ולכבוד המעבר ל
- מפגש!!!

מרב.

New member
ולכבוד המעבר ל ../images/Emo43.gif - מפגש!!! ../images/Emo6.gif

מעשה בפורום כביר שעבר הוא דירות למכביר התמקם ב
במעבר די חפוז ניפגשה ונשיר לנו שיר טוב, הