ולא זה בכלל בכלל לא איכפת לי.

ולא זה בכלל בכלל לא איכפת לי. ../images/Emo15.gif

שכל הפורום עפ שאלונים. אני רוצה להוסיף עוד שאלון. כי ככה באלי
תענו, תענו- לא תענו, לא תענו.
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה): 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? [נא לקרוא בקול שקט ומפחיד]: 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? יומטוב,
פריקים.

יאלללה אני עונה!

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ייפגש איתי! 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד חלב לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? ה-ר-ב-ה 5. באיזה צבע הפוני שלך? חום-שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של "תגידי לו - אוהד חיטמן" 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? סקסי במיוחד 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כבר לבשתי 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק-לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן בחנות של חיות! 16. לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: מהה?! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פופו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצייי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מוות למי שעושה את זה! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? את אבא שלי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה): פאק..פסיכים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אני לא לומדת פיזיקה =] 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי לא בא להם? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? קודם שתהיה כזאת מחלה אחרי זה נדבייר 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? ---- 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את נזק,הפלא שלי,אבא שלי, וקובי=] 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? להישאר כן 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שאני פסיכית 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עם הכל עשוי שוקולדדדד!! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הרבה, עזבו 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? לא ניסיתי אף פעם 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מנסרות 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת הקולות 36. האם אתה חבר בכת השטן? [נא לקרוא בקול שקט ומפחיד]: שששש 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כוכבים! 38. האם אתה אלוהים? דהה.. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לפעמים 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? תות פסיפלורה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן!!! המוכר של הפיצה! 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כןןן בעבודה 44. האם ננשכת ע"י עז? חחחחחח לא.. 45. מה מעיר אותך בבוקר? אבא =] הילה =] והשעון מעורר =] 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחוווול יפה.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "אני אוהבת את נזק.." 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כןןןן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 לשינה ו4 לקישוט 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן בכייף.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא זוכרת.. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הבלון שהיה תלוי לי על התקרה 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שהשאלון הזה פסיכי מידי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? כלום, הם אנשים טובים 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? קובי! אבל לא צבט, סתם הכאיב 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי מברכת אותו לשלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? איכס דייי 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? חחחח אני לא אוכיח :) 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? חחחחחחחחחחחח את קובי!!!!! בול קובי.. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא טוב..משו כמו אפרת גוש 62. מה עושה לך את זה? אנשים עם ראסטות בלונדיניות
63. מה זה היפי? היפי נו, היפי כזה.. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? כן, לאבא שלי 65. מה היית בגלגול הקודם? נראה לי שחתול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אניייי אהיה כלבלב! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? קופסא גדולה שכתוב עליה "כאן הובלו הדגים" שקובי הכין לי..מוזר מידי באמת עכשיו רק שמתי לב.. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא! אין בי רוע! 69. האם אתה בעד אונס דובים? את האמת שכן, זה כיפי כזה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שוקולד! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? פעם אחרונה...אמממ.. לא זוכרת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? זה לא פאה! זה פאה? לסנטה קלאוס אמיתי אין פאה! 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? נראה לי שבקבוק קולה לא? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? גיאוגרפיהה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יירצח את המורה שלי לגיאוגרפיה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? זה יהיה דווקא יפה 78. על מה תקבל פרס נובל? על ..... 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? פאק? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי! והמטבח! 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת.. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אבא שלי לא מפסיק לקטר! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "שיהיה" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן אבל לא יוצא מספר שלם 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה יותר מידי ג'יפתי 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חצילים! 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך.. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? חחחח נזק! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שהוא החבר הכי טוב שלו 92. מה חי בעליית הגג? מה? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אאאמממ....אקזיט משו 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? וואי מלא! 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? וואי שאלה ממש קשה.. 96. למה מגלחים כבשים? מגלחים אותם? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יווואוו גם לי! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. מממההה?? 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי הוא רצה לשחק!! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כן גם אני פסיכית וכי משעמם לי והשאלון הזה הוא פסיכי וזהו:)

כן! ולא רק נגד זה!

