וכי מה ייעשה לחתול שהרס עוד זוג של אוזניות?!!

GeJuFan

New member
זה כאילו גנבת לי את המופרע שלי

והוספת לו שחור בפנים אהה וגם קצת עיגלת לו את הפנים.. אבל זה העתק כמעט מדויק

יצורה

New member
אוי, אחד הכלבים שלי עושה את זה

החתולים מקסימום טובלים את הרגל בכוס, אבל הומלס (הכלב) רק מחכה לרגע שבו אני משאירה כוס עם קפה על השולחן בסלון (וזה קורה בערך כל בוקר) ואז מסתער ושותה בהתלהבות.

ToFLY

New member
אוי ואבוי אם אני משאירה כוס תה ללא השגחה

אלכס מיד מכניס יד ושופך בהנאה את הכל.... ושותה את מה שהוא שפך
מה שמוזר שהוא עושה את זה רק אם הכוס חצי ריקה, אם הכוס מלאה הוא שותה ישר ממנה
ג'ינג'ים הם כאלה מוזרים!

יצורה

New member
וכי מה יעשה לחתולים

ששייפו למוות כורסאות; שפכו קולה על מקלדת; רמסו עציץ קטניפ; שברו אינספור כלים (כמה שיותר חדשים \ אהובים - יותר טוב); לעסו עטים, חומר לימודים וחוטי מטענים; השחיתו מצעים וספרים באמצעות שלל הפרשות גוף; ובמקרה של חתול אחר (לא נזכיר מי, אבל הוא שחור וזדוני) חטפו חבילת פסטרמה בזמן שפירקנו קניות וגרמו לי לרדוף אחריהם ולהיתקל עם הראש ישר לתוך הדלת תוך כדי?

lol65

New member
ומה עם חתולה

שלא שמה עלייך כל היום, אבל אם רק תפתחי ספר היא תקפוץ על השולחן ותתחיל להתגלגל עליו ולהשאיר כפות קטנות על הדפים, ולא משנה כמה תורידי אותה היא תמיד תחזור? וכמובן, איך אפשר שלא לשבור אגרטל יקר ערך ששרד תלאות, מעברים ועלייה?

lol65

New member
החתולה מוסרת "מיאו"!

תודה, זו הגורה היחידה שהצלחתי לתפוס מבין השלושה שהיו ליד המפעל, ובשיא הצניעות- היא בהחלט מדהימה!

תגידי לסופר מודל קיצי שהתרגשתי מהמיאו

ושאני מחפש כפיל כמו היא, אז אם במקרה נופל עליך אוצר או שאת מצליחה לתפוס את ההמשך תני בבקשה קריאת אוהההו שאשמע , כי יש פה מישהו שצמא למגע חתולי. בתודה

lol65

New member
לסופר מודל קוראים שונה :)

תפסתי אותה לפני שנה, אבל אמא שלה אולי עדיין גרה ליד המפעל, אם לא עיקרו אותה- אני אבדוק. אגב, אתה מחפש רק גור? ראיתי באתר של צער בעלי חיים ירושלים חתול בול כמו שושו, אפילו נבהלתי לרגע והלכתי לבדוק שהיא בבית

ואולי

היא תפסה אותך ולא את אותה, אבל זה כי אני תמיד שם spot על הפרטים הקטנים
למען האמת אני מחפש גורה! וזה כי נחנתי בחולשה לפולניות ומה יותר קרוב מנשכנית, שרטנית, ומתפנקת מחתולה, כאילו הפולניה האולטימטיבית! שמת לב שגם חתולה לא אומרת סליחה, שזה עוד נק' זכות. בנוסף לכל הצרות שלי בחיים אין לי אוטו ( יש לי נמר ) אז המציאה צריכה להיות מאיזור ת-א ואם אפשר מהחלק הצופני. בכל מקרה תודה על הנכונות לעזור. god will give me everything !

