וכעבור חודשיים לאחר בדיקה נוספת , עדין מיעוט

ח ז ר נ ו

New member
וכעבור חודשיים לאחר בדיקה נוספת , עדין מיעוט

עושה יותר רעש מהגובה שלו.....(ראה תמונה)

natan7

New member
מממ

זה הגיוני מכמה סיבות: 1. לשקר אין רגליים 2. לקראת ימי המשיח יהיה צימאון לדברי ה' ולכן הרבה מהעם יחזרו בתשובה וכמו שנאמר " הנה ימים באים נאם ה' אלהים והשלחתי רעב בארץ לא רעב ללחם ולא צמא למים כי אם לשמוע את דברי ה'" (עמוס ח יא) 3. אתר כמו חופש\דעת אמת זורעים רק הרס ושנאה וגורמים לדתיים לדחות את האנשים שמייצגים את חופש כי הם בעצם מפיצים שקרים על הדתיים ולעומת זא החילוניים שונאים את הדתיים כי נופלים בשקרים הללו. לעומת זאת אתרים כמו הידברות\שופר מקרבים לבבות באמצעות האמת ולכן אנשים אוהבים להיות בחברה טובה של קירוב לבבות ולא בחברה של שנאה,שקרים,לשון הרע

לגבי סעיף שלוש - גילוי דעת

בתור מי שגדל בחברה חילונית ופגש הרבה מאוד חילונים, גיליתי שדווקא אתרים כמו "חופש" או "דעת" לא מוכרים אצל רוב החילונים. מה שכן, כששואלים למה יש אנטי זה בעיקר מאתרים כמו "הדברות". רק שתדע.

natan7

New member
אתה מוזמן לתת לי דוגמא ידידי

דוגמא מוחשית שתראה כי אכן הידברות עושה את זה...

אני יכול רק לספר לך

שבתור אדם שקרוב ליהדות ולמסורת הרבה יותר מהסביבה שלו אני מנסה תמיד להסביר למה צריך להכיר את היהדות. הרבה מאוד קיבלתי תשובות בנוסח: "כבר קראתי על היהדות באתר הדברות והספיק לי. אם זאת היהדות - לא תודה". אין לי מאמרים או רבנים לצטט, אני מספר לך מהנסיון האישי שלי נטו.

natan7

New member
את התשובות הללו קיבלת מ2 סוגים של אנשים

1. כאלו שיש להם דחייה מסתיים\חרדיים\דת (ולא חסר כמה כאלו שפלשו לפה בפורום) - זה 99 אחוז 2. כאלו שקראו משפט אחד "תמוה" ולא בדקו מהו המשפט הבא שהוא מסביר את הקודם - זה אחוז אחד והשאר....? קח תראה אחי http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9462&CategoryID=9&subID=9142&StrCategory=סרטון תדמית - הידברות

עזוב, זה לא העניין

שנינו לא יכולים להצביע על סיבה. אני רק אומר לך שאתרים כמו "הידברות" שמנסים לקרב את החילונית לדת (להבדיל מלקרב את היהדות אל החילוני) יוצר רתיעה ו"אנטי". בעיני הגישה של "אור לגויים" שמייסמים על החילונים עושה לפעמים יותר רע מטוב.

natan7

New member
כפי שכתבת

"בעיני..." לא כל מה שלפי ראות עינך נכון אכן נכון. כך אלו בני אדם, כשמביעים דעות אישיות סביר להניח שיש סיכוי לא קט שהדעה אינה נכונה. לעומת זאת כשמדברים ע"פ עובדות ניתן להיכנס לעומק האמיתי של הדברים. כמו לראות את הסרטון שהבאתי בקישור למטה

natan7

New member
זה הקישור

http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9462&CategoryID=9&subID=9142&StrCategory=סרטון תדמית - הידברות

ח ז ר נ ו

New member
בתור מי שגדל בחברה חילונית וחי בחברה זאת

שמעתי אך ורק טוב על אתר הידברות , ממאות אם לא אלפי אנשים... כולל אנשים אנטים לגמריי

לדעתי זה לא אתר חזרה בתשובה

לדעתי זה אתר תירוצים, למה לדתיים מותר את מה שאסור לאחרים. לדעתי אתרים כאלו עושים יותר נזק לדת מאשר מביאים תועלת, הם מציגים את הדת בצורה מגוחכת וגורמים לדתיים לחשוב על הדת מנקודת מבט ביקורתית.

אתם מעתיקים את עצמכם בכול הפורומים

ואפילו לא הסברתם מה הנקודה שלכם , זה לא מובן מאליו, היהודים בעולם הם מיעוט, האם זאת סיבה מספיקה בשבילך לעזוב את היהדות.? כנראה שלא. החרדים הם מיעוט בעם היהודי, האים זאת סיבה טובה לעזוב את הכת , נכון שלא?. אז מה הנקודה. ואגב אפילו אם הייתי האתאיסט האחרון בעולם, לא הייתי משנה את דעתי רק כי "כולם" שינו את דעתם. איזה מין טיעון זה ומה אכפת לי במה כולם מאמינים זה אפילו לא מזיז לי כול עוד הם לא מערבים אותי באמונות שלהם ומנסים לעשות אותי חצי דתי.

למעלה