"ולהיראות ככה זה לא צלקת?".

שלגיה**

New member
"ולהיראות ככה זה לא צלקת?".

משפט המאה ! אני קוראת את כל מה שכתבתם בשעת לילה מאוחרת ובבוקר ואם הייתי מועמדת לניתוח הייתי הבוקר מתייצבת במחלקה בוולפסון ועד שלא יכניסו אותי לחדר ניתוח לא הייתי יוצאת משם ! עד כמה שהמחלקה היא לא "בית" שאפשר לחיות בו... להיראות כלך זה באמת צלקת,תמיד הייתי שמנה וגדלתי בבית שעל המקרר היתה קרטון של קרמבואים (בחורף) וטילונים במקפיא בקיץ,אף אחד לא אמר לי להפסיק לאכול,היתהלי דוגמה רעה מההורים (אמא ששמן בישולים אצלה זה היה כמו מים) ואחיות שגדולות ממני ונתנו לי דוגמה אישית רעה לתיאבון מוגבר ולקניית ממתקים מהמכולת.... כמובן שגם בי יש את הגנטיקה...וההתנהגות הקלוקלת שעם השנים הביאה אותי למחשבה ששמן זו צלקת לכל החיים ותמיד חשבתי שתישאר צלקת גם אם אני ארזה. לא רוצה ביקיני ולא רוצה חולצות בטן רוצה להיות בריאה !!!!!!!!! כי ההשמנה שלי הביאה אותי כבר לסיכונים מאד גדולים (יל"ד) ועם הסיכון הכי גדול לסוכרת (שיש לאימי...) ואני לא רוצה להגיע למצבה כיום. ניפוח לא ניפוח,ירידה איטית או מהירה התחייבויות בפני עצמי ובפני אחרים -הכל הכל הכל -אני רוצה להבריא נפשית מהצלקת הזו. רוצה שלא יהיו צלקות כאלה לילדיי שיהיו ושאני אהיה אמא מספיק חכמה שלא תחזור על טעויות שעשתה אימי שלי. בוקר טוב לכולם שלגיה

lir42

New member
את כל כך צודקת!!!!!1

והדברים שכתבת כל כך נכונים מתחברת לכל מילה שלך המשך יום טוב שלך לירי

gal33

New member
לסיום הסיפור, אותה בחורה עשתה חודש

לאחר מכן SRVG. הורידה מעל 40 קילו. העלתה בערך 20. עשתה לפני שנה LAP-BAND וכבר הורידה בחזרה את אותם ה- 20. וממשיכה בדרך!!

gal33

New member
להיות בריאה מבחינה פיזית - אמן ואכן

להיות בריאה מבחינה נפשית - גם אמן ואכן. אך מסופקני אם מהצלקת ניתן להבריא. זה טיבן של צלקות, הן קיימות כדי להזכיר מה היה, ושהתגברנו עליו, הרי נותרה רק צלקת, לא? מה שחשוב הוא שהתעוררנו בזמן והפסקנו ללכת שולל אחר מקסמי שווא. בזכות זה, כבר היום אנו מבריאים, משתי הבחינות!

למעלה