וכך היא הבינה...

וכך היא הבינה...

אני חושבת שהייתי בת 14.5 כשזה קרה. כשהבנתי באמת. אני זוכרת במעומעם שיר שהתנגן ברקע- "כמה טוב שבאת הביתה", של אריק אינשטיין. זוכרת שחייכתי, אבל גם קצת קינאתי- יש מישהו שטוב כשהוא בא הביתה. טוב...?! ישבתי באוטובוס, בדרך לשמוקום, חשבתי... נזכרתי בחיוך בתקופה שלי מהגן- החיים ה(עוד איכשהו) מאושרים. הגננת תמיד אהבה אותי הכי- הכי. הילדה הפייבוריטית. היתה מזמינה אותי אליה הביתה, כנראה על מנת לכפר על הבית שלא באמת היה לי. תמיד הסכמתי לבוא בשמחה; היה לה בית מושלם, אפילו כלב! בכניסה היה מתלה למעילים, רק למבוגרים. אבל כשבאתי בעלה הרשה לי לתלות שם את המעיל הקטן והירוק שלי(תמיד חלמתי על מעיל ורוד עם פרווה, כמו זה שהיה לאיה, אבל לאמא לא היה כסף, אז היא נתנה לי את המעיל הישן של שי, אחי הגדול).הוא היה מרים אותי גבוה למתלה העליון ביותר, ותולה איתי ביחד את המעיל. הכי מאושרת בעולם. אחרי זה היינו יוצאים לחצר עם הבן שלהם, משחקים עם הכלב... נכנסים לבית, אוכלים- אפילו פירות מתוקים כאלו. מתוקים-מתוקים. כמו המשפחה הזו. היינו בונים פאזלים, והגננת ובעלה היו חדים לנו חידות טיפשיות על בעלי חיים, עושים עצמם מופתעים כשהיינו מגלים על איזו חיה דיברו. התגלגלנו מצחוק. כשהחשיך הגיע שלב המקלחות. היא תמיד היתה מקלחת את הבן שלהם ואז משכיבה אותו לישון, אותי היה מקלח... שיט. המקלחת.

כל כך עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני מעדיפה לא להגיד הרבה ולהסתפק ב

תודה.

רק לפרוטוקול- לא מדובר עליי, לא שזה מפחית, כי יש כ"כ הרבה מקרים כאלו... וכל אחד- זה אדם ששוברים אצלו משהו. ]=

התגובות שלכם

מקסימות. למרות שחשבת שזו אני ולכן שלחת חיבוק, כשבשורה התחתונה- זו לא... הרצון שלכם לחבק מראה את החום שיש לכם/ן שם בפנים.מקסים.

../images/Emo210.gif

אני לא רוצה להתייחס תמיד לרעיון כמה שהוא עצוב, יש גם מעבר לזה. הכתיבה עצמה. [זה מה שקורה כשאת בפורום של כתיבה.
] זה אולי יהיה קטנוני מצדי, אבל הכתיבה לא ממש טובה. זה מסופר בצורה של "היה היה פעם", וככה לא אמור להיות סיפור...
מצטערת.

את צודקת,

רק שזה מכוון. ניסתי לכתוב בצורה קצת ילדותית ותמימה, כי ככה היא ראתה את הדברים, עד שהבינה.

תלתלית

New member
בעינייך, ככה לא אמור להיות סיפור...

כל האירוניה בסיפור בנוייה בדיוק על עניין "היו היה", ולכן יש את הקווצ' בסוף. לטעמך, זה לא עך. אבל לא תוכלי לקבוע ש"ככה לא אמור להיות סיפור", שהרי הרעיון הוא בידי המספר.

טלינקה5

New member
אלוהים...

אני בשוק. רק הכל מסופר בצורה כזאת פסטורלית, והייתי בטוחה שהכאב זה על זה שלא היה לך בית. אני בהלם. שולחת לך המון המון חיבוקים ועידוד.

טלינקה5

New member
אוי...

עכשיו אני קולטת שזה לא עלייך. הלוואי שזה אף פעם לא יהיה עלייך. בכל מקרה, זה אדיר.

למעלה