ולדבר הזה קוראים חיים.

avivirus

New member
ולדבר הזה קוראים חיים.

ואת לא נותנת לאף אחד להתקרב, לראות. את לא נותנת לאף אחד לגעת, במה ששלך, בך. את מרחיקה הכל, את כולם. מפחדת להראות, להשאר פגיעה. בשדה מוקשים להלך כעיוורת. נתונה בסכנה. את לא נותנת לאף אחד את האפשרות. את נאכלת מבפנים, את נאכל חייה. וזה מדגדג אותך, בלי סוף, אך את לא צוחקת. את לא מחייכת. את מזייפת, חיים. את נשארת בדרכך, לא מוכנה לוותר. לשנות. לא מוכנה להפתח, להתנסות. ואת נאכלת מבפנים, נאכלת חייה. ואת יודעת שאין אשמים אחרים מעצמך. את יודעת שאין גורמים אחרים מלבדך. את יודעת שזה תלוי בך. אך את עומדת דום. לא זזה, מפחדת לשנות. כי למרות שרע, זה מוכר. למרות שרע אינך פגיעה. למרות שרע זה קבוע, זה ברור מאליו. את יודעת למה לצפות. כי את לא לוקחת סיכונים. את לא ילדה של הרפתקאות. את מחפשת אדמה מוצקה. מפחדת להגיע עם הראש לעננים. את מחפשת להקים שורשים ולגדל את החלקים שבך. לגלות ענפים שעוד לא ניסית. אבל את נאכלת מבפנים, את נאכלת חייה. את עוצרת בעדך, בלי שום סיבה. את מאשימה כל אדם, בסבלך. את מאשימה כל אדם על טעותך. את עומדת דום ומחכה. שסוף סוף תיהי מוכנה.

hil555

New member
מעניין..

אם היית מחליטה לת להתקרב, היית מצליחה? וגם מעניין אם את מוכנה לעזוב את הרע המוכר?

avivirus

New member
אז ככה...

יש אנשים שאני נותנת להם להתקרב, אבל הם כ"כ בודדים שהם נספרים על יד אחת. אני כ"כ רוצה, אבל לא רוצה לעזוב את המוכר לי, אני חייבת להרגיש בשליטה, אני חייבת לדעת למה לצפות. אחרת אני מפחדת ליפול.

hil555

New member
זו מלכודת

המוכר כואב כל כך צורבת הידיעה אך כמו שאמת בשליטה, אם לרגע תפני מקום לקצת לא מוכר תווכחי לדעת שלא את זו ששולטת אלה נשלטת ע"י האחיזה העוטפת בחום של הכאב, והוא זה שלא עוזב..כל כך שווה לנסות רק כדי לשאוף אויר נקי.

קוקי500

New member
אני ..

כל כך אוהבת את הכתיבה שלך מקורית אמיתית נוגעת כמו תמיד..

למעלה