וכשחשבתי שזהו, מספיק סבל בעולם...

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
וכשחשבתי שזהו, מספיק סבל בעולם...

גיליתי שלא ממש... חבר טוב שלי התקשר אליי היום אחרי הצהריים וסיפר לי... שאמא שלו נפטרה היום מסרטן. ידעתי שהיא גם חולה אבל הוא נשמע תמיד כל כך אופטימי... מי היה מאמין. כמה בכיתי. בשבילו, בשבילי, בשבילנו... פתאום כל הרגשות מאותו ליל שישי לפני שבועיים וחצי חזרו אליי...
החיים הם דבר לא הוגן... עצוב לי שגם הו חווה והולך לחוות עוד יותר את הכאב הזה. זה כאב שאני לא מאחלת לשונאים הכי גדולים שלי, ובטח ובטח שלא למי שאני אוהבת...אז מה עושים עכשיו?

שמש25

New member
../images/Emo42.gif

החיים הם דבר הרסני מישתתפת בכאבך את וחברך הטוב חווים כרגע אותו כאב, תהיו מישענת אחד לשני הוא זקוק לך עכשיו ואת גם לו אמרת שאותו חבר נישמע תמיד אופטימי גם שאימי היתה חולה הייתי כל כך אופטימית מה שזה אומר שאולי היתה בו איזשהי עוד תקווה בלב שהיא לא תלך תהיי חזקה שולחת לכם חיבוק גדול אני כאן בשבילכם.

MemphisRaines

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

קחי מעט אויר - ככל האפשר אם את ממוסגלת היי לצידו ואם לא אני בטח שהוא יבין זאת לראות חבר סובל זה נורא לראות חבר מתאבל זה דבר קשה אני בטוח שאת חברה טובה שלו וכל מה שתעשי יהיה טוב עבורו זה כואב כשמישהו חשוב סובל ועל אחת כמה וכמה כשגם את מתמודדת עם אבדן של אב שהיה הרבה מעבר
שרון

bali

New member
מנהל
אני אנסה... אני מנסה...

ודווקא בגלל שאני כל כך מבינה אותו כל כך קשה לי עם זה... תודה על התמיכה שרון... זה כל כך עוזר לי

מלמלה

New member
חיבוק גדול

באמת כאב גדול ואת עדין כל כך קרובה לכאב שלך אני ממש מבינה את כאבך אני אישית עברתי גם כן תקופה ארוכה של מכה אחר מכה ולמדתי "לעמוד על המשמר" כל הזמן

bali

New member
מנהל
../images/Emo24.gif תודה רבה מלמלה

לאט לאט אני אתגבר גם על זה. לפחות יש עוד מישהו (בעצם לא רק אחד) שמבין אותי לגמרי... זה גם משהו ואולי לצערי זה יעזור לשנינו... לצערי כי לא רציתי שיקרה לו מה שקורה לי.

למעלה