ולהמשך ענייני ההופעות, מישהו היה היום ב

ולהמשך ענייני ההופעות, מישהו היה היום ב

דקלבאום את רונה בלבונטין?
וואו, היה פשוט... חח. אין דברים כאלה. אולי יבואו לי המילים אח"כ. בקיצור, צריך להיות שרשור גם על זה!
ואם יש למישהו מה שרשר אז קדימה

חחח היית??? לההה.

היו כלכך הרבה אנשים שהם לאו דווקא הקהל הרגיל של דקלבאום או של רונה. היה הזוי
מה חשבת?

לה הודח

New member
הייתה איזו משפחת פשע

שעשתה מסחרה עם הכיסאות- קצת רציתי להרביץ להם. תהינו אם כל הופעה זו הצגה אחת שלמה או שהוויסקי שיחק תפקיד גדול. חבל מאד שלא התנצלה על האיחור ה-גדול מאד שדפקה. חבל.

כן, באמת היתה צריכה להתנצל -

משום מה אני לא חושבת שהיא טובה במיוחד בלהתנצל. וחחחח משפחת פשע - איפה? מקדימה או משהו? LOL. המשפחה פשע היחידה שראיתי זה מי שישב בשמורים... נראה לי
וזו לא הצגה. וגם כן. כל ההופעות שלה הן ככה. היא כזאת. פסיכית. זה חלק מהעניין...

לה הודח

New member
בדיוק אלו שישבו ב'שמורים'

הם הפכו את זה למבצע של ממש- כל אחד התיישב בשורה ושם חתיכות נייר טואלט על הכיסאות שלידו. רק היה חסר להם ווקי טוקי וצבעי הסוואה. התכוונתי שתהינו אם כל הופעה שלה זה כזה פסטיבל או שזה היה חד פעמי. היא לגמרי פסיכית.

רונה היתה מקסימה.

היו קטעים בהתחלה שיעל התחרפנה ואנחנו כזה, איפה רונה ש..תרגיע קצת את הרוחות. כי בואו נגיד שהמזג של רונה *קצת* יותר רגוע
בקיצור, זה אכן מה שקרה. הן די מאזנות אחת את השניה באופן מוזר. רונה פאום מחייכת מאוזן לאוזן
ויעל פתאום רצינית לאללה... חח. ורונה הכניסה עומק לשירים של יעל שהיא עשתה איתה, לפחות לחלק - מהקול של רונה שעמוק יותר וממש שומעים בו את הרגש בצורה שמיוחדת לרונה, עד לפשוט, מה שהיא נותנת לשיר כשהיא שרה אותו. אני לא בטוחה שאני צריכה להסביר לכם
בקיצור, היה מגניב לאללה, למען האמת. הה, וכן, השמורים האלה באמת היו מאפיונרים. נכנסנו בין הראשונים וירקנו דם כדי להשיג כסאות, בערך.

ציפלינג

New member
וידיאו של רונה ויעל -

שלחו לי בפייסבוק קישור לוידיאו מההופעה שרונה ויעל מבצעות את "My Prison By The Sea" תהנו http://www.youtube.com/watch?v=xXQ9A2lvt-k

למעלה