אבח"י
Well-known member
ניטפוק - בני המזל SORRY, ה-"ברי מזל" ממש מגרד לי ת'עיניים.כן, הברי מזל האלה שכל החברים מקנאים בהם. אם ההורים יתערבו זו רק האמא כי האבא לגמרי גאה בבן שלו.
ניטפוק - בני המזל SORRY, ה-"ברי מזל" ממש מגרד לי ת'עיניים.כן, הברי מזל האלה שכל החברים מקנאים בהם. אם ההורים יתערבו זו רק האמא כי האבא לגמרי גאה בבן שלו.
אאל"ט ואני ממש לא טועה ישנה גם זנות נערים, שהיא לא פחות קשה ומסוכנת מזנות נשים/נערות. אבל עיקר הענין הוא כמובן "זנות נשים" המסמנת עבור נשים רבות את שיא "הדיכוי הגברי" הבעלות על גוף האשה וכן אותו מושג מרתיע "מבט". אף אחת מהנשים הפועלות למניעת זנות לא רואה את עסקאות הנישואין בחברות השמרניות מאוד, אצלנו בארץ למשל, כעסקת מכר מובהקת [ זנות, אמרתי?] בה האשה - או ליתר דיוק - משפחתה מוכרת את רחמהּ ואת אבר מינה בכסף מלא ל-X, נוסף על העסקה הזו מתווספת עסקת מיומנויות בישול, הולדת ילדים, טיפול בילדים, טיפול בבעל.שאלת השבוע, כי
נכנס לתוקף איזה חוק על זנות: כתבה
צפה בקובץ המצורף 335
גבר כנראה ישר חושב על הכבוד, אבל האם זאת לא אלטרנטיבה ?
לא מעודדת החלמה?מסכים בהחלט. והגיוני שמצבן של הנשים שמגיעות לזנות על רקע של התמכרות, כי זו הדרך שלהן לממן את הסמים, מחמיר דווקא בגלל שפתוחה בפניהן צורת המימון הזו. מעבר לכך שצורת החיים הזו בפני עצמה לא בדיוק מעודדת ניסיון להחלים.
וואו. ראיתי כתבה אודות. מצמרר.ובהזדמנות זו...המלצה...על סרטה של נירית אהרוני: בת זונה
ראיתי את הסרט בנוכחות הבת של הזונה, הבמאית, וזו היתה חוויה מטלטלת ביותר
שפקחה לי עיניים והבהירה לי דבר או 2 על העולם בו אני חיה
אפשר לראות ביס דוקו
רק להעיר שמכירת הגוף נתפסת כשיא ההשפלה לא רק בעיני פמיניסטיות אלא בעיני כולם, גם אנטי-פמיניסטים, ובעיני כל הדורות כנראה מאז ומעולם.לא מעודדת החלמה?
אני לא בטוח כלכך. דא עקא, שהחלמה ויציאה מהעולם האלים בו הן חיות קשה מאוד, עד כמעט בלתי אפשרית. תמיד הסרסור יחכה, ואם לא תגיעי אז הוא יגיע אלייך. אגב, הרבה טרנסקסואליות עוסקות בזנות על מנת ל-ממן לעצמן את הניתוח, כל ניתוח [ הוספת שדיים, חיתוך אבר המין וישנם עוד אחרים ], הן אגב נמצאות בתחתית חבית המזון, אתה יודע למה? כי נשים פמיניסטיות מבית טוב לא רואות בטרנסקסואליות נשים בכלל. ובהרחבה בלתי נדרשת, אבל מתחשק ליהפמיניזם הישראלי מורכב מארבע קבוצות: נשים לבנות-מועדפות; נשים מזרחיות-יהודיות מועדפות; נשים דתיות-חרדיות מועדפות ונשים ערביות מועדפות. המילה "מועדפת" מסמנת סטטוס כלכלי של מעמד בינוני בעל השכלה אקדמית, בדר"כ, חיים נוחים ובטוחים עם בן זוג משתף פעולה בדר"כ. עבור נשים אלה, מכירת הגוף תמורת אוכל או סם או סתם לעוד קצת "פינוקים" נתפסת כשיא השפלות של המבט הגברי והיחס שאינו רואה באישה אדם אלא חפץ למילוי צרכיו המיניים.
לכן
אאל"ט ואאז"נ [ ואם אני זוכר נכון ] לא כל "העובדות" בתעשיית המין ששות על החוק הזה.
למה מפריע לך "ברי"? יש כאלה שטוענים שאין "ברת מזל" למרות שאפשר להראות ש"ברת" קיים במקור הארמי בדיוק כמו "בר", אבל צורת הזכר בודאי קיימת ומקובלת.ניטפוק - בני המזל SORRY, ה-"ברי מזל" ממש מגרד לי ת'עיניים.♥
אתה מתכוון מן הסתם להשכרת הגוף ולא למכירתו.רק להעיר שמכירת הגוף נתפסת כשיא ההשפלה...
ובצדק גמור, ככה צריך להיות. מאיזו סיבה נתחתן אם לא בגלל הכסף?אתה מתכוון מן הסתם להשכרת הגוף ולא למכירתו.
מכירת הגוף (לא תמורת אתנן אלא תמורת מוהר) נחשבה מאז ומתמיד ללגיטימית ברוב העולם, בחלקו הגדול עד היום.
בשביל השמלהובצדק גמור, ככה צריך להיות. מאיזו סיבה נתחתן אם לא בגלל הכסף?
