ולחון מכחיש שואה מותר ?

ולחון מכחיש שואה מותר ?

יצא קצפו של האפיפיור בנדיקטוס ה-16 על היהודים בשל פרודיה ששודרה בתכנית סאטירה בידורית של שליין על הנצרות. יש להבהיר שהתוכנית שודרה לאחר החנינה השערוייתית שהעניק האפיפיור לבישוף ויליאמסון מכחיש השואה. הדבר מקומם כפליים בשל מוצאו הגרמני של הפאפא. על כך יאמר לו, "אנא טול קורה"! אנחנו משתוממים על רגישות היתר שיש למוסלמים לגבי כבודו של המוחמד שלהם. אבל מסתבר שהקתולים חשוכים לא פחות. וכאן בארץ, מייד התאחדו מפגינים נוצרים להפגנת גינוי לליאור שליין, ובדרישה לפטרו. שונאי יהודים-התאחדו !

היתה שואה../images/Emo35.gifמתי../images/Emo35.gifלמה לא מספרים לי כלום../images/Emo12.gif

תגיד לי, מה יוצא דופן? אתה לא יודע שכל העולם תמיד שונא אותנו וככה זה יישאר? זה הספורט העולמי היה מאז ומעולם. לשנוא יהודים, להציק להם, לפגוע בהם ולהרוג אותם ם אפשר. אני לגמרי לא מתפלאה

פפו

New member
הדבר הכי עצוב הוא

שאנחנו עם שעבר שואה לא מכירים בשואה של עמים אחרים וזאת עקב צרכים פוליטיים. ראה שואת העם הארמני שרוב העולם מכיר בה ואנו העם הנבחר מתעלם ממנה למען יחסי האהבה שלנו עם טורקיה שרק לאחרונה ירקה לנו בפנים

אודיק6

New member
הכחשת שואה

יש משהו בשנאת העולם אותנו. אנחנו די שחצנים, לא בדיוק מתנהגים לדוגמה. אני חושבת שקודם כל היינו צריכים יותר לאהוב את ארצינו, להבין שאין לנו ארץ אחרת, להיות צנועים ולשמור על כבודינו, ברמה הלאומית. אין צורך כל הזמן להתנצל.כמו לפני התורכים, לפני האפיפיור, ועוד מעט גם לפני הספרדים. בעצם כל עם שיסתכל אחורה ויראה אין הוא עצמו התנהג בעבר. אולי פעם יהיה צדק ?

למעלה