שאתה מדבר עם מישהו פנים מול פנים הוא אומר לך שיהיה ומגלגל את העיניים כאלה שבא לך לדקור אותו! אז גם נגד גלגולי עיניים!

dsol

New member
חח נו נופר זה לא בכוונה

זה סתם קורה לי לפעמים

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! |הממ| ../images/Emo15.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? הו יתן לי
ו
.
הא. ויעשה לי שקמח :)
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? הממ... לודעת..
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? ה-כ-ל
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?המון
5. באיזה צבע הפוני שלך? אינלי..
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? "ביזווו ביזווו"
7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? יפה..
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שקסי
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים?.. מי הולך עם נעליים בכלל?... יחפה
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? למה לא?
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא..
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן [
]
14. יש לך כרטיס תלמיד?
15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
16. לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-:
>.<
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? גוּשוּמַן.
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? איפה
?
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? הדרי
סיפורה של ילדה עם ציצי שמגיעה לבירכיים..
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה): אדומה
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אם הם יפלו על הכדור הוא יתפנצר
24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא?
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? עוד לא קניתי ציוד
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב, סיגריות ומישו שישעשע (
) אותי.
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מחשב נייד |הממ|
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? במרכז, בקיבוץ, כי ככה.
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "הממ.. את טמבלית.."
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? "דוידוידוידוי"
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל, כי ככה.
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? "גררררר וווווווווואאאאאאאאאךךךךךךךךךך!!!!"
34. מה היה הספר האחרון שקראת? "עמוס כותב על חירות" (?)
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת הטוליתמסטולית
36. האם אתה חבר בכת השטן? [נא לקרוא בקול שקט ומפחיד]: לא.X:
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? דונט דרינק אנד דרייב, סמווק אנד פלייי |הממ|
38. האם אתה אלוהים? לא.
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? "אני סובל מפיצול אישיות... 'גמני! גמני!'.."
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא
41. מה המסטיק האהוב עלייך? פטל לימון
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
44. האם ננשכת ע"י עז?
45. מה מעיר אותך בבוקר?או אמא או האגרופים של אחשלי הדביל.
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ורוד
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "..נוו אבל הנעל נתקעה בפסי רכבת, ואני לא מצליחה לשחרר
אעעעע הנה הרכבת!!!.... אווץ
"
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4
50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן, נראלי.. יש המשך.

ההמשך.../images/Emo163.gif ../images/Emo15.gif

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חזיר בר.
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? כש הייתי קטן?
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אחשלי.
54. על מה אתה חושב כרגע? "הממ.. למה חלמתי את החלום הפריקי שחלמתי אתמול בלילה? X: "
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרוג. להרוג. סתם. כלום.
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? טפו טפו טפו חמסה חסמה חסמה חחחחחטו.
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אחורה לחתולים..
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אשן על אפון :]
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מזה חוף נודוסטים?
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו שהוא נראה בד"כ..
62. מה עושה לך את זה? משעשע
63. מה זה היפי? אנג'י
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? לדודי
65. מה היית בגלגול הקודם? כוסית
66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? גותית
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? טלפון שהנורה שלי המיסה
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא.
69. האם אתה בעד אונס דובים?
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? לזניה.
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לוזוכרת...
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?
אינלו.
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה?
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מ ת מ ט י ק ה.
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לבריכה :]
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לא יצמח
78. על מה תקבל פרס נובל?
פריקים לא מקבלים פרס נובל.
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור... המ. מזה?
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי, ואת המחשב
82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לודעת.
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?מועדן הגרר גמכן. >>.<< מטומטמות.
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא עונה
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? טולית, פינקי והמוח
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי ככה.
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? איכ.
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפנים דרוסים.
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?
כל דבר...
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "בואי גולדה ניקח אותך לסיבוב בגנעדן.
"
92. מה חי בעליית הגג? אינעלית גג...
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ערוץ הילדים
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יותר מידי
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו
96. למה מגלחים כבשים? כי בצה צריכה להיות עצובה מתישו.
(סתם. מותק אני אוהבת אותך |לב
)
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה בואי :)
98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. Nה הNצ2 כO!נ3'!ק ?
99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי באלו
100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני מזדהה
הודגש באמצעות מדגישומטיק
מי שהגיע עד לפה, מקבל מציצה.

