ויתור על הקריירה בגלל המצב הקשה

מקסימה1

New member
ויתור על הקריירה בגלל המצב הקשה

לכמה מכן יש הרגשה כזו, עם יד על הלב, שבגלל המצב הקשה, המיתון, הפיטורין וכולי את לא מצליחה להגשים את החלומות שהיו לך, להיות אשת קריירה עשירה ומצליחה. שאלה זו נשאלת ללא קשר למצבת המשפחתי ....(רווקה או נשואה)

siv30

New member
אני יכולה להבין שיש תחושת תסכול

וגם תחושת פספוס, אבל אני ממליצה לא לוותר, ההתמדה משתלמת ולבסוף נושאת פירות. גם אם לא בדיוק עכשיו את הופכת להיות אשת קריירה מפוארת, את עושה צעדים בכיוון.

nb55

New member
התמדה=הצלחה ללא קשר למצב../images/Emo39.gif

נכון שהיום מאוד קשה, מקצצים בכל וגם מתפשרים ומקווים כמוני לימים טובים יותר ובנתיים מסתדרים ומסתפקים במועט אבל לא מוותרים על הקריירה. בהצלחה ולא לוותר nb

missB

New member
לפי דעתי יש בזה משהו

מחוסר ברירה אנשים ניאלצים להתפשר על משרות פחות טובות משרצו, על תנאים פחות טובים או לחילופין אנשים נתקעים במקומם כי אין אומץ לעזוב ולחפש משהו טוב יותר במצב גרוע שכזה. גם אני כעצמאית מרגישה את זה. אמנם אני כן הלכתי בעקבות החלום ופתחתי עסק למרות התקופה הגרועה שאנו מצויים בה, אבל אין לי ספק שבמצב כלכלי טוב יותר היה לי הרבה יותר קל להצליח (במיוחד לאור העובדה שאני מתעסקת במוצרי מותרות שזה בין הדברים הראשונים שמוותרים עליהם). זה לא אומר שצריך להתייאש ו/או לא לנסות אבל זה בהחלט יותר קשה.

שש שבע

New member
להגשים חלומות?

החלום היחידי עכשיו הוא לשרוד, לנסות לעבור את התקופה הקשה, עם הכנסות שמאפשרות לחיות, ולשלם את החשבונות המשכורות של העובדים וכו'.

למעלה