וכך מתרחש לו נס לנגד עיניי

קרן אור8

New member
וכך מתרחש לו נס לנגד עיניי ../images/Emo57.gif ../images/Emo54.gif

היום הארוחת החג אחי הגדול אמר לי שאני ארד עם הילדות הקטנות שלו , להראות להם את גור החתולים נטוש שראה בחצר כשהגיע . ירדתי למטה ולהפתעתי מצאתי גור חתולים שרק נולד אתמול שלשום , ממש פצפון בגודל אצבע . שמו אותו בתוך קרטון עם עלים כאילו שהוא איזה צב ... די מהר הבנתי שאין מה לשחק איתו ושחייו בעצם ממש בסכנה , ליבי יצא אליו , עליתי איתו מיד למעלה וניסיתי לתת לו חלב עם מזרק , אך ללא הצלחה , הוא בכה וילל ורק כאשר הצמדתי אותו אלי והוא הרגיש את חום גופי הוא נרגע ... התפללתי שאני אצליח להאכיל אותו ושהוא יחיה , וביקשתי זאת כמתנה לשנה החדשה , אפילו אני והאחיינית שלי בת החמש התפללנו לאלוהים שיחוס עליו ויציל את חייו ... לקחתי אותו לביתי וגם השגתי טפטפת , יש לי כבר ניסיון בזה כי אני בעיניין של שיקום חיות שעברו התעללויות או נעזבו , סוסים , חמורים , כלבים , חתולים , פעם אחת בחווה אפילו שיקמנו אייל בר . התקשרתי לאחותי שגרה בצפון ואמרתי לה שאני לא אוכל מחר להגיע אליה כי אני לא יכולה לעזוב אותו ולה גם יש כלבה עם גורים בבית , אך מה ? ... הכלבה המופלאה של אחותי מסתבר כבר הניקה גורי חתולים בעבר , ואני פשוט שכחתי מכך לגמרי ... אז מחר אני נוסעת , ובנתיים קרה עוד נס , הצלחתי לתת לו לשתות עם הטפטפת . ועכשיו הוא יושן רגוע בכף ידי ... איזו מתנה נפלאה . והלוואי שרק כל החיות בחווה שבשיקום יבריאו ויתאוששו , במיוחד הסוסה החדשה שהגיע היום מאשקלון לאחר ששרפו אותה בכוונה תחילה . אין סוף לאכזריות , אך החווה הזאת היא גן עדן לבעלי חיים שעברו התעללות , וכולכם דרך אגב מוזמנים לבוא לבקר ולעזור אם תרצו , ניתן לשלוח לי מייל . שנה טובה יקיריי נהדרת ומופלאה ומלאה בניסים שלכם באהבה קרן אור

דז

New member
איזה לב טוב יש לך

שכול החלומות שלך לשנה יתגשמו , שהגור שלך יגדל לחתול שרמנטי ומתוק . תודה שעשית לי חיוך על הפנים והראת לי על היום הראשון של השנה החדשה שלי כמה יש לאנשים לתת והם נותנים נויה

קרן אור8

New member
תודה דז / נויה ושנה טובה ../images/Emo23.gif

תבורכי בכל הטוב שבעולם אור ואהבה וחיים נפלאים שלך קרן אור שבטח לא תישן כל הלילה... ושמאוד עסוקה כרגע בלהניק מטפטפת

כולנו איתך! ועם הגור החמוד והמתוק!

ומחזיקים לכם אצבעות! אני שולח לו אור ואהבה... וגם לך... הרבה... תודה רבה לך על כל העבודה הנפלאה שאת עושה... אני מאוד מעריך אותך... באהבה, בן

למעלה