ולאבי שאיבד את כל משפחתו בשואה נולד היום נין רביעי (נכדו הרביעי של אחי הבכור).
D deebeebee New member 28/8/08 #1 ולאבי שאיבד את כל משפחתו בשואה נולד היום נין רביעי (נכדו הרביעי של אחי הבכור).
ס סבא אריה New member 28/8/08 #2 בין כול הכתבות האפורות ,משהו משמח מזל טוב כולי תקווה שאביך אשמח מאוד כסבא רבע ואני מאחל לכם ולאביך עוד הרבה נינים בכבוד רב סבא אריה
בין כול הכתבות האפורות ,משהו משמח מזל טוב כולי תקווה שאביך אשמח מאוד כסבא רבע ואני מאחל לכם ולאביך עוד הרבה נינים בכבוד רב סבא אריה
ש שלווה789 New member 28/8/08 #3 מרגש,ברכות ואיחולי מזל טוב ../images/Emo95.gif ../images/Emo49.gif מרגש ומשמח עוד ניצחון למשפחתך ולנו נגד הצוררים ... שיהיו המון מזל טובים כאלה לכל עם ישראל אמן
מרגש,ברכות ואיחולי מזל טוב ../images/Emo95.gif ../images/Emo49.gif מרגש ומשמח עוד ניצחון למשפחתך ולנו נגד הצוררים ... שיהיו המון מזל טובים כאלה לכל עם ישראל אמן
S schlomitsmile Member מנהל 28/8/08 #1 כן ירבו!../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif ואיתם - השימחה!
D deebeebee New member 29/8/08 #8 ../images/Emo51.gif גם אני חושבת שזה מרגש, רק חבל שיש ילדים ה"מפריעים" להורים עד כדי מעשי זוועה..........
../images/Emo51.gif גם אני חושבת שזה מרגש, רק חבל שיש ילדים ה"מפריעים" להורים עד כדי מעשי זוועה..........