ולבעלי הדיסקים המקוריים בלבד

מרי לי

New member
ולבעלי הדיסקים המקוריים בלבד../images/Emo70.gif

איזה דיסק שאתם קניתם מונח אצלכם עם הכי פחות השמעות
כלומר, שלא נגעתם בו כמה שנים כבר... אצלי למשל, השמיעו אצלי במכללה את הדיסק של SEAL ונזכרתי שלא נגעתי בו כבר אלי 3 שנים, והוא דיסק טוב, פשוט הוא עדיין לא דיבר אליי, יש לי גם את הדיסק של JEWEL שקניתי למישהו פעם ולא נתתי לו אותו ואני שוקלת לחזור אליו היום עם אוזניים בוגרות יותר. ואתם

itoosh2

New member
החדש של מיוז...

זכיתי בו ושמעתי פעם אחת... אני פשוט לא הכי אהבתי אותו... כנ"ל לגבי "ממעמקים" של עידן רייכל, songs from the wood - jethro tull קניתי אותו לא מזמן ולא שמעתי עדיין מספיק...

Xknight

New member
לפי דעתי מיוז החדש דיסק השנה...

את יכולה לשלוח לי אם את לא שומעת אותו:)

"בלדות של בלוז"

או משהו כזה... בתכלס, (מהיום אומרים: סלכת!) כל הדיסקים שאני לא אוהבת אני פשוט מעבירה לספריית דיסקים למטהXD, ואת האיכותיים משאירה אצלי.

מרי לי

New member
../images/Emo6.gif גם לי יש אותו

אני אוהבת אותו אבל עדיין לא יצא לי לשמוע אותו מהתחלה עד הסוף, אין לי זצן, וגם כשיש לי יש לי דברים יותר טובים לשמוע.

יש לי רשימה ארוכה

אבל נבחר נציגים ראויים ביורק-"מדולה"-לא נגעתי בו כבר שנתיים בערך... אלאניס-השני-למרות שאחד השירים שאני הכי מעריך בעולם thank u נמצא שם. פיונה אפל-השני-זה אחד הדיסקים האהובים עלי ביותר אבל יצא לי לקבל לא מעט חדשים אחריו אז הזנחתי אותו+אין לי ממש זמן לשמוע מוסיקה. בקסטריט בויז-בלאק אנד בלו-קניתי אותו כי בזמנו זה נחשב למגניב למעריץ את הבקסטריט בויז,שמעתי אותו אולי שלוש פעמים מאז,ומאז עברו שש-שבע שנים. מדונה-מיוזיק-כי זה פשוט לא דיסק טוב.יש בו רק שלושה שירים שווים וכל השאר פשוט לא מצליחים למשוך את האוזן,זה בניגוד לאלבום הנפלא שקדם לו"קרן אור",שהיה ועדיין אחד המושמעים אצלי

למעלה