וכמה גזענים לסופשבוע

קרלטון

New member
סיפור אמיתי

השבוע הזמנתי מהדקה ה-90 כרטיס עם נחיתה בפראג ביום שלישי בבוקר, צ'כיה והמראה מקראקוב, פולין ברביעי אחה"צ.

So Far So Good.

ההלוך עבר חלק. בחזור התעכבתי אצל הלקוח והגעתי שעה לפני ההמראה. לשמחתי לא היה תור בדלפק של הצ'ק אין ודחפתי לפקיד את הדרכון שלי שמח וטוב לב. משום מה תקתק יותר מדי במחשב, קימט את מצחו, שוב ושוב. הוא ביקש ממני כרטיס - מה שכבר מזמן, בימינו, לא צריך, והגשתי לו את התדפיס המתאים. אחרי עיון קצר הודיע לי הבחור שהטיסה שהוזמנה לי לא ממריאה מקראקוב. היא ממריאה מקארקוב. הבדל פעוט: קראקוב היא עיר בפולין, וקארקוב היא עיר באוקראינה!

אחרי ריצה לדלפק הכרטוס (לא יכלו לשנות כלום) ושיחות בהולות לנציג הדקה ה-90 בארץ, שינו לי לבסוף את הכרטיס, ועליתי על הטיסה הקרובה לוינה ומשם לארץ.

עכשיו, לא הייתי טורח להזכיר את האנקדוטה הזאת (למי מאיתנו לא היו מקרים מוזרים כאלה ואחרים הקשורים לטיסות) אם לא הייתי מבחין בידיעה הבאה מ-MarketWatch. עכשיו העלילה מסתבכת, ואם קודם הייתי מניח שמדובר בטעות תמימה של נציגה טלפונית, עכשיו אני משוכנע שיש כאן קונספירציה ומישהו ניסה לחסל אותי.

http://www.marketwatch.com/story/plane-lands-in-turkey-after-hijack-attempt-ap-2014-02-07

במחשבה שנייה, אולי החוטף גם הזמין את הכרטיס שלו דרך הדקה ה-90 והמריא במטוס הלא נכון?

למעלה