וכי מה ייעשה לחתול שהרס עוד זוג של אוזניות?!!

גואיגול

New member
חחחחחח :)))))

מזכירה לא מעט את ג'יימס שלי.... לועס את כל הירוקים מתוך השקיות כשחוזרים מקניות :חסה, מנגולד, סלרי.... מקיץ אותנו מידי 5:00 בבוקר- ללא סיבה, סתם כי משעמם לו.... ואם לא קמץי ושכחתי את דלת השירותים סגורה- מגלגל את כל סלילי הנייר על הרצפה..... ומצטרף אליי לביקורי שם (שירותים) לא משנה מתי.... שותה מכל כוס עם מים שמוצא בכיור, על השיש, על השולחן... ממתין לי על עדן האמבטיה שאסיים להתקלח כדי להכנס וללקק את כל המים מהקירות..... לפעמים גם מיילל בלהט... כדי שאסיים מהר? חתך כ- 6 מטענים.... 3-4 חכות.... כבל אחד של טלפון ואחד של ה-DVD.... העיף מהמדף וניפץ לרסיסים את הפילפליה על כל תכולתה.... ואחרי מספר ימים גם את המילחייה..... מכפכף אותי מהחלון שבמטבח....

lasi 3

New member
חמודה אמיתית.....

ובהזדמנות- אני רואה שיש לך מערכת סלון מעור/דמוי עור . זה יעיל נגד הצטברות של שיער חתולים ? הם שורטים אותם ?? כל פרט יתקבל בברכה . תודה .

foggy night

New member
זה סינטטי

קל מאוד לניקוי - מעבירה סמרטוט עם מים וזהו. גם השיער יורד באותה קלות. אפשר גם להבריש עם "נוצות" - נו, המברשת הצבעונית הזו, עשוייה סיבים סינטטיים - גם כן מוריד את השיער בקלות כי יש לזה חשמל סטאטי. היא כן נועצת ציפורניים לפעמים, אבל לא מתגרדת עליה, יש קצת חורים, אבל קטנים וממש לא נוראיים.

lasi 3

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

אני חושבת שהפתרון לשערות החתולים הוא רהיטים מהסוג הזה . אבל לנעיצת ציפורניים וחורים - עדיין לא נמצא הפתרון . בכל אופן - חן חן לך ! (צריך לחשוב על משהו יצירתי ...)

adoshe

New member
גם אצלי הם חולים על ספוגי המייקאפ

ומפילים את המים ושותים מהאסלה וכל דבר שאני רוצה לאכול גם הם רוצים ועוד מלא דברים

foggy night

New member
אתמול בלילה אמרתי לבעלי

שעד הבוקר קערת המים שלה תגיע לחדר שלנו (מחדר אחר...)
היא כל הזמן מזיזה אותה וזה לא עוזר שאני מחזירה.

תדביקי לרצפה בדבק דו צדדי החתול שלי עשה את זה כשממתי לו קערית מים חד פעמית, כי היא קלה. קערית מחרסינה שהיא יותר כבדה, הוא לא מזיז.

foggy night

New member
היא הזיזה לי קערת חרס

מכירה את הקערות חרס שאפשר לאפות בהן פשטידות? הן נורא כבדות - כזו היא הזיזה לי. אני לא אדביק לרצפה כי ככה אני לא אוכל להרים כדי לשטוף אותה כל יום.

את כן יכולה להדביק את הקערית לריצפה ו- לשים קערית קטנה יותר בתוכה. אצלי הוא לא מזיז קערות חרס, לכן שמתי בתוך קערית חרס, קערית חד פעמית. כשהיא כבר משומשת מאד זורקים. לא בדיוק אקולוגי, אבל מה לעשות. דבק דו צדדי הוא חזק, אבל לא לנצח. (אפשר להרים ולהחזיר, אבל אז הוא מאבד את יעילותו וזה גם לא נוח בהחלט)

guyRG

New member
וכי מה יעשה לחתולה

שכל פעם שהיא מתיישבת, יש נזקים? כוסות עפות, צלחות נשברות, קערות מתנפצות .. ? אבל אז היא באה כשאני ליד המחשב, נשכבת על השולחן וממיסה את ליבי כל פעם מחדש...

bumblebee1

New member
בטוח התכוונת לאמר על המקלדת כי...

