אימא אווזה
New member
ולאחר ארוחת שישי - קרם בוואריה
קרם בוואריה מקור: אימא אווזה מתכון קל וטעייים: מרכיבים לקרם בוואריה: 1 1/2 שמנת מתוקה 1 1/2 פודינג וניל 1 1/2 שמנת חמוצה (9%) 1 כוס חלב 1 שקית ז`לטין 1/2 כוס מים רותחים 3 כפות סוכר מרכיבים לתחתית: חבילה קטנה של פתי-בר כוס נס קפה חזק (פושר) זיגוג שוקולד: 100 ג"ר שוקולד מריר 100 מ"ל שמנת מתוקה אופן ההכנת הקרם: ממיסים את הז`לטין במים רותחים ונותנים לתערובת להתקרר בינתיים מקציפים את שאר החומרים ומוסיפים את הז`לטין שהתקרר. אופן הכנת זיגוג שוקולד: מערבבים שוקולד עם שמנת מתוקה חמה עד להמסת שוקולד הרכבת המנה: טובלים את הפתי-בר בנס קפה ומסדרים בתבנית מעל שמים בזהירות את הקרם בוואריה מאכסנים במקרר לחצי שעה עד שהקרם מתייצב ומתקשה מורחים את הזיגוג ובתאבון
קרם בוואריה מקור: אימא אווזה מתכון קל וטעייים: מרכיבים לקרם בוואריה: 1 1/2 שמנת מתוקה 1 1/2 פודינג וניל 1 1/2 שמנת חמוצה (9%) 1 כוס חלב 1 שקית ז`לטין 1/2 כוס מים רותחים 3 כפות סוכר מרכיבים לתחתית: חבילה קטנה של פתי-בר כוס נס קפה חזק (פושר) זיגוג שוקולד: 100 ג"ר שוקולד מריר 100 מ"ל שמנת מתוקה אופן ההכנת הקרם: ממיסים את הז`לטין במים רותחים ונותנים לתערובת להתקרר בינתיים מקציפים את שאר החומרים ומוסיפים את הז`לטין שהתקרר. אופן הכנת זיגוג שוקולד: מערבבים שוקולד עם שמנת מתוקה חמה עד להמסת שוקולד הרכבת המנה: טובלים את הפתי-בר בנס קפה ומסדרים בתבנית מעל שמים בזהירות את הקרם בוואריה מאכסנים במקרר לחצי שעה עד שהקרם מתייצב ומתקשה מורחים את הזיגוג ובתאבון