וכך, החלה ההיסטוריה של העולם.

Varkong

New member
וכך, החלה ההיסטוריה של העולם.

לוקן ספידר ישב בכסאו הנוח, חושב על משמעות הזמן. זה לא הייה דבר שהוא נהג לעשות, אך המחשבה שהציגו בפניו אותם ספרים אסורים, כפי שקראה להם הפחידה אותו... מה אם זה נכון, וההיסטוריה נקבאה באותו רגע שהאחד משך בידו והכל החל? מה היא ההיסטוריה באצם.. לוקן המשיך לשבת כך שעות רבות ולהרהר מהיסטוריה ובמשמעות האדם היחיד בה..

Varkong

New member
כתיבת היסטוריה

פה, כתבו את סיפורי ההיסטוריה של העיר\דת\מדינה שלכם.... תוסיפו דברים מעניינים ותנו יד בבניית העולם.

Varkong

New member
המגדל האפור-סיפורו של מורגות חלק א

שנים רבות עברו מאז נוצר העולם, הוא לא ידע כמה – רק ידע שהן עברו. אף פעם לא עניינו אותו ספרים או אותם דברים של המבוגרים שקראו לעצמם משכילים.. הוא לא הייה מבוגר, ולכן גם התכוון להיות משכיל. האמת היא, שכל מה שהוא רצה, היה להתעסק באותם טריקים קטנים שהוא אהב כל כך. הוריו צעקו עליו פעמים רבות על המנהג המגונה הזה, ולכן הוא הייה צריך להתאמן בשעות הלילה, בחווה ליד ביתו של סתיאוס. וכך, הוא חיי מספר שנים. האנשים, אולי כבר היו מגדירים אותו כאדם בגיל העמידה, אך בעיני בני עמו, הייה נחשב עדיין לילד. רב הזמן, הוא הייה לא ערני, לא הייה שם לב למתרחש סביבו – אך הייה נעים הליכות ואהוב בקרב חבריו. כולם חשבו שהוא קצת איטי וטיפש, ולכן התעלמו מדרך ההתנהגות שלו והמשיכו להיות חבריו בגלל חוש ההומור הנהדר שלו, הגישה החיובית שלו לעולם, והעובדה שהוא תמיד רצה לעזור לאחרים. עברו השנים, חבריו הפכו למשכילים, סיימו בתי ספר של הBrotherHood במקרים אחדים, היו עובדי אדמה במקרים אחרים, זמרים וכדומה. הייה נדמה שכל אלף, מצא את ייעודו בחיים. כולם חוץ ממנו. דאלאניר הייה מתהלך עמוק ביער, אחרי מריבות משפחתיות כה רבות שהיו להם עכשיו.. הוא ידע שאמו בוכה בכל פעם שהוא מרים את קולו – דבר שנהג לעשות פעמים כה רבות למראת היותו בן לילית. הוא ידע שהוריו רוצים את הטוב בשבילו, אך הוא רצה לעשות את מה שהוא נהנה ממנו, וזה אותם טריקים קטנים שהילדים הצעירים יותר כה אהבו כמו שאר היצורים בעולם, אך אביו שלו, טען כי אין זה מקצועה נאה לשלוף כדורים מן השרוול ושזה יבייש את כל המשפחה שלו. . . אך בכל זאת, דאלאניר המשיך להתאמן בשקט, ולשעשע ילדים קטנים, בסטר גם כן. הגיעה היום, שילד שלא הייה מוכר לדאלאניר ניגש אליו והתחנן שדאלאניר ילמד אותו לעשות טריקים יפים כמו שהוא יודע.. דאלאניר ידע שהוא יהרוס לילד את החיים, אבל הסכים מתוך רחמים עצמיים. הוא התחיל ללמד אותו לשלוף קלפים מהשרוול, ליצור להבה בכף היד, לגרום למתכות קלות לרחף ולעצים להתחיל לשיר. הוא לימד אותו ימים שלמים את מה שלמד לבד במשך שנים, הימים נהפכו גם הם לשנה.. ויום אחד הילד בא אליו, ירק עליו ואמר לו בקול מאוחזב "אוף, זה קשה ומעצבן – אני לא אוהב אותך!". גם דאלאניר לא אהב את עצמו באותו הרגע. מה קורה כאן שאל את עצמו האם יש לי כשרון יותר גדול מן האחרים? אבל זה לא יתכן הרי ראיתי אנשים רבים עושים פעלולים באופן מוצלח יותר ממני – חלקם אף למדו אותי דברים, אז למה הילד הזה לא הצליח ללמוד את הדברים הבסיסיים ביותר? וכך, ישב הוא שעות מהרהר במשמעות הדבר, אך ללא הצלחה. התשובה הייתה אי שם מעבר למסך ערפל סמיך מאוד.. סמיך מידי.

Varkong

New member
המגדל האפור-סיפורו של מורגות´ חלק ב

עברו עוד מספר שנים, התעלולים של דאלאניר היו חלק בלטי נפרד מחייו. הוריו גרשו אותו בבוז מן הבית, אך הוא הופיע עם הופעות רחוב משגעות, והאנשים שלמו לו על כך בעין יפה – שעשוע הייה דבר מוערך בזמנים הקשים הללו. דאלאניר עבד יומם וליל על הטריקים שלו כדי להפוך את העולם לשמח יותר בעזרתם, והייה נדמה לו שהוא מצליח. הטריקים שלו נהיו מסובכים יותר ויותר, והוא כבר יכל ליצור דמויות קטנות בתוך ידיו, לגרום לרעשים להופיע ולפעמים, אם התרכז מספיק יכל לגרום לאדם לחייך גם בלי לעשות כלום – פשוט להפכו לשמח. הוא לקח לעצמו תלמידים - רובם עזבו בשלב מסוים כאשר גילו שהם לא מסוגלים לבצע דברים, אך היו כמה שנשארו, והתקדמו ולמדו. אך כמו שידועה היטב – הזמן הטוב, הוא דבר חולף כזרם המים, דבר לא נמשך לנצח – לא טוב ולא רע, אך כאשר הזמן העובר נדמה לך כטוב – הוא חולף כרוח, וכאשר הוא רע – את זה גיבורינו הלך לגלות. דאלאניר הופיעה, אך משהוא לא הסתדר בזמן האחרון. לכבוד יום הולדתו ה 80, החלקו הקסמים שלו להתקלקל. דברים קטנים בהתחלה, כמו צורות שהיו הרבה יותר גדולות ממה שציפה, אך דברים גדולים יותר בהמשך – עד שלהבה אחת שיצר בידו, גרמה לשרפת ענק בעיר בה הוא חיי, כך שרק הוא עמד באמצע, ולא נפגע. כאשר השריפה כובתה, האנשים, שאבדו את ביתיהם, ילדיהם וחייהם, ראו בו את האשם במצב.. הם לא עשו לו כלום.. רק בכו. בני עמו לא היו נוגעים בזבוב גם אם הייה רוצח את כולם, אך הבכי היה נורא מן הסכילה, ונורא מן הכאב הפיזי… הוא רץ ליער בעודו בוכה ומבין כי קולל. ובעודו נשען על עץ, הפיל אותו – בעודו בוכה, יוצר נחלי ענק ששטפי הכל בדרכם. כשהביט בכוון מסוים, יצאו סילוני אש קטנים מעניו ושרפו את העלים המתים ביער. דאלאניר השתולל, הוא בכה, הכה, דרך, צעק, ריפה ואז הרס כל מה שיכל – עד שלבסוף הוא התעלף. מתשישות למראת שלכאורה לא עשה שום מאמץ פיזי. כאשר התעורר, צחנה נוראית הייתה מסביב, וקול צחוקם של יצורים קופצניים, עליזים ורעבים, ככל הנראה הקיפו אותו.

