ולהלן רשימת המחלות להן עוזר הגראס

ולהלן רשימת המחלות להן עוזר הגראס

או מקל על החולה.. Cannabis has been proven to cure/aid the following medical illnesses: AIDS Wasting Syndrome Arthritis Brain Injury/Stroke Multiple Sclerosis Nausea associated with cancer chemotherapy Pain Phantom Limb Pain Spinal cord injury Anti-Tumor Effects Asthma Crohn´s Disease and Ulcerative Colitis Depression and Mental Illness Eating Disorders Epilepsy Fibromyalgia Glaucoma High Blood Pressure Hypertension Migraine Nail Patella Syndrome Schizophrenia Tourette´s Syndrome בעיברית? עוזר במחלות הבאות: איד"ס,גלואקומה שעד כמה שזכור לי זה משו בעיניים,סכיזופרניה,לחץ דם גבוה,אפילפסיה,הפרעות אכילה,סינדרום איבר קטוע,פגיעות ראש-עמוד שידרה,סרטן,וכאבים בגוף ... וזו רק חלק מהרשימה,חלק מהמחלות פה אני לא מכירה,אבל אני אברר... יום טוב,

1WonderWoman1

New member
עוזר??../images/Emo4.gif

גראס מעורר את המחלה אצל אנשים שאפילו לא יודעים שהם חולים בזה! זה גורם להתקפים, וגם שאר מיני הסמים כולל הסנפת דבק... שמעתי סיפורים על מקרים כאלה

זהר פלד

New member
שמועות או עובדות?

"שמעתי סיפורים" כבר מצביע על חוסר אמינות. חוצמזה, שאר מיני הסמים... אני חוזר ואומר, ונראה שלעולם לא אפסיק לומר, את זה, לכל סם יש את השפעותיו שלו על הגוף, ואין קשר בין סם כזה לסם אחר! מוצרי קנביס (גראס, חשיש, צ´אראס), לדוגמא, גורמים להפרשה מוגברת של הורמון (סרוטנין, אנשלולה?) מסוים אשר נמצא בגוף בכמויות קטנות, בדרך כלל. אין עוד שום סם שידוע לאנושות שפועל בצורה כזו, לתשומת לבך.

kochavit

New member
צליאק

האם זה עוזר לצליאק (אי סבילות לגלוטן במעי הדק) אסור לאכול חיטה, שעורה, שיבולת שועל ושיפון נגרם נזק למעי הדק אין ספיגת מזון תקינה תופעות לוואי של אנמיה, שלשולים, עצבנות (בבטן ובנפש), נשירת שיער, עייפות ועוד מיני טופינים... יכול להיות שמדובר על משהו דומה ל Asthma Eating Disorders Crohn´s Disease

pazro

New member
קשה לי לראות איך זה עוזר ל אידס

אולי למחלות הלוואי, אבל אז צריך ליבדוק כל מחלה לחוד.

tiger

New member
זה לא "עוזר לאיידס"

באופן ישיר כי אם בעקיפין כאשר הקאנביס עוזר לחולים ליסבול פחות מתופעות הלוואי של קוקטייל התרופות הענקי שהם נידונים לקחת יום יום ושגורם להם להרבה תופעות לוואי מכוערות.לגראס/קאנביס ומוצריו יש כמה תכונות אופיניות שיכולות לעזור בהפחתה של תופעות לוואי אלו כמו בחילות קשות וחוסר תאבון.או כמו שמטופל חולה אחד פעם תיאר את זה באחת מהתוכניות"פיתאום כל פעולה הכי פשוטה שפעם הייתי עושה בקושי הופכת ליהיות עכשיו לחגיגה" והוא מדבר על הדברים הכי פשוטים כמו לאכול ולישון או לא ליסבול מכאבים חזקים ובחילות שאת מרבית התופעות האלה הוא איננו סובל ביגלל הוירוס עצמו כמו ביגלל התרופות שהוא צריך לקבל (המון המון תרופות). t

icy rain drop

New member
בחילה שנובעת מכימותרפיה,

דכאון ומחלות נפש, מיגרנות, שבץ מוחי (?!) ופגיעות במוח חלק מהרשימה הנ"ל. מאיפה היא מותר לשאול?

icy rain drop

New member
ואסטמה כמובן,

למרות שקשה לי לראות איך עישון גראס עוזר לאסטמתי. אולי הוא לא צורך אותו בעישון, במחשבה שניה.

טוב כמה תשובות...

גראס עוזר באסטמה,מהסיבה הפשוטה של THC יש סגולה טובה והוא מרחיב סימפונות,והבעיה אצל אסמטיים היא הצרות סימפונות הנשימה,כמובן שלא בצורת העישון המקובלת,אבל יש משאפים מיוחדים שהחומר יוצא ממנו כאדים.. בנוגע לאיד´ס,אין כאן עזרה למחלת האיד´ס עצמה אלא מקל על החולה,ועוזר להחזרת התיאבון ומניעת בחילות,כנ"ל בסרטן. לגבי כל השאר,אני עדיין מחפשת חומר קריאה ראוי,ובטח יקח לי קצת זמן,מקסימום תנו לי תזכורת... יום כתום,

למעלה