ויש עוד 2 בעיות...

take out

New member
ויש עוד 2 בעיות...

1.אני גר באיזור חיפה(זכרון יעקב ליתר דיוק) 2.אני בן 14,אני לא בטוח שזאת בעיה אבל..אני די בטוח שיש הגבלות גילאים לא?

למישהו יש רעיון למקום?

ובכן, אתה מזכרון יעקוב. אוקיי. אם אתה מארגן משחק, אני מניח שאתה רוצה את החברים שלך במשחק הזה. כל השאר - הם מבחינתי נספחים תרבותיים, או "שחקני-חיזוק". את זכרון יעקוב וסביבותיה יכול להכיר רק מי שמזכרון יעקוב - כלומר - אתה. למודל המשחק שהצעת לא צריך הרבה - רק שטח. עם אצים, בלי עצים, הרים, גבעות, מישור - מה זה משנה? במקרה הגרוע, ארבע מקלות מטאטא תקועים בקרקע כשמתוח ביניהם חבל יכולים להיות מחנה, גם באמצע המדבר. ותאמין לי - היום זה כל-כך קל להקים מחנה הרבה יותר טוב מארבע מקלות וחוט. כלומר - אין מקום? תיצור מקום, ועשה זאת עם מה שיש.

איפה אשפר להשיג את השתתפותם של מי ש

איפה אשפר להשיג את השתתפותם של מי שבודק את תקינות הנשק? תקינות הנשקים הוא נושא כבד, ארוך ומייגע שהמון אנשים שברו עליו את הראש (בשני המובנים...
). כל מה שצריך זה לבחור תקן. לגילאים שלך ושל חברים שלך הייתי ממליץ להשתמש בתקן הזה: תקן קשה לנשק רך. הוא אולי כתוב בצורה מעייפת, אבל הוא בטוח, קליט ושמיש, ונותן תחושה של אחריות, כך שההורים מתנגדים פחות. קיים תקן נוסף - התקן של וועדת בתל"נ (בטיחות, ותקנים לנשק) של האחווה (ראה לינק בטאג-ליינז למעלה), אך יש לצין שהתקן מחמיר בנקודות שונות ומיועד לגיאלים אחרים, אל גם הוא טוב. אהמ, טוב, קיימת גם השיטה של לבדוק את הנשק על המשתמש ו על היוצר. לא הייתי הולך על זה, משום שבבידקה הזו קשה לתפוס את כל המחדלים (מה גם שהבדיקה עצמה בעייתית). כל זה אפשרי עוד לפני שנתלים על ארגונים אחרים. לא חשוב מה תעשה - נסה לפעול באחריות, וליצור את תחושת הביטחון בשביל ההורים.

לדעתכם,מישהו ירצה לתפעל הת הקטע של

הINN במשחקים הוא מקום בעייתי. במשחקים הראשונים לא היה כזה. הINN הוא מושג שנכנס אחר-כך. אתה לא חייב להסתבך עם תפעול של דבר כזה. בכל מקרה - הוא אפשרי ביותר, ולפעמים אטרקטיבי! הפונדקאי הוא שחקן שיש לו תמיד נגישות לאוכל, הוא הופך מייד לאדם חשוב מאדד במשחק, ויש לו המון סיבות ליצור In-Play משובח. הInn יכול להיות מקום שבו מקבלים פיתה עם חומוס, ויכול להיות מקום שמקבלים בו פירות, אולי אפילו אוכל מבושל או כל מיני דברים אחרים. בכל מקרה - אם אתה עושה INN, צריך להיזהר שהאוכל בפונדק לא יהווה אטרקציה שתפריע למהלכו של המשחק. כבר היו הרבה משחקים שנפלו על הקטע הזה - השחקנים פשוט לא רצו לצאת מהInn, וכל המשחק התייבש...

מישהו שרוצה להריץ סדנאות

פנה לשגיא - אגזבר ב'האחווה', ואחראי תפעול הסדנאות.

מה קורה למי שפוגעים בו?

