ויש גם ענבר די?? לא אני לא מעתיקה אני פשוט ענבר ש. אבל בכל מקרה...
M MiStEr G u I t A r New member 12/5/03 #2 אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif
S Subconscious Terror New member 12/5/03 #3 חחח...חן אל תתעצבן ../images/Emo6.gif [ענבר עדיף שתשתקי] חן זאת חברה שלי ואין לה מושג מה עושים פה...נראה לי התבלבלה.
חחח...חן אל תתעצבן ../images/Emo6.gif [ענבר עדיף שתשתקי] חן זאת חברה שלי ואין לה מושג מה עושים פה...נראה לי התבלבלה.
M MiStEr G u I t A r New member 12/5/03 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif זה היה מוזר.., אגב.., ליטלו'ש דברי איתי.....
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif זה היה מוזר.., אגב.., ליטלו'ש דברי איתי.....
ב בואר New member 13/5/03 #6 מסתבר...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif צ'לא הבנתי צ'את חדצ'ה... כי גם אני די... למרות צ'תראי מלאאאן הודעות צ'לי כי אני כותבת כמו ספידי גונזלס... חחח... אז אני מעין(עם י רחת וחסר לך צ'תכתבי עם יותר!) ואני בת צ'לוצ'-עשרה... ואם לא צ'מת לב אני כותבת צ' והרבה כי אצלי צ'=ש... מה נצ'מע?
מסתבר...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif צ'לא הבנתי צ'את חדצ'ה... כי גם אני די... למרות צ'תראי מלאאאן הודעות צ'לי כי אני כותבת כמו ספידי גונזלס... חחח... אז אני מעין(עם י רחת וחסר לך צ'תכתבי עם יותר!) ואני בת צ'לוצ'-עשרה... ואם לא צ'מת לב אני כותבת צ' והרבה כי אצלי צ'=ש... מה נצ'מע?
M MiStEr G u I t A r New member 13/5/03 #7 אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif ווווואאאאייייי סליחה חחח לא ידעתי ברוכה הבאה
אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif ווווואאאאייייי סליחה חחח לא ידעתי ברוכה הבאה
ע ענבר D New member 13/5/03 #9 חחח, אני לא כועסת חוץ מזה, שכולם ישתקו כי ענבר זה שם יפה! ד"א ברוכה הבאה לפורום
T the king 25983 New member 13/5/03 #10 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif
ע ענבר ש New member 13/5/03 #12 וואי... סורי שלא הבהרתי את עצמי על זה שאני הצטרפתי אליכם... אז אני ענבר,פ"ת( )בת שלוש-עשרה וחצי, שומעת קבוע מוניקה(יחד עם טיטולייש) חחח.. (צלעות זה טובבבבבבבב)
וואי... סורי שלא הבהרתי את עצמי על זה שאני הצטרפתי אליכם... אז אני ענבר,פ"ת( )בת שלוש-עשרה וחצי, שומעת קבוע מוניקה(יחד עם טיטולייש) חחח.. (צלעות זה טובבבבבבבב)
S Subconscious Terror New member 14/5/03 #13 הם לא יודעים מה זה טיטולייש!!!! ודרך אגב ממתי את אלמנה???
S Subconscious Terror New member 15/5/03 #17 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרסת אותי!!!!!!!!!!! לא אבל ראסמי מסכיינלה שלי מה עשו לך
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרסת אותי!!!!!!!!!!! לא אבל ראסמי מסכיינלה שלי מה עשו לך
ע ענבר ש New member 15/5/03 #18 מה לא ידעת../images/Emo140.gif הם הצמידו אותי לקיר מלא סכינים, קשרו את ידי ורגליי עם חבלים והכי נורא ,הם אילצו אותי להגיד את האמת אוחח לערסים האלה אין חיים... מרשמלו?
מה לא ידעת../images/Emo140.gif הם הצמידו אותי לקיר מלא סכינים, קשרו את ידי ורגליי עם חבלים והכי נורא ,הם אילצו אותי להגיד את האמת אוחח לערסים האלה אין חיים... מרשמלו?
S Subconscious Terror New member 16/5/03 #19 ../images/Emo167.gif../images/Emo169.gif../images/Emo170.gif ערסים לשלטון!!! אה דרך אגב ענבר,אני מתנחלת אצלך יום ראשון...
../images/Emo167.gif../images/Emo169.gif../images/Emo170.gif ערסים לשלטון!!! אה דרך אגב ענבר,אני מתנחלת אצלך יום ראשון...