Varkong

New member
המגדל האפור-ספורו של מורגות´ חלק ג´

נורא. הוא הרגיש נורא. גופו כאב בדיוק כמו הנפש והכבד. הוא הייה רעב, קפוא, מושפל ועייף. בפעם הראשונה בחייו, הרגיש דאלאניר מה הוא שוי. הוא לא הכיר את היצורים, אף פעם לא ראה כמותם, אך הכיר את האנשים שהקיפו אותו – בני אדם, גמדים, אלפים ואפילו אלפים אפלים, כולם מחוברים ביניהם כעבדים. הוא לא ידע מה הוא יעשה.. הפעלולים שלו תמיד הצילו אותו עד עכשיו, אבל מה יעזור לו להציא קלף מן השרוול הקרועה עכשיו? הוא ידע שהוא מיוחד, ובעודו מנסה לעשות תריק מועיל, נפל על ברכו בוכה. זה הייה ארועה מיוחד שקרה, הוא פשוט נשבר. הוא נפל על ברכיו, והתפלל כל זה מה שאנשים נואשים עושים. הוא התפלל למישהו – לא ידע למי לא הייה איכפת לו. התפלל ושאל למה הוא מיוחד, שאל למה הוא יכול לעשות פעלולים, ואחרים לא ובכה.. בעקר בכה. שלווה נפלה עליו. הוא הייה בטוח שזה הייה פשות כי הוא הוציא את כל מה שהצטבר בתוכו במרוץ הזמן, אך אז הוא שמע קול.. הקול דיבר אליו, אך נדמה הייה כי הוא מדבר מבפנים. "דאלאמיר – נסה עכשיו להפעיל את הטריקים שלך. ולאחר שתעשה את זה, לך למקום שתאהב, ותקים שם מגדל.. לא פיזית פשוט תבקש מהקסם, או מפעלול שלך לעשות זאת בשבילך. לא אסביר לך כלום אך דע שאתה הוא שתישא את שמי, את כבודי ואת מילותי. הפץ את הקסם בעולם, אך הזהר.. קסם לא מפוכח הוא הדבר המסוכן ביותר שעולם זה ידע. שא את הכוח, השתמש בו בתבונה ותגן על האנשים מפניו, כפי שתגן עליו מפני אנשים. אני היא דרקארה, ואתה הוא מורגות´ – מקים המגדל, ומחזיק הפגיון שלי." וזה כל מה שידועה על סיפורו מורגות´ מהכתבים הרשמיים של המגדל האפור. לאחר מכן, מורגות´ הקים את המגדל ולקח אנשים שהוא מצא בהם את היכולת לקסם לשוליות. הם, הפכו לקוסמים וכן הלאה וכן הלאה. המגדל התחיל לתפקד והגיעה במרוץ השנים למה שהוא היום.

Varkong

New member
דיון על ההיסטוריה

לא אהבתם משהוא? להפך, אהבתם ואתם רוצים לציין... סיפור של משהוא מתנגש עם שלכם? יופי! תכתבו את זה פה.

Varkong

New member
אחוות לינדרין - בעיה קטנה.

קודם כל, אני רוצה להגיד לך שמה שעשית הוא ממש ממש יפה, יש בסיס טוב, מעניין והכל סבבה, אז בוא נתחיל בשלוב האחווה בהיסטוריה של העולם, אם תרצה כמובן. אבל אני אגיד לך שאתה לא ממש יכול להכליט שבשלב מסויים הצתרפו אליכם 2 הגילדות כי זה מגביל את 2 הגילדות שיקומו (גנבים ושכירי חרב)... ואני יודע שיש אנשים שרוצים להקים את שניהם ומחקים לרגע המתאים.

פדמירדן

New member
האמת היא....

האמת היא שהתכוונתי שהם היו גילדות ניפרדות אך כחלק מהאחווה דבר נוסף הוא שיכולת להיות הרבה גילדות מאותו סוג.

Varkong

New member
סבבה אבל

יש לך שתי בררות סך הכל - להקים את האחווה ולחלקה ל 3 חלקים (האחווה ו2 הגילדות) או, לסכם את הדבר ביחד עם השחקנים שיקימו את הגילדות הללו.. אינך יכול להחריך אותם למשחק מסוים בגלל שכך היא ההיסטוריה שלך.. שלהם יכולה להיות שונה.