אתה מתכוון לשחקנים שהדמויות שלהם הגיעו למצב מוות, וצריכות לצאת מהמשחק. סוגיית המוות היא סוגיה מהותית במשחקי-תפקידים חיים, והגישות לפתרון סוגייה זו מגוונות. ניתן לנקוט בכל דרך שלבחר. גישות אפשריות הן:
שחקן שדמותו מתה מסיים את המשחק
שחקן שדמותו מתה מצטרף לקבוצת המפלצות או מסונג'ר לעבודות תפעוליות (להביא עתצים למדורה, למשל)
שחקן שדמותו מתה מושעה לתקופת עונשין (עבודות שרות) ומצטרף אח"כ עם אותה הדמות
שחקן שדמותו מתה מושעה לתקופת עונשין (עבודות שרות) ומצטרף אח"כ עם דמות חדשה
דמויות לא ממש מתות במשחק, אלא מגיעות למצב של גסיסה. במצב זה הן לא יכולות להילחם, ומדברות בקושי, ועליהם למצוא מיש יחיה אותן.
תפתיע אותי עם פתרון יצירתי חדש...!!! בכל מקרה - שים לב שככל שהחזרה למשחק קלה יותר - שחקניך יזלזלו במוות ויסכנו את דמויותיהם שלא לצורך - סתם כדי "להביא מכות" בחרב החדשה שבנו - ואלה מחלות נוראיות שממש הורסות משחק.

dianno

New member
לגבי הפסקה האחרונה

שים לב שהוא מדבר כאן על משחק מילטנטי לכל דבר- כמה קבוצות שהולכות מכות- לכן מה שאתה קורה לו פה מחלה נוראית הוא בעצם כל העניין של המשחק. בחיי שלא ראיתי שחקנים שבאים לקרב-רב בשביל הרול פלי (אחרי.... אתה חשוב כמת... קבל, וגם את זה... וכו')

תיתפלא.

היום, מה שנחשב למשחק מיליטנתי בפארק הירקון הוא משחק גדוש רול-פליי, אינטרסים, תככים ונחש מה? אפילו קווסטים! זה עניין מאד יחסי. כמובן שזה לא התחיל ככה, ושיש תמיד לאן להשתפר, אבל על מנת להשתפר, יש צורך בלהתחיל.

5נדב

New member
גם בירושלים יהיה ככה

לא לגמרי בהקשר, אבל, גם בירושלים יהיה ככה. לפי מה שראיתי בנתיים מסתבר שגריר צמא לרול פליי איכותי. אני מאמין שגם במשחק מילטנטי לגמרי יהיה רול פליי מעולה.

כן, שמחתי לגלות

אולם הסימביוט הזה של הרולפליירים ו'חמומי-המוח' הוא מפתח להצלחה. מתן מענה לשני תחומי העניין אינו תמיד טריויאלי - אך הוא שווה את זה כשמדובר בגרעין מתפתח.

dianno

New member
כפי שנוכחת לדעת

אני רוסי חמום מוח, ולכן אשמח לקבל דוגמה לקווסט במשחק שבו יש רג סוג אחד של משימה- להרוג כמה שיותר, רצוי את כולם...

לוח הזמנים של המשחק

כמו המקום - חייב להיות נוח לקל היעד שלך - במקרה הזה - החברים שלך. לדעתי, במקרה של קבוצת הגיל שלכם - כדאי להתחשב גם בהורים.

על נושא הגילאים

גם הגילאים היא שאלה חזקה. אולם כמה שזה נראה מסובך, מסוכן או למבוגרים בלבד, הופתעתי לגלות שזה הרבה יותר פשוט מזה. כבר קיימות קבוצות של בני גילך שמארגנים משחקים לעצמם ופועלים ברמת השרון, בכפר-סבא ובפארק הירקון. אין שומסיבה שלא תפתח קבוצה בזכרון יעקוב. אתה אמנם מגרד את הגיל מלמטה, ולא ראיתי בן-גילך שארגן דברים לבד בעצמו פעם ראשונה ולבד - אבל לדעתי, הזמן בשל, כך שאתה בזמן הנכון, וגם במקום לקבל את עזרה הדרושה לכך, כך שאתה אפילו לא לבד.

האם אתם מתכוונים להגיע?

אני לא יודע למי אתה מתכוון כשאתה אומר 'אתם', אבל אני מעוניין להגיע.

take out

New member
בקיצור ראדגסט

לא היה לי מושג מה הייתי עושה בלעדיך! תודה ממש רבה עכשיו ללא ספק אני מלא תקווה!ותודות לך אני די בטוח שזה יעבוד מעולה!

אם אתה מנסה לארגן באיזור הצפון

אז צור איתי קשר, אני יכול לעזור לך מכול הבחינות (יעוץ ציוד אנשים...) icq 73658589

Gouron

New member
גם אני מוכן לעשוזר בשמחה

אני מבנימינה... והיתי שמח לעזור לך להקים אר בזכרון... אז צור איתי קשר ב 103419072

יישר כוח my evil twin!!

גורון AKA עופר (גם לי קוראים עופר), הוא אחד מהאנשים שיעזרו כפי שציינתי בהודעה למעלה... אז אישי הטוב, יש לך את החרב של גורון, ואת הפטיש שלי לצדך... אחחח... איזה משפט אגדי...

למעלה