כן, לך קל לדבר, אתה לא התחתנת עם אמנית לחימה שגם מחשיבה נאמנות מינית מעל הכל.בשביל החברות של הכלה ?
כי אין צורת רבים ל-בר, הכל אפשר להגיד, אם רוצים.. והרי ברור שאינני איזה טיראן שמכתיב, אלא רק לץ האחרון ברשימת הליצנים.למה מפריע לך "ברי"? יש כאלה שטוענים שאין "ברת מזל" למרות שאפשר להראות ש"ברת" קיים במקור הארמי בדיוק כמו "בר", אבל צורת הזכר בודאי קיימת ומקובלת.
צריך לברור את הטיעון מול תפיסת העולם המקובלת - יחסי מנצל ומנוצל.אאל"ט ואני ממש לא טועה ישנה גם זנות נערים, שהיא לא פחות קשה ומסוכנת מזנות נשים/נערות. אבל עיקר הענין הוא כמובן "זנות נשים" המסמנת עבור נשים רבות את שיא "הדיכוי הגברי" הבעלות על גוף האשה וכן אותו מושג מרתיע "מבט". אף אחת מהנשים הפועלות למניעת זנות לא רואה את עסקאות הנישואין בחברות השמרניות מאוד, אצלנו בארץ למשל, כעסקת מכר מובהקת [ זנות, אמרתי?] בה האשה - או ליתר דיוק - משפחתה מוכרת את רחמהּ ואת אבר מינה בכסף מלא ל-X, נוסף על העסקה הזו מתווספת עסקת מיומנויות בישול, הולדת ילדים, טיפול בילדים, טיפול בבעל.
אני, על אף התנגדותי לזנות של צעירים וצעירות [ אני אדיש לחלוטין לנשים צעירות שמוכרות עצמן לצורך מימון לימודים, חיים טובים וכו' - הגיגון: האם יציאה לדייט על מנת לזכות בארוחת ערב טעימה, מיזוג אוויר, התחככות בבני אדם איננה סוג של זנות, עסקה שיש בה ממון תמורת שירות פארא-מיני?!]צ חושב שהמאבק צריך להיות בתוך החברות האלימות כלפי נשים: ערבים, חרדים, אתיופים [ מצטער, אבל סטטיסטית נרצחות יותר נשים אצל ערבים ואצל אתיופים. חרדים למדו שיטה לשעבד אישה מבלי לרצוח אותה - אלימות שלעולם לא תדווח, אלימות מינית, התעללות בבנות המשפחה ]. לענ"ד זנות נשים בוגרות זה החלק האחרון במאבק הפמיניסטי לשוויון ולחירות, כשתסיימנה לדאוג לכל השאר.. או אז ...
נרקומניות העוסקות בזנות משועבדות לסם, לא לגברים!
זה ענין של תימחור שלומדים לפי התניה פבלובית: כשהבחורה נכנסת לדיכי (ענין פופולרי), סביבתה מתקשה להכיל אותה; היא פונה/מפנים לפסיכולוג/ייעוץ/קוצ'ר ברגעים הכי קטנים שלה, הכי שברירית. בתמורה "להצלה" שילמה 500 ש"ח לכל שיחה. רק טבעי שתצא מההשקעה הזאת עם תובנות: "אני לא יושבת איתך במסעדה סתם ככה" -- מבררת כמה אתה שווה בלוק ובחשבון בנק, האם תוכל להחזיק את היופי שלי..אני משקיעה בבורסה (גם שאני סתם רעבה). אז המינימום שתשלם על ההתעניינות, ויכולה להביא לך אושר... "למה אני לא שילמתי כשהייתי צריכה ?!".מי המנצל ומי המנוצל בחברות השמרניות האנדרוצנטריות או הפטריארכליות ברור לחלוטין.
בחברות מודרניות מאוד, בחורה היוצאת לדייט על מנת לזכות בארוחת ערב, ורק לצורך כך, וישנן שאינן מתביישות אלא רואות זאת כמעין "השבה כגמול" לגברים על שנות ניצול ארוכות, האם היא מנצלת? בחורה העובדת בזנות מרצונה החופשי האם היא עוסקת זעירה וצריכה לשלם מסים, למשל כמו דוגמנית?
במובן של "חנן אותה האל..", דומני שאין עבודה בה אדם/אשה אינו משתמש במה שחנן אותה/אותו האלזה ענין של תימחור שלומדים לפי התניה פבלובית: כשהבחורה נכנסת לדיכי (ענין פופולרי), סביבתה מתקשה להכיל אותה; היא פונה/מפנים לפסיכולוג/ייעוץ/קוצ'ר ברגעים הכי קטנים שלה, הכי שברירית. בתמורה "להצלה" שילמה 500 ש"ח לכל שיחה. רק טבעי שתצא מההשקעה הזאת עם תובנות: "אני לא יושבת איתך במסעדה סתם ככה" -- מבררת כמה אתה שווה בלוק ובחשבון בנק, האם תוכל להחזיק את היופי שלי..אני משקיעה בבורסה (גם שאני סתם רעבה). אז המינימום שתשלם על ההתעניינות, ויכולה להביא לך אושר... "למה אני לא שילמתי כשהייתי צריכה ?!".
תמחור זונה זה בעיקר ענין של המדינה שרואה בצורה קרה מישהי/ו מתפרנסים איכשהו בתחום שיפוטה, ולא משלמים לה מסים (אז קונסת). להיות דוגמנית זה יותר מעייף מפיסוק, אבל זאת אותה עבודה מבחינת השימוש רק עם מה שחנן אותו/ה האל...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.