פדמירדן

New member
אמת

אכן אמת דיברת ובזאת אני מציא לאנשים להצטרף לאחווה. אני צריך ראש אחווה אין פלי, ראש גילדת מרגלים(לא בהרך גנבים) וגילדה, ראש גילדת שכיר-חרב והגילדה שלו. כנראה שיש לי כבר עיר אז עכשיו מה שצריך זה למלאה אותה. לרעיונות נוספים אפשר לישלוח לי הודעות פרטיות או לטלפן אלי(יותר מהיר יותר יעיל) לפלפון 738347-053 קוראים לי ים ואני אשמח לעזור

Varkong

New member
אלים קיימים.

דראקארה - אלת הקסם. סקוראן - אל הידע. סאון - אל ההגנה אוסטילוס - השם מסתובב בעולם... הדעות חלוקות. האם הוא קיים? מה הוא? שמו לא קיים בספרים בספריות. אנשים... הכל החל! העלילה מקבלת צורה, חידות והכל. תקרואו בין השורות כי ינתנו פה רצזים להמון דברים וידע זה כוח... אני ארמוז שכמה רמזים כבר ניתנו. העלילה יוצאת אדירה! האץ הזה, ההיסטוריה, תהיה הדבר המגניב בעולם, ותמיד אשמח לעוד אנשים, עוד אצבעות לכתוב ועוד עזרה. תמציאו אלים חדשים, ותפרסמו כאן... תכתבו היסטוריה של הדמות שלכם אפילו מבחינתי - הכל! ושוב - אין לכם מוסג איזה יופי תצא העלילה וההיסטוריה.

1.יישר כוח. 2. שים לב -זה כללי מדי

יפה שאתה מרכז את סיפוריהם של שחקנים ודואג לתיאום. שים לב, שהמידע שנתת על בזקן החושב על משמעות הזמן היא כללית מדי. צריך לרקום את אופייה של הארץ על בסיס אופיין של הקבוצות שבחרו להשתתף בו: 1. מהו ה-Trrain העיקרי בה? 2. מהו האקלים? 3. מהם המשאבים המפוזרים בארץ? 4. מה משקל הקסם? והכלכלה? והדת? והמקצועות? עבוד בתיאום עם הקבוצות. מומלץ לחולל ישיבה בעניין (פא"פ, חדר-צ´ט, שיחת ועידה - לא משנה). מומלץ גם לפרסם את קיומה כאן, על מנת שאנשים שרוצים להשפיע יוכלו לעשות זאת דרך ראשי הקבוצות שלהם, ועל מנת שמפתחי-הציפיות למיניהם ידעו למתי לצפות לעדכונים. בפגישה - הצג בסיס. צא מתוך הנקודות המשותפות לכל הקבוצות. אריק - רכז את כל הנאמר, ואפשר לבעלי הקבוצות להרחיב אותן לגבי הקבוצות שלהם, ממש כמו שמסגרת ´הדבר-הבא´ מציגה תיזה קיומית, המורחבת הלאה. הכורח היחידי הוא שהעולם הזה צריך להתאים לתיזה הקיומית של ´הדבר-הבא´, (שזה לא ממש קשה), והגבול היחידי שאני מציב בפניך - לעבוד מתוך המכנה המשותף של הקבוצות, ולא לקבוע לקבוצות עובדות שיכריחו אותם להשתנות על מנת להשתבץ באזורך. - במקרה בו קבוצה תצטרך להשתנות או לקבל מרות שאינה שלמה איתה - אעדיף להניח לה להשתבץ באזור אחר שלא יהווה ניגוד למהותה וצביונה. בהצלחה לכולכם!

Varkong

New member
האםםם

הקטע על הזקן הייה סתם משהו נחמד לציין את פתיחת העץ. תן לי קצת זצן לעבוד על הסיפור הראשון שיתאר אקלים, זמן, ושאר הדברים. אם הקסם, אני יחכה קצת. הפורום לבעלי יוזמה, יקום כאשר יהיו מספיק כאלו.. כרגע אני יודע על 3... ברגע שיהיו לי את כל הטלפונים של כל מקימי הקבוצות, אני ייפרסם את זה ויתחיל את העבודה. כמו כן, אני לא הכרחתי אף אחד לעזות שום דבר חוץ משמות של אלים, שכל אדם יכול לשנות אותם

למעלה