dsol

New member
יאאאהאההההההההההההההההה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתאבד 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לכן 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם עוגיות 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שיותר 5. באיזה צבע הפוני שלך? שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז ? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? נו של השיר הזה של מירי מסיקה "ילה שלנו קטנה התגעגענו חכי מעט....." 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מגניב 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לא יודע נמצא משהו שצריך 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? ששש סוד 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? בערך 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: טוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפופון 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? |בעיטה| 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? רשעעעע 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מישהו 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה): צבעונית (הוא יהיה הומו) 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא נופל אלא אם הוא האיש נהסיפור עם הגלימה ואז הוא יכול לעוף 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר לך שלא ?! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי חתלתלת זו לא מחלה 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? הרבה דברים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? לא יודע קודם שיהיה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה, וככה בנתיים נחמד לי 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? ישנתי ואז מישהו נראה לי חייזר לקח אותי בחללית (מטוסים...טובי
) וניתח אותי ושכח איך מרכיבים ושהתעוררתי מצאתי גולה בנחיר 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם עולמי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אוייש זה ארוךךךךך אז אני לא ירשום 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? קולות חמודים 34. מה היה הספר האחרון שקראת? חח לא זוכר זה היה לפני כמה שנים.... 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת הבלו בלו בלו 36. האם אתה חבר בכת השטן? [נא לקרוא בקול שקט ומפחיד]: ששש למה גילית, עכשיו אני יצטרך לשלוח אליך אנשים בלילה שיטפלו בך 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? עוד בלון ואת עיו ^ 38. האם אתה אלוהים? לא זו נופר היא גם חותמת ככה "נופר/דניאלה(ה')" ראיתם היא חותמת ה' היא אלוהים 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? אני מה פתאום נכון דודי ? .... נכון דודי 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא באמת ?! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנגו אפרסק 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן ~_~ 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? לצחצח שיניים 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחלכל מגניב 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יששששששש 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? תלוי מה יש לאכול 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? יש מצב 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? ערסים 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? גדול 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הכאפות של קרן 54. על מה אתה חושב כרגע? מחשבות 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? אני צועק פקצה ומסתובב לחפש מי צעק 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא יודע... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? בועט בו ? :) 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אחלה סלט 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני ישן על אפונה ביחד עם נסיך 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את האיש ערומכו מאתמול 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? זוועתי 62. מה עושה לך את זה? הרבה דברים 63. מה זה היפי? זה שם חיבה של היפופוטם 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? אמממ משהו מגניב 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? משהו מגניב (זה פעם מגניב פעם דפוק. ועכשיו הדפוק) 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?ואללה החדר שלי לא כזה מוזר לא יודע תבואו לראות בעצמכם 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לפעמים 69. האם אתה בעד אונס דובים? אם זה מה שעושה להם את זה.... 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? גבינות ובצק 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אממ לא זוכר 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא כבר זקן ונשר לו השיער 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? דובון אכפת לי, כי כל השאר זה טעם החיים ^ 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יפוצץ את העולם 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יתגלח 78. על מה תקבל פרס נובל? למה נובל מה זו הקמצנות הזו שיביאו משהו פורח 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא ממש זה דיי לא כיף 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי וכמובן מטבחחחח 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכר 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? עזבו... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? תתחיל אתה/תציע אתה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני !!! ואהאהההה (צחוק מרושע) 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן זה שווה 1.5 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יש עליהם ליכלוך של הגלגלים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? דברים שאני לא אכול 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך זה שיעור חופשי 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם לה היה לי רגלים והייתי סובל מוותר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? יאא איזו כוסית 92. מה חי בעליית הגג? משהו 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא רוצה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על נאדום 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא יהיה להם חם ? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אממ למה לא... 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. כאילו בשביל מה לי לעשות דבר כזה ?@ 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כדי לטייל 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אין לי משהו אחר כרגע

dsol

New member
חח למי אכפת

פשוט השיר נתקע לי בראש אני לא חייב לזכור את השם שלו

למעלה