וכמה רעיונות משלי. לצוות תקשורת.

וכמה רעיונות משלי. לצוות תקשורת.

אני מעלה כאן מספר רעיונות שאולי יוכלו לעזור בקידום המאבק מול אמצעי התקשורת ודעת הקהל בארץ, הרעיון הכללי שעומד מאחורי הצעותי הוא ליצור מצבים ויזואלים, שיהיו אטרקטיבים לצוות צילום/כתב לבוא ולסקר: 1. ארגון מפגש המוני של כל הילדים שנולדו לאחר טיפולי הפרייה (לצורך המפגש אין זה משנה לאחר כמה טיפולים). זה צריך להיות משהו כמו המפגש של לה לצ'ה בפארק שמסוקר. לדעתי זה יביא את אמצעי התקשורת, ילדים תמיד גונבים את ההצגה וזה גם יעורר אמפטייה כלפינו בציבור. 2. המאבק של החד הוריות זכה לסיקור רציני גם בגלל שעמדה בראשו אישה כריזמטית שהתקשורת אהבה, גם פה כדאי להעמיד מישהו או שניים בראש החץ של המאבק, יותר קל להזדהות עם אדם מאשר עם גוף. 3. כדאי לארגן הפגנות קטנות (שלא צריך להן רישיון) במקומות אסטרטגיים, כמו למשל בתי חולים ליולדות וכד'. 4. הרעיון של חן של הפרזנטציה הינו טוב, אני מציעה צעד אחד קדימה, להקים אתר אינטרנט ובו כל המידע והתמונות. הייתרון - לא כבד לשליחה באימייל, יכול להתעדכן כל הזמן, יש אפשרות להיזון חוזר. 5. שילוב של שדה האמנות עם המאבק שלנו - זה אולי משהו לטווח רחוק, אבל נראה לי, לצערי, שגם המאבק יהיה ארוך - הכוונה היא למיצגים, תערוכות צילומים, קטעי פרוזה, שירה וכד' שיעסקו במאבק וכמובן גם יביאו את כלי התקשורת. 6. חלוקת עלונים, מדבקות בצמתים. אני מתנצלת מראש שבחודשיים הקרובים אין לי אפשרות להיות שותפה באופן פיזי במאבק (התחייבות מלחיצה שלקחתי על עצמי טרם הגזירות), אבל אני רב הזמן כאן בפורום וזמינה טלפונית. בהמשך אצטרף ואשמח לעזור במטה התקשורת וגם בכל מה שקשור לסעיף 5 שהצעתי.

bapi

New member
רעיונות זה תמיד טוב

כרגע כבר עובדים אנשים על חלק גדול מהרעיונות שלך ומקווים שבהקדם יצאו אל הפועל!

לי כבר יש סטיקר -

I believe in miracles

פרח שדה

New member
אני חשבתי על משהו יותר...ישיר

אתם מכירים את המדבקה שאנשים עם תינוקות מדביקים על החלון האחורי של הרכב "אנחנו הורים"? אז בסטיקר שאני חשבתי עליו יהיה כתוב: גם אנחנו רוצים להיות הורים

למעלה