ולידיעה שהגיעה זה עתה...

Shark Alarm

New member
ולידיעה שהגיעה זה עתה... ../images/Emo26.gif

אחרי חג שני של סוכות (ב- 10/10/2004) "רכבת ישראל" יוצאת בלוח זמנים חדש
שהחידוש העיקרי בו הוא פתיחת הקו לנתב"ג
(הגיע הזמן, לא
) ומה זה אומר לתושבי ראשון לציון
רכבת נוספת תצא ותגיע לתחנת "הראשונים" כלומר, במקום שתהיה רכבת פעם בשעה, יהיו 2 רכבות בשעה. ה"חסרון" היחיד הוא שהרכבת תגיע רק עד תחנת לוד, ומשם נצטרך להחליף רכבת לכיוון תל אביב (שתגיע אחרי 7 דקות המתנה בלוד) או לחכות לרכבת לכיוון דרום (מה שהיה גם פעם). את לוח הזמנים החדש (והמלא) של רכבת ישראל, ניתן לקנות בקופות הרכבת תמורת שקל בודד. או לחילופין להוריד אותו מאתר "רכבת ישראל". חופש נעים, נסיעה טובה, ותודה שבחרתם ב"רכבת ישראל"...

NoWords

New member
לאאאא../images/Emo7.gif

אני אוהבת לנסוע ישירות לת"א, שונאת להחליף רכבות מה אני אתקע עכשיו לבד בלוד 7 דק' שלמות?

actress

New member
מבאס

למה שמתחדשים כבר לא מתחדשים עד הסוף כל המוסיף גורע מבאס לאללה.

Shark Alarm

New member
אמנם זה לא כל כך נוח להחליף ../images/Emo26.gif

רכבת בלוד כדי להגיע לת"א, אבל תחשבו על זה ככה: אם הרכבת הייתה ממשיכה לת"א, היו הרבה עיכובים.. גם ככה ציר איילון של הרכבת עמוס מאוד!! אז צריך להגיד תודה על זה שהוסיפו עוד רכבת מ ואל תחנת ראשון לציון- הראשונים (שזו דרך אגב, שמה החדש של תחנת הראשונים)

cobainos

New member
פחחחח...פיתוח עלק

חרטוט.הרכבות בארץ(כמו הכדורגל) בפיגור של 1000 שנות אור אחרי אירופה...

מתי תיהיה רכבת במערב?

זה מבאס ליסוע עד לרכבת מהמערב... ואפשר בטח לעשות קווי רכבת יותר קצרים לתל אביב לדוגמא רכבת מאיזור האיצטדיון כדורגל עד תל אביב דרך נתיבי אילון..

Shark Alarm

New member
מתוכננת רכבת מהמערב עד ת"א ../images/Emo26.gif

על ציר איילון, אבל העבודות עליו נעשות עכשיו... מדובר על זה שיפתחו את הרכבת רק ברבעון הראשון של 2008.. ככה שיש עוד זמן- בנתיים תהנו מהרכבת שיש לנו במזרח.. למרות שאני קראתי בזמנו בעיתון "במקום" שרוצים לעשות פיילוט על ראשון לציון במערך להסעת המונים. כך שיהיו 4 קווים ראשיים ועוד 11 קווים אורכיים שיעברו בין השכונות... כל הקווים יתוזמנו בו זמנית.. קיצר, תוך שנה וחצי- מערך תחבורתי חדש בראשון לציון כמובן שאני לא חותם על זה ערבות..

גם אני שמעתי

על השינויים שמתוכננים לקווים של האוטובוסים רוצים לעשות את זה בערך כמו בלונדון אבל משום מה נראה לי שפה התזמון לא יהיה כמו שם :) ו 2008? מנסיון תוסיף לזה עוד כמה שנים ואז אולי יפתוח עוד תחנת רכבת במערב

למעלה