וכרגיל, בוואלה כותבים על מה שלא היה בטלוויזיה

גארי קולמן לא יורד מהכותרות

לאחר שנודע לאחרונה כי הוא התחתן עם בחורה בת 22, הזוג יופיע בריאליטי Divorce Court שהוא בית משפט לגירושים לכל דבר ועניין.

gadgad0

New member
וכרגיל, בוואלה כותבים על מה שלא היה בטלוויזיה

פעמיים (גם בכותרת וגם בגוף הידיעה) מדובר על כך שעובדה שידרה כתבה על ברק אובמה, אבל למעשה - הכתבה ששודרה לא הייתה על אובמה, אלא על מלחמת האזרחים בקניה. אמנם הבטיחו בפרומו לתכנית כתבה על אובמה, אבל איתי אנגל דחף לצופי ערוץ 2 בגרון כתבה מצויינת על מלחמת האזרחים בקניה. מי שכתב את הידיעה (הדס ריבק) פשוט ראה את הפרומו ולא את התכנית עצמה...

gadgad0

New member
והנה, גדעון לוי ב"הארץ" על הכתבה של אנגל

דעותיו הפוליטיות שנויות במחלוקת, אבל הוא כתב היטב על "עובדה" של אתמול.

gadgad0

New member
עדכוני סדרות - חודש מאי ביס סטארס

להלן הסדרות/העונות החדשות במאי: סמולוויל 7 Smallville החל מיום שלישי, ה-13.5, בשעה 21:30 - yes stars 2 חף מפשע Life החל מיום שני, ה-5.5, בשעה 21:30 - yes stars 2 אורות ליל שישי 2 Friday Night Lights החל מיום רביעי, ה-28.5, בשעה 22:00 - yes stars 1 בעזרת השף ארה"ב Kitchen Nightmares החל מיום חמישי, ה-22.5, בשעה 21:15 - yes stars 1

dht160

New member
לי אישית אן עניין שהמצב ישתנה

כל עוד YES משיגה את הרוב המוחץ של הסדרות שאני רוצה לראות או שאני לא מוריד. הדבר היחיד שטוב ברעיון הוא שבאמת הסדרות יזכו לחשיפה שהיתה פעם לכל סדרה ואני אוכל לדבר עם אנשים על 'עקרות בית' כמו שהיינו מדברים על 'חברים'.

thousandeighty

New member
הטענה שלך קצת מופרכת

חלק נכבד מהרכש של hot זמין לצופי yes בגלל שערוץ 3 (על הרכש בלבד) פתוח לצופים של שתי החברות אם מחר בבוקר יורד ערוץ 3 בגירסא הלווינית שלו מהממיר של yes, לא רק שמצב הרכש שלכם יתדרדר משמעותית יהיו לקוחות שיעזבו את החברה לטובת hot ובאמת שמדובר בחסכון עצום. אני חושב שהדבר הזה נתקע בגלל כמה סיבות עד היום. הראשונה היא רפיסות של הרגולטור, שאם הוא היה מבין כמה המהלך הזה היה תורם לציבור ולחברות הוא היה דוחף אותו. וברגע שהרגולטור דוחף מהלך שכזה, זה מסיר המון מגבלות הסיבה השנייה היא מבנה הבעלות על yes. בזק השתמשה ומשתמשת בחברת הלווין בשביל להחליש את הוט והזרימה לחברה המון כספים (גם מעבר לחלקה היחסי בבעלות החברה), בשביל שיס תוכל להעמיד ערוצי תוכן שיילחמו בהוט. בשביל ההתחלה זה היה מהלך חכם וצפוי, אבל עכשיו , כאשר yes עומדת על רגליה בזכות תוכן בלעדי מקומי וכאשר היא עדיין שרויה בהפסדים - זו הדרך להבריא אותה ההערכה שציטטתי בפוסט בעניין ה-20 מיליון דולר היא אמנם מהשנים בהם תחרות המחירים על רכש הייתה פרועה מהיום, ועדיין יהיה מדובר בחיסכון. גם אם זה חסכון של 5 מיליון דולר לשתי המפעילות (וזה הערכה ממש פסימית) - זה כסף שהולך לעוד תוכן ישראלי מקורי

gadgad0

New member
הרעיון שלך מתבשל כל הזמן במטבחים של יס והוט

אבל לא עובר את שלב הדיבורים בעלמא, מכל מיני סיבות שאסף בטח מכיר הרבה יותר טוב ממני.

למעלה