ולדעת אותך..

ולדעת אותך..

לפענח צפונותייך,מי ידע הן את כמו בצל,שכבה על שכבה לגעת בנפשך,זו צריבה וכוויה חריכת נשמה,איצוות-לב מכאיבה ואת, שזורת היופי והחן צבעי קשת חובית בקרבך אך לדעת נפשך,מי ידע ?
 

חן (*_*)

New member
ניגודים ../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

ניגודים צוחקת בוכה שונאת באהבה חיה ומתה באותה השעה. יכולה להיות נאמנה ללא סייגים ובינתיים עיניי בוחנות את כל העוברים והשבים. אדישה מול קבצן "עובד" בצמתים, סובב בין מכוניות ומטריד נהגים אך כשילד אחד בודד יושב ומחניק דמעה בלי אותו לעודד איני יכולה. ומה אם כל אדם עמוק עמוק בתוכו הוא כמוני, כמו כולם, אין דבר המוחלט בו? רוצה להיות שלך אך לא להיות תלויה להיות עצמאית ולא בודדה. לחבק ולתת לקבל חזרה, לגעת בלב ולא להיפגע. ברצוני לאהוב עד כלות נשמתי אך שהלב לא יצרוב אם תעזוב אותי. כל הרצונות הבלתי אפשריים אי אפשר להיות כל ההפכים. אך עם כל הניגודים בתוכי מי אהיה אם לא אני ?
 
כולנו ניגודים

אני בשירי-קבעתי סדר עדיפיות בעיניני אהבה-קובע רק הרגש אין לראש,מה לחפש שם בשום מצב אלא,רק לאחר שקמלה,או אז תפקידו לספור את הנזקים. אבל-חלילא לו למח,גם להפיק לקחים אהבה,זהו עינין רק ללב. מרק.
 
למעלה