כי אין כמו לשכב על המקלדת בדיוק כשאתה מקליד.... ואפילו יותר טוב... אם נלחץ בטעות הF5 ואז כל מה שכתבת נעלם..... (זה בדר"כ קורה בטקסטים ארוכים במיוחד - כי אחרת זה לא שווה)

נושנושי

New member
ומה יעשה לחתולה

שהיא במשקל כבד וחושבת שהיא קלה כמו נוצה ושהיא ענקית וחושבת שהיא יכולה להכנס לכול מיני חורים קטנים ובד"כ נתקעת שם ושהיא רוצחת לטאות מקצועית(מה שאני מנסה למנוע ממנה אבל אני לא תמיד בבית) ושהיא אוהבת מאוד את הגרביים המסריחות של בעלי(ותאמינו לי הם מסריחות ברמות שהיא אפשר לתאר)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם סקאי אוהבת נעליים וגרביים מסריחות.. היא תמיד דוחפת את הראש שלה לתוך הנעליים של עמרי ומתמסטלת שם במשך שעתיים בערך... עמרי ואני מסתכלים מזועזעים ואז נקרעים מצחוק!

GeJuFan

New member
יקירתי לך יש חתול ערס

רואים בפנים שלה, לנזק האישי שלי, ולחתולה של אחותי יש את אותו מבט בול. האחד נזק השנייה סנובית (אליי!! אמא שלה! אני, מי שגידלה ורוממה אותה ושמה לה משחה לטיפול בפטרת כשהייתה גורה עוד בימים שאחותי לא סבלה אותה ולא הייתה מוכנה אפילו לגעת בה, אליי היא מסרבת לבוא לפינוק).

GeJuFan

New member
מעבר לזה

אני מבינה בעניין המשקל, ה"גדולת עצמות" האישית שלי חושבת את אותו הדבר כשהיא רוצה פינוק, היא מוסיפה בדרך גם דחיפה הציפורניים שלה עמוק כמה שניתן לתוך העור שלי וגם מוסיפה נשיכות קלות. פשוט נשמה. או שזה אני או שפשוט כל החתולים הכי מופרעים נמשכים אליי.

belli80

New member
וכי מה ייעשה לשד הטזמני הקטן

שאין לה שום תחושת GAG בגרון ועל כן הספיקה, בשלוש שנות חייה המתוקות כדבש להשחית: 2 מטענים של לפ-טופים, 3 מטענים של סלולריים, כבל של אינטרקום, כבל של חיבור הטלויזיה לרמקולים, חזייה (לא שלי) שעלתה 550 ש"ח, 5-6 גופיות יפות (כן שלי...
), כל עציץ שהעיז לנסות ולצמוח בדירה, שני מכנסי טריינינג, אחד שלי ואחד של סומסום, ששוקל 100 קילו (!) - אז תתארו לכם את ההיקף של החוט של המכנסיים... ועוד.... אבל עכשיו היא רבוצה לידי על הספה בשלווה מלאכית
שלא מזכירה בכלל את השד הטזמני שהיא באמת!!!!

GeJuFan

New member
כן כן גם שלי ישן לו עכשיו

שנת מל(א)כים במנשא. עוד מעט הוא יתעורר וירצה פינוק. שכחתי לציין: הפטיש הכי רציני שלו זה לקפה. אסור להשאיר כוס עם קפה אחרת את חוזרת למצוא אותו מלקק בנמרצות או טובל את כל היד שלו בפנים :-ס ולפני שנה בערך בתקופה הזו אני דפקתי את הראש בקיר ותהיתי לעצמי למה לכל הרוחות אני לא מצליחה למצוא לשד הזה בית(הוא היה אצלי באומנה כמו שלושת האחרות), אני שמחה שלא מצאתי כי כבר ממזמן היו מחזירים אותו אליי או זורקים לרחוב

למעלה