוקר לראות הכל שלח שולט!

Die † dIE

New member
חחחחחח

כן כן גם אני. אני גם אבל הייתי כל הזמן מופיעה להם במהירות כזאת..כן אתם יודעים למה אני מתכוונת....כמו שרוחות מופיעות..והייתי משחקת עם האור.... היה מאאגנוב !

למעלה