וכמובן
קבלו את ההודעה שאף אחד לא מגיב עליה הכי טובה במזרח התיכון קיבלה פרס באורז עם שעועית ופרס מאונן הזהב קבלו בהרבה הרבה הרבה אהבה
את
הקטע השבועי
שם מוזר עזבו\ האלמוני החיים הם גיהנום אז בואו נתעורר מהחלום ננסה מהטוב לטעום ומהרע נפסיק ללגום השלווה לא תהרוג אתכם אבל מעצבים זה מאוד ייתכן- שפתאום תרצו למות ומצעב, ובדידות לא תרצו למות מרצח או לדמם רק סתם ככה להיעלם להפליג למעלה אל הגן שבו לא עושים עניין מאנשים עם אופי של תינוקות שאומרים "אין שכל, אין בעיות" אבל אני עצמי יודע שעכשיו הכל צריך לפתור אחרת נמות מהעצב והקור רוצים שינוי? רוצים אבל אתם לא מתאמצים רועדים מקור? רועדים לכל הרוחות והשדים... למה לא להתאמץ בשביל למצוא פה את הטוב? למה ההתאמצות היחידה שלכם היא לרצוח ולגנוב? אני עצמי יודע שאני לא נשמה טהורה עשיתי דברים לטוב אבל גם לרע אבל שוב, זה לא הזמן לחפש מי אשם ומי לא תעזבו את האחרים, שכל אחד יבדוק את עצמו הכל תקין אצלכם? תבדקו שוב תמיד רוצים שינוי? אז תנסו קודם לשנות תדמית פזמון: רוצים שינוי?... אחי, אני הולך להגיד לך מילה שאולי בהתחלה תגרום לך להרגיש מבוכה אבל אחר כך תבין למה התכוונתי בדיוק אחי- אתה בן אדם דפוק. אבל אתה לא אח יחיד הרי כולנו דפוקים הלב דפוק, המוח דפוק וכך גם הכליות והוורידים רוצים שינוי? רוצים! אז תקשיבו לי עכשיו אנחנו צריכים לפעול קצת יותר מ-צב חברות וחברים אני חושב שהבהרתי את עצמי מצוין אל תתנהגו כמו תינוקות או ילדי גן רועדים? רועדים! רוצים שינוי? רוצים! אז קדימה, אני רוצה לראות אתכם מתאמצים.
קבלו את ההודעה שאף אחד לא מגיב עליה הכי טובה במזרח התיכון קיבלה פרס באורז עם שעועית ופרס מאונן הזהב קבלו בהרבה הרבה הרבה אהבה