וי אי פי אבטחה מישהו יודע משהו על החברה הזאת? הם עומדים לפשוט רגל או משהו?
T TheSverd New member 30/3/06 #1 וי אי פי אבטחה מישהו יודע משהו על החברה הזאת? הם עומדים לפשוט רגל או משהו?
D dobhy46 New member 31/3/06 #4 תפתח עיניים חביבי תרשום מעקב שעות מדוקדק , תרשום נסיעות כמה יוצא כל יום , תעקוב אחר שעות חג או שבת 150% שעות נוספות מעבר לשעות שבת וחג.
תפתח עיניים חביבי תרשום מעקב שעות מדוקדק , תרשום נסיעות כמה יוצא כל יום , תעקוב אחר שעות חג או שבת 150% שעות נוספות מעבר לשעות שבת וחג.
T TheSverd New member 31/3/06 #5 תודה, אבל השאלה היא האם החברה לא עומדת לפשוט רגל בשבועו תהקרובים? כי אז שום רישום שעות לא יעזור לי לקבל את הכסף...
תודה, אבל השאלה היא האם החברה לא עומדת לפשוט רגל בשבועו תהקרובים? כי אז שום רישום שעות לא יעזור לי לקבל את הכסף...
T TheSverd New member 31/3/06 #7 החששות הן מההתנהגות המוזרה שלהם, והחברה ממש פיצית אם אתה צריך יותר פירוט אני אשלח לך במסרים
J joshh New member 31/3/06 #8 אתה יכול אם יש לך חששות אל תכנס לזה, מיותר וחבל לך ... בכל מקרה אני אנסה לבדוק. אם בא לך אתה יכול לפרט
אתה יכול אם יש לך חששות אל תכנס לזה, מיותר וחבל לך ... בכל מקרה אני אנסה לבדוק. אם בא לך אתה יכול לפרט