ולחידת הביטלס הבאה:

trilliane

Well-known member
מנהל
ולחידת הביטלס הבאה: ../images/Emo97.gif

כיוון שמטרתו העיקרית של החידון היא לנסות לזהות ולקשר את השירים (למקור) ולא הפגנת בקיאות, אני מבקשת יפה מכל מי שיודע (כי הוא מכיר את/שמע על הביצוע העברי) להתאפק קצת לפני שליחת התשובה, ולאפשר לאחרים לנסות לפתור לבד (על פי המשקל והאינטואיצה). תודה. הנוסח העברי הוא של דידי מנוסי (אם אתה רוצים לדעת לאן לשלוח את הנאצות והתגובות הנזעמות...) שיר הגזר אין אדם שלא יאהב לטעום מגן הירק איזה שפע יש למאכל קולורבי, סלק, אספרגוס וחזרת חצילים, פלפל, שום ובצל וגזר--- הוא טעים וגם בריא ולאדם חולה מביא הוא עזר אם תרצי אותי לקחת שימי לי על הצלחת גזר גזר גזר גזר גזר--- הפעם החידה קלה יותר, מקווה שתצליחו לזהות
עינת

גרי רשף

New member
גן נעול אחותי כלה../images/Emo22.gif

אינני יודע את התשובה, אבל מאחד הפורומים השכנים למדתי פטנט שאחת הגולשות שם נוקטת כשהיא לא יודע את התשובה: היא כותבת מה לא נכון, ומקווה שאולי זה יחשב לה והיא תקבל ניקוד על דרך השלילה.. אהההם.. בלי שמות! ניסיתי למצוא שירים של הביטלז עם גנים, בתקווה שבאחד מהם דידי מנוסי שתל גזר, דא עקא שאף לא אחד מתאים למילים.. יש את ´שדות תות לנצח´, יש את ´כשאהיה בן 64´ (Doing the garden digging the weeds) ויש את גנו של התמנון.. אגב, בן כמה פול מקרטני?

trilliane

Well-known member
מנהל
אהממ אהממ אתה בעצמך! ../images/Emo123.gif

אל תטרח לחפש שירי ביטלס על גזרים וירקות גינה (כי אין כאלה). גם הפעם, מדובר בשיר בו לקח לעצמו מחבר הנוסח העברי חופש אמנותי דיי נרחב, אפשר לומר... אני שוקלת לתת רמז בנושא, אבל אני חוששת שזה כבר יהפוך את זה לקל מדי. אולי אני ממש טועה, אבל אני חושבת שבנתיים אחכה קצת ואראה אם יש התקדמות
סר ג´יימס פול מקרטני (בשבילך) נולד ב-18.6.1942, ולפיכך הוא או-טו-טו בין 60 (אבל תודו שהוא נשאר חינני ומקסים להפליא!) עינת

מוגג

New member
ניחוש לפי הסיומת../images/Emo119.gif

אולי come to גזר?
אבל ממש אני לא מצליח להלביש זאת על המקצב... טייק א 1 גזר & פוט איט און ת´ה שלף.. אין מיסטר קשטן דרור לה להלהלהלהלהלה

אחרי השטיפה שקיבלתי בעקבות הפעם

הקודמת שבה נחפזתי לענות (נכון), חיכיתי נתתי לאחרים. ועכשיו התשובה הנכונה היא GIRL. שמעתי ואני מכירה את הביצוע העברי.. מקווה שלא הפרתי אף כלל הפעם טריללי אן

גרי רשף

New member
אכן- גזר כנגדו!..../images/Emo22.gif

ועכשיו אני מבין שחלומה הרטוב של הטרילילים זה לשמוע את מילותיו של דידי- משוך בגזר- מנוסי בביצועה המסולסל של שרית- Oh girl- חדד..

למעלה