וכמו שהבטחתי...

d@r121

New member
וכמו שהבטחתי...

הנה אני מעלה דיון לאוויר מצורף קישור למחקר של אובייקטיבי בנושא סלולרי לעסקים שבו מספרים לך מה הסלולרי הכי טוב לעסק שלך על הטכנולגייה , קליטה ועוד כמה נושאים ונשאלת השאלה אתם מסכמים עם המחקר או שיש לכם הצעות ושיפורים להציע לאובייקטיבי ד
ר-מנסה להקים דיון סוער

יש הסכמה

בעקרון המחקר היה השימוש הסלולרי לצורכי עבודה, כפי שאני הבנתי, ובמקרה זה אין ספק שלמירס יש את הייתרונות בנושא. משום מה לא ראיתי את החברות המתחרות מנסות להתחרות בענייו זה עם מירס. בקשר ללקוחות הפרטיים אני גם מסכים שאורנג´ היא הטובה ביותר.

Chewbacca

New member
אני לא בטוח שיש הסכמה

מנוע החישוב של אובייקטיבי טועה טעות גדולה מאוד בדברים שאני בטוח בהם (תעריפים של orange) לבעלי עסקים (בכל גודל) שמחפשים כרגע לעבור רשת אני רק יכול להמליץ להזמין לעסק שלהם נציג מכירות מכל חברה (וחברה שלא תשלח לעסק נציג מכירות אלא תשלח אותך אליה לא ראויה להתייחסות) ולבדוק מה עוד אפשר לסחוט מהם. מנסיון אישי אני יודע שכשהנציג יושב מולך תמיד יעלו אל פני השטח אפשרויות שישפרו את מידת התנאים אותם אתה מקבל. דבר נוסף שאובייקטיבי לא הביא בחשבון זה את סוגי המכשירים שיש לכל חברה. לamigo יש מבחר מוגבל של מכשירים ביחס לפלא-פון, סלקום וorange. אני רק יכול להגיד למען ההגינות שאם החישוב של אובייקטיבי נכון לגבי התעריפים של amigo אז הם בהחלט הזולים ביותר.

למעלה