https://celebs.walla.co.il/item/3738599?utm_source=taboola&utm_medium=referral
דורי 1981 Well-known member ביום שני ב- 16:53 #1 מירי רגב הותקפה בחריפות על ידי כתבת חדשות 12: "תרבות השקר" - וואלה סלבס לאחר הריאיון המדובר של שרת התחבורה אצל רוני קובן בכאן 11, מיכל פעילן יצאה נגדה – ללא מעצורים: "אני לא יכולה לשאת את הרצון כל הזמן לפלג ולהסית" celebs.walla.co.il
מירי רגב הותקפה בחריפות על ידי כתבת חדשות 12: "תרבות השקר" - וואלה סלבס לאחר הריאיון המדובר של שרת התחבורה אצל רוני קובן בכאן 11, מיכל פעילן יצאה נגדה – ללא מעצורים: "אני לא יכולה לשאת את הרצון כל הזמן לפלג ולהסית" celebs.walla.co.il
eקא זו או Well-known member ביום שני ב- 20:43 #2 נכתב ע"י דורי 1981: מירי רגב הותקפה בחריפות על ידי כתבת חדשות 12: "תרבות השקר" - וואלה סלבס לאחר הריאיון המדובר של שרת התחבורה אצל רוני קובן בכאן 11, מיכל פעילן יצאה נגדה – ללא מעצורים: "אני לא יכולה לשאת את הרצון כל הזמן לפלג ולהסית" celebs.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... |מקפיץ|
נכתב ע"י דורי 1981: מירי רגב הותקפה בחריפות על ידי כתבת חדשות 12: "תרבות השקר" - וואלה סלבס לאחר הריאיון המדובר של שרת התחבורה אצל רוני קובן בכאן 11, מיכל פעילן יצאה נגדה – ללא מעצורים: "אני לא יכולה לשאת את הרצון כל הזמן לפלג ולהסית" celebs.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... |מקפיץ|