יוקה

New member
רק חתולאים ותיקים יבינו, אבל....../images/Emo124.gif

למרות שהעלית חיוך נורררא רחב על פני, חשבתי פתאום, שלפורום הזה נכנסים פה ושם (יותר "שם") מאמצי חתולים פוטנציאליים, ואם ייקראו את השרשור הזה - יחזרו בהם מכוונתם. זה מפחיד נורא את מי שלא מכיר את השחקנים הראשיים... :)

יצורה

New member
נכון, אבל זה משהו שמאמצים צריכים לדעת

קרה לי שמסרתי כלב שהיה אצלי באומנה והוא הוחזר אליי לאחר חודש כי "אכל גרביים". מי שמאמץ בע"ח צריך להיות מוכן לטוב ולרע, כולל הנזקים. אם מישהו באמת אוהב חתולים, הוא לא יירתע מהנזקים (בדיוק כפי שמי שאוהב ילדים, לא יירתע מלהביא ילד בגלל הנזקים שהוא מסוגל לעשות).

איילה א

New member
אני חשה שחובתי לציין שלא כל החתולים כאלה...

השניים שלנו הספיקו בסה"כ לשבור שלושה כלים ולנקב שתי כריות בשנה ורבע שהם אצלנו. הם לא אוכלים את הצמחים, לא הרסו את ספות הלבד (יש להם משטחי גירוד מקש והם מקפידים לקרוע לאלו את הצורה) או הרשתות בבית, ובאופן כללי הם די מחונכים, עד כמה שחתול יכול להיות... הם יודעים שהולכים לישון כל ערב בחדר האמבטיה עם המיטות שלהם, ושאסור להרעיש עד שהם שומעים את הצלצול של השעונים המעוררים שלנו (ואז מתחילה הסימפוניה והקרקושים על הדלת). הם גם יודעים שאסור להיות על הספות או על השיש - ולכן הם מקפידים להיות שם רק כשאנחנו לא בבית ולהשאיר כמה שפחות עדויות לפשעים
רק מהתאווה לתה עם חלב לא הצלחתי לגמול אותו, ואסור להשאיר את הספל לרגע לבד. אבל עם הזמן הוא הצליח לחנך אותי להשגיח על התה שלי כמו שצריך. בסופו של דבר, זה הכי שווה את זה בעולם

יצורה

New member
ברור שלא ../images/Emo13.gif

גם אצלנו יש את אלה שעושים יותר נזקים (סיד, סיד ועוד פעם סיד) ואת אלו שכמעט ולא עושים (יוקו למשל, שהנזק הכי גדול שהיא עשתה זה להעיר אותי בלילה עם נשיכות בבהונות כי היא רצתה פינוקים).

ToFLY

New member
ומה יעשה לחתול שרק גורם לאמא שלו התקפי לב????

חתול שאתמול גרם לה להסתובב שעה וחצי בתוך חצרות זרות, שיחים, חול ושאריות מהשיפוץ של השכנים כדי למצוא חתול שחרחר (שהצליח איכשהו לברוח) בחושך, עם פנס דפוק
כשכלללל חתולי החוץ הצטרפו למאמץ והגיעו בשמחה לשמע הפיספוסים כדי לבלבל אותה בחושך?? חתול (כפרה עליו היה בפאניקה) שבורח ממנה במקום לברוח אליה??? ואחרי שהיא מצאה אותו ומשכה אותו ברוב עמל ויזע מתוך המחבוא השלושים שהוא תפס יילל כאילו הורגים אותו וברגע שנכנס הביתה הלך לנשנש קצת אוכל, השתרע על הרצפה והתחיל להתלקק בנחת??!!! אחרי שהעברתי סרטים שהוא נפל מהגג שבר משהו נדרס אבד נעלם דמעות בעיניים ואיך אני אמצא אותו בחושך
הנה הוא, הפושע
הוא רק נראה תמים, המאנייק
אז מה עושים לו??? מכווצ'צ'ים חזק ושומרים על הדלתות יותר טוב

למעלה