וכנראה שיש עוד בשורות רעות

תולי01

New member
וכנראה שיש עוד בשורות רעות ../images/Emo10.gif

בעקבות כמה הודעות שראיתי, קראתי עכשיו קצת ונראה ש- OPI גם הולכים בעקבות אסי ומסרבים למכור את הלקים שלהם בהנחה באינטרנט. בארה"ב לקים של OPI נמכרים בחנויות בסביבות ה- 8 דולר וכמו שאנחנו יודעות, מוכרים אינטרנטיים היו מציעים את הלקים שלהם בסביבות ה- 5 דולר. לפי מה שקראתי, OPI לא מוכנים יותר שהלקים שלהם יימכרו במחירים האלה וטוענים לאיזושהי פגיעה בסימן הרשום שלהם (לא בדיוק נכנסתי לעומק של זה). שורה תחתונה - ככל הנראה הם מוכנים שהלקים שלהם יימכרו רק במחיר המלא ויכול להיות שגם רק בחנויות מורשות שלהם ואנחנו לא נוכל להשיג אותם בכלל ברשת או שנידרש לשלם עליהם מחיר מלא, שזה אומר בערך 40 שקל.... מישהי אחת כתבה שיכול להיות שהם ינסו לאכוף את זה גם על מוכרים באיביי...... ועוד מישהי כתבה שהיא ניסתה להזמין מ- 8ty8 beuty והם אמרו שהם לא מקבלים הזמנות בשבועיים הקרובים ושתנסה שוב בעוד שבועיים....אז מעניין מה יקרה איתם..... מה נסגר עם החברות ? לדעתי הן יפסידו נתח שוק כזה גדול ולא רק מבחינת ההכנסות נטו, אלא גם מבחינת הפרסום, כי אני יודעת שבתור בלוגרית, שמתחדשת כל הזמן בלקים על מנת לתחזק את הבלוג ולעדכן, אני ממש לא הולכת לקנות לקים בארבעים שקל לבקבוק - נראה כאילו הם חושבים שנקנה את הלקים בכל מחיר ויהי מה וזה ממש לא כך !!! אז בינתיים, אני אשתמש במה שיש לי וכשזה ייגמר, לא יתפרסמו עוד לקים של OPI או של Essie בבלוג שלי, וככה גם אצל המון בלוגריות נוספות (יש כאלה שכבר הורידו אותם מהבלוג שלהן) והם יפסידו את אחת מדרכי השיווק היעילות והמשתלמות ביותר שלהם.

pelishu

New member
אם אני לא טועה..

הבלוגריות הרציניות בארה"ב (כמו סקרנג'י) לא קונות את הלקים, אלא מקבלות אותן מהחברה, לצורך חוות הדעת.. כך גם הרבה מאוד חבר'ה מיו-טיוב שעוסקים בבחקורות למוצרים בצורה רצינית, כך שלא נראה לי שOPI ו-ESSIE תפגענה מהעלאת המחירים במישור הזה..

pelishu

New member
אם אני לא טועה..

הבלוגריות הרציניות בארה"ב (כמו סקרנג'י) לא קונות את הלקים, אלא מקבלות אותן מהחברה, לצורך חוות הדעת.. כך גם הרבה מאוד חבר'ה מיו-טיוב שעוסקים בביקורות למוצרים בצורה רצינית, כך שלא נראה לי שOPI ו-ESSIE תפגענה מהעלאת המחירים במישור הזה..

תולי01

New member
נכון חלקית

סקרנג'י אכן מקבלת את הלקים לביקורות ויש עוד כמה בלוגריות שמקבלות, אז זה לא שלא יהיה להם פרסום בכלל. אבל - רוב הבלוגריות קונות את הלקים וברגע שהן יפסיקו לעשות את זה הן גם יפסיקו לפרסם את זה בבלוגים. מבחינת אלו שגרות בארה"ב - הן גם ככה יכולות גם היום להשיג את הלקים בחנויות. יש כאלה שמוכנות לשלם את המחיר המלא ויש כאלה שלא, אז הן מזמינות מהאינטרנט במחיר מוזל ולגביהן, אולי המצב ישתנה והם תהיינה מוכנות לשלם יותר ואולי לא. הכוונה שלי היתה יותר לנתח השוק העולמי - אנחנו אמנם רק חלק קטן אבל השוק האירופאי הוא מאוד גדול ויש המון בלוגריות שמפרסמות היום את הלקים של OPI, אותם הן רוכשות במחיר מוזל באינטרנט. אם לא יהיה להן איפה לרכוש את הלקים במחיר סביר, הן לא ירכשו את הלקים והמשמעות היא שהלקים שלהם לא יתפרסמו בכל הבלוגים האלו. אם את רוצה, את יכולה לקרוא תגובה זועמת שכתבה אחת הבלוגריות : http://the-swatchaholic.com/?p=2360

pelishu

New member
אם ככה, את צודקת-הם בהחלט יפגעו!

אבל זאת הבעיה שלהם! אני מסכימה עם אבישג, לא נראה לי שאני אמשיך להזמין, אני פשוט ארכוש בעיקר אורלי שנמכרים פה במחירים שפויים, וזהו. (גם ככה לכל אחת מאיתנו יש סטוק די מרשים, לא?)

אביeג7

New member
נראה לי שזהו

יותר אני לא אזמין.. זה ממש לא משתלם!! מה גם שזה לא שאין לי לקים.. יש לי בערך 50 לקים של אסי ואופי.. אני חושבת שאני אקנה פעם ב.. איזה לק שאני מתלהבת,פה בארץ במחיר מופקע.. אבל זהו.. חסל סדר ההזמנות. אוף.

dhara

New member
יצא לי החשק להתעסק עם כל העניין הזה.

אני נוסעת לאיטליה עוד חודש אז אני אצטייד שם ואחותי נוסעת עוד חודשיים לארה"ב, אני אבקש ממנה שתביא לי מלאי רציני. [אני כבר כמה ימים מפנטזת על for audrey
]

Come Alive

New member
תיזהרי מ-For Audrey

הנוסחה של הלק הזאת בעייתית. זה סיכוי של 50-50 בערך שתיפלי על לק עם נוסחה ממש גרועה ואז הלק אבוד
לי זה קרה
אז אולי עדיף לקחת משהו דומה לזה אבל לא את זה Just sayin'

אוף....כמה בשורות מעצבנות בחיי...

בינתיים אני לא בחוסר של לקים אבל כנראה שאת הקולקציות הבאות שלהם הם ימכרו ל.....מי שתסכים לקנות במחיר המופקע הזה.

Marble Arch

New member
וואו..

אני מבינה את הרעיון העסקי והרצון למתג את המוצר כמוצר יוקרתי, אבל ניראה לי שהם הרוויחו לא רע עד עכשיו.. ולדעתי הרבה בנות יפסיקו לקנות את הלקים של החברות האלה. אני יודעת שאני לא מוכנה לשלם מחירים כאלה עבור לקים, ככה שעם כל האהבה שלי לOPI ולאסי, מזל שיש את צ'יינה גלייז, זויה, מיסה....

Harlot

New member
על essie אני מצטערת, אבל לא באמת מתאבלת

OPI זה כבר סיפור אחר. אני באמת אוהבת את הלקים שלהם ...

חֵן

New member
אוף!

מה יהיה? כולי תקווה שצ'ינה גלייז, זויה וקולור קלאב לא יחליטו להשתגע גם.

פנרה

New member
משהו נוסף....

אם תיכנסו לOPI בטראנסדיזיין תשימו לב שלמעלה כתוב- OPI products liquidation. We are liquidate our entire OPI inventory. While supplies last. לדעתי זה אומר שOPI כבר לא יהיה מוצע למכירה באתר ברגע שהמלאי יגמר. אם אכן זה המצב, ייתכן שזה יקרה גם באתרים האחרים.... מבאס. אומנם בשבילי המצב הוא לא כזה נורא יחסית מאחר ובשביל עוד 2 דולרים (לאחרי חישוב המשלוח) אני יכולה לקנות את הלקים אבל זה בהחלט לא לעניין, ואין ספק שהם יפסידו הרבה כסף. זה ממש מזעזע לחשוב שבאירופה המחיר ללק שלהם הוא $21 לא ברור לי איך זה נראה להם הגיוני. זה גם ברור שאפילו לאחר ההפסדים הכספיים שהם עמודים לחוות הם לא יורידו חזרה את המחירים, וחבל. מישהי כתבה פה שלגבי אסי היא לא ממש מתאבלת, אבל בשביל OPI היא כן, וגם אני חשה ממש כך. עוד מעט יגיע היום שבו גם צ'יינה יחליטו שהם לק יוקרה כי יש המון בנות שקונות מהם, ויתחילו למכור ב 8 דולר (סתם, הם ממותגים אחרת, אבל לא אתפלא אם גם יגיע לחץ מצידם להעלות ל 5)

Harlot

New member
אבל צ'יינה גלייז תמיד שיווקה את עצמה

כחברה עממית עם מחירים עממיים. בניגוד לOPI ו ESSIE שמלכתחילה מיתגו את עצמן כמותגי יוקרה. אני לא חושבת שזה עומד לקרות לצ'יינה גלייז, כי הם באמת יפסידו את כל השוק שלהם (בעוד שלגבי ESSIE ו OPI אני לא בטוחה. הם אולי יפסידו את נתח השוק העממי, אבל יש עדיין מספיק לקוחות שמחפשים היי אנד ומוכנים לשלם בשביל זה)

פנרה

New member
נכון ולכן לא ייקחו 8...

אבל בהחלט יש מצב שזה יעלה ל 5. זה המחיר של צ'יינה בחנויות פה....

למעלה