וכמובן 90% מזה זה הנוער הדבילי שלנו

GangLandx

New member
וכמובן 90% מזה זה הנוער הדבילי שלנו

מבינים את ההבדל בין זמני לבין זמנכם ?? טמבלים ! וודקה: שקוף שזה טוב ישראל היא המדינה השנייה בעולם בצריכת וודקה לנפש. ליבי שפרלינג יצאה לבדוק למה זה קרה, איך הישראלי שותה את הוודקה שלו ומה מסתתר מאחורי טרנד הפרימיום. היא לא חזרה לפני שטעמה כמה וודקות מומלצות - מ-39 ועד 367 שקלים

hen1xc

New member
כן ואוכלוסיית ה18+ שמוכרת להם בניגוד לחוק

במדינת ישראל אין חוק האומר שאסור לנער לשתות אלכוהול (למרות שאני חושב שכן צריך להיות) אבל יש חוק הקובע כי אסור למכור למי שטרם מלאו לו 18 שנים וכמה תחקירים ראינו באמנון לוי ועובדה וכו' שמוכרים לנוער אלכוהול בפיצוציות אז מבחינת החוק הנוער לא אשם אלא זה שמוכר לו את השתייה החריפה עכשיו תפסיק לזיין לנו במוח על הנוער

GangLandx

New member
תמשיך להפיל את האשמה על אחרים טמבל

השיקול אם לשתות או לא הוא שלך בלבד קח אחריות וסתום את הפה ... אתם צואה , טיפשים , חסרי השכלה או עתיד .... ככה ניראה עוד 20 שנה . טמבל

hen1xc

New member
כן אז אתה מגנה את עצמך לפני 20 שנה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1319&msgid=153351974 כתב פרי ידך כאילו בכוח אתה מנסה להוציא את עצמך בדיחה אתה כזה אפס שמשנה את עמדתו בהתאם למצב איזה רכרוכיות יללה פורום מלא בזקנים לך תפליץ אבק

orel811

New member
מסכים הפעם עם חן

אתה לא יכול להאשים בהכל את הנוער של היום מה גם שהחברה המבוגרת שותה ויפה מאוד ... אולי אצלך לא אבל יש הרבה ששותים במיוחד בקרב עדות יוצאתי ברית המועצות... משם גם למד הנוער על השתיה ככה שכל מה שקורה כיום עם הנוער ואתה לא יכול שלא להסכים מתחיל בדור שלך שהוא הדפוק... הדור שלך והדור של ההורים שלי דפק את הנוער של היום ובנוסף מרשה לעצמו להפיל את כל בעיות היום יום של חיינו על הנוער שבסך הכל למד מהמבוגרים כי איך שלא תסובב את זה ילד לומד הכל מהסביבה שלו במיוחד מההורים שלו ככה שלא הדור שלנו הדפוק אלא הדור שלכם.. מה גם שחן צודק שמבחינה חוקית אין חוק האוסר על שתיה מתחת לגיל 18 אלא על מכירה לקטינים ... אז רובי וכל המבוגרים פה שאוהבים יום יום וראיתי כבר כמה פעמים לכתוב כמה הנוער של ימינו הוא נוער אלים מרושע ודפוק לגמרי, תזכרו שהנוער לומד מהמבוגרים ואתם אלה המבוגרים, אתם אלה שדפקתם את הנוער, לא הנוער הוא שדופק את עצמו..... וכמו שאני מכיר אותך יכול להיות שתנסה עכשיו לרשום שאני טועה או בלה בלה בלה... תאמין לי את הדיון הזה עשיתי עם כל כך הרבה מבוגרים במשפחה שלי, בסופו של דבר כולם הגיעו למסקנה שאני צודק...

hen1xc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה הדור המקולקל שלהם שהם המבוגרים עצמם לא לוקחים יוזמה והנה ראיה לכך שאדון רובי יודע להפיל אשמה על ילדים בגיל ההתבגרות רוב המבוגרים פה יודעים מה זה גיל ההתבגרות גיל הטיפש עשרה אבל כשיש ביקורת ואחריות כן כן אצל רובי זה תמיד על הנוער הדור שלך רובי לא מחנך לסובלנות לראיה אתה עצמך ולהלן ציטוט : "השיקול אם לשתות או לא הוא שלך בלבד קח אחריות וסתום את הפה ... אתם צואה , טיפשים , חסרי השכלה או עתיד .... ככה ניראה עוד 20 שנה . טמבל" איפה פה הסובלנות? דור הורים שקונה לילדים שלו הכל ולא מלמד אותם דחיית סיפוקים ולא ערכים ולא רוח התנדבות ועד מלא מילים נוספות ועל זה נאמר המשפט דור הולך ודור בא והארץ לעולם עומדת

Yogev1982

New member
יש לי תשובה קצרה ובנלית שתסכם לך הכל

אם כולם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ ? בוא נגיד ש 50% מהמהבוגרים חרא, אז למה ללמוד מהחראות ולא מ"הטובים"
ואגב יש לך טעות לגביי החוק של האלכוהול, וזה בדוק...בדקתי את זה.... ברגע שקיוסק מוכר לקטין אלכוהול, גם הקיוסק וגם הקטין עוברים על החוק ושניהם צפויים לקנס
באותה מידה אגב (וגם זה קרה לי) שאם אתה בן 16 תסע איתי באוטו ולא תחגור חגורה, גם אני יקבל כנס שהרשתי לך לא לחגור, וגם אתה תקבל קנס על זה שלא חגרת. בשורה התחתונה תפסיקו לחפש את מי להאשים, אתם יודעים טוב מאוד מה נכון ומה לא נכון לעשות, פשוט יותר מדי פעמים נח לכם לבחור בלא נכון ולהאשים את כל העולם ואישתו....

hezi999

New member
**תשובה לכולם**

דבר ראשון רובי מעניין אותי אם גם לילדים שלך אתה אומר,ואני מצטט:"אתם צואה , טיפשים , חסרי השכלה או עתיד .... ככה ניראה עוד 20 שנה ." דבר שני זאת האשמה גם של הדור שלכם וגם שלנו: אתם מוכרים לנו אלכוהול אתם לא משגיחים על הילדים שיחזרו הביתה בשעות נורמאליות אתם לא אכפת לכם מה הילדים שלכם עושים או עם מי או איפה הם מסתובבים. הרוסים הביאו לארץ את הוודקה, וזה טבעי שאם שנוער ירצה ל"הירגע" קצת במיוחד אם אומרים לו שזה אסור. תאמין לי שעם כל החוקים שיש היום על האלכוהול אני עצמי ראיתי כמה פעמים מוכרים שמוכרים אלכוהול, ורוב הילדים שותים מלחץ חברתי. אף אחד שהוא שיכור לא דוקר סתם. אם הוא דוקר כשהוא שיכור, הוא יכל לדקור גם כשהוא לא שיכור. תסתכל על החרדים(שאתה שונא חחח) 200 אלף משתכרים בפורים לגמרי ובקושי יש קטטה או שתיים

nitzan456

New member
דבר אחד אני לא מבין

איך הסתדרנו 4 שנים באותה ברית . אתה שמאלני - אני ימני אתה שונא נוער - אני נער והכי קשה להבנה אתה זונה - אני סרסור

Yogev1982

New member
חחחחחחחחחחחח

עלאק "אתה שונא נוער - אני נוער " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רובי אוהב ילדים דווקא על פי מה שהבנתי מבעליו

רובי כלב מדהים יפייפה, חברותי, שמח נאמן ואוהב מאוד ילדים וחבר`ה. מסורס ומחוסן.

רק דברים טובים

McRoyalS 23.06.2011 7:58 חברך GangLandX הקים מושבה חדשה. כדי לחגוג, קיבלת * זהב: 16000 פוליס 23.06.2011 12:01 המבנה מחסן הורחב לשלב 3, מחוצה למחסן נמצאה קופסה ובה עוד משאבים! קיבלת * שיש: 2000

lidor747

New member
חחח אתה חושב שהנוער שלנו דפוק?

חכה תיראה את הדור הבא חחחחח אתמול אני יושב בפארק עם ידידה קיצר ילד כיתה ד' או ה' משהו מוזר לגמרי מנסה להתקרב לרגל שלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין היה אחד הדברים ההזויים ביותר אנחנו כזה יושבים על המגלשה(עלינו לחלק העליון שלה כי היו שמה הרבה ילדים כניראה עשו מסיבת כיתה או משהו אז כדי שהיה לנו שקט וגם כן נוח חח) הילד מתחיל לתפס להתקרב לרגל שלה והוא התהג בצורה מוזרה ביותר קיצר רובי חחחחח חכה תיראה מה עוד מחכה לך חחחחחחחחחחחחחחחחח *סתם רציתי להוציא את זה כי זה הרג אותי העניין הזה חחחחחחח ובנוגע לוודקה אין לי כוח שוב לדיון חח

למעלה