וכפי שהיבטחתי סרקתי את הכתבה

זהבה נ

New member
וכפי שהיבטחתי סרקתי את הכתבה

והיא מצורפת בארבעה חלקים. תגובות יתקבלו בברכה, חג שמח,

זהבה נ

New member
החלק השני

של הכתבה, מצטערת משהו לא מסתדר לי בלהעלות את זה בצורת הודעת המשך.

זהבה נ

New member
כתבה חלק מספר 3

מקוה שאתם מצליחים לפתוח. אני לא יודעת מה קורה כי אני לא מצליחה לפתוח. דיאנה תבדקי בבקשה.

Diana M

New member
זהבל´ה נהדרת שכמותך, מגיע לך../images/Emo39.gif

הצלחת לעלות מאוד יפה את הכתבה ועזרתי לך לסדר הכל בשירשור אחד. מקווה שזה בסדר מבחינתך. על מנת להצליח לקרוא יש לפתוח את הקובץ בדבל קליק ואז לעשות דבל קליק שנית על מה שנפתח כך תתבצע הגדלה. מקווה שכולם יוכלו לקרוא ולהנות. עדיין לא קראתי, אך בתמונתך צפיתי גם צפיתי. את אמנם גברת למודת נסיון אך עדיין צעירה מאוד..

זהבה נ

New member
דיאנה תודה על המחמאות..

אני מסמיקה, ולומר לך שעוד לא ראית את גומות החן שלי כי התמונה מאוד "רצינית", אני לא זו שבחרתי איזה תמונה לפרסם כי הגיע צלם מטעם העיתון וצילם כ 10 תמונות, וזה לא היה בחירה שלי. ומתי תקראי את הכתבה? ואזכה למעט ביקורת ממך. תודה וחיבוק גדול בשבילך.

Diana M

New member
זהבה יקרה, את כזו אשה אמיצה

שפשוט אין מילים. קראתי את הכתבה בשקיקה. וכולי הערצה כלפיך. ידעתי כי יש לך ילד עם צרכים מיוחדים אך לא ידעתי כי גם עליך היה להתמודד עם קשיים של הפרעת קשב וריכוז ועוד בזמנים בהם לתופעה זו בכלל לא היה שם מלבד "עצלנות ו/או מופרעות" אני חושבת שזה באמת נורא לבלות שנים רבות בתחושה שמשהו לא בסדר איתי ולהאשים את עצמך בכך כאשר בעצם זה לא תלוי בך. ויחד עם זאת עשית דברים נהדרים עבור אנשים בעלי צרכים מיוחדים וזאת מבלי לדבר על המשפחה שהקמת ובטח דברים רבים נוספים שאיננו יודעים בכלל עליך. אך מה שדיבר אלי במיוחד זו היכולת המופלאה שלך להיחשף מתוך השלמה עם הבעיה ותוך כדי כך גם לצמוח ולהתפתח ולסייע לאנשים והורים רבים להבין שאין שום דבר רע בכך שילדם או הם סובלים מהקושי כי באמצעות איבחון וטיפול מתאים אין גבול למה ניתן להשיג גם כאשר לוקים בADHD. תודה זהבה יקרה ששיתפת אותנו והבאת את הכתבה הזו לכאן ואני מתנצלת שלא קראתי ביסודיות עד עתה. פשוט עוברת עלי תקופה מאוד אינטנסיבית שאינה מאפשרת לי להתפנות לחלוטין אך ליבי ואהבתי כאן איתכם כל הזמן. שולחת חיבוק חם חזרה
אוהבת דיאנה

זהבה נ

New member
ברוך השם, היום אני כבר אחרי הכל

והפכתי את הקושי שלי ליתרון, אבל כמה כאלה לא הצליחו והגדילו לעשות כמוני?... והיום, במחשבה של שנים לאחור, אני זוכרת כי בבית הספר היסודי בעיר שבה למדתי בנתניה, היתה לי מורה שלא ויתרה עלי, ובשל כך כנראה שאני לא ויתרתי על עצמי, זה היה הדבר שהחזיק אותי בכל שנותי כתלמידה בבית הספר היסודי, כל השאר זה היסטוריה. היא היתה עבורי "המורה לחיים", כל מה שאני היום , אני חבה למורה שושנה, וכאשר פגשתי בה כשהייתי כבר לאם בעצמי, סיפרתי לה ושיתפתי אותה בקשיי ילדיי, היא אמרה לי משפט מצחיק "הרי מה שיוצא מחתול תופס עכברים", מה את חושבת לעצמך, הרי את לא היית "אחרת". מאוד ריגשה אותי תגובתך לכתבה, אני מאמינה שכל מה שאני עושה היום, אני עושה מתוך אהבה, רצון ותקוה שילדים עם הפרעת קשב (ADHD)לא ילכו לאיבוד, הלוואי שלכולם תהיה המורה לחיים שהיתה לי אז. אני נהנית מהעשיה למענם(הרי ידוע שאנשים עם ADHD עושים טוב מאוד מה שהם אוהבים) ואני אוהבת מאוד את שאני עושה היום, לכן זה גם מצליח לי. שלך,

כל הכבוד, זהבה!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קראתי בעניין רב את הכתבה כולה, מהחל ועד כלה. ראשית, אני מצדיעה לך על הנכונות להחשף ככה, ולשתף חצי מדינה בדברים כל כך אישיים!! ושנית, אני נפעמת לנוכח ההשגים שצברת, ולהיכן שהגעת. זה ממש מדהים!! מוסר השכל עצום לכל בעלי הלקויות באשר הם. יישר כוח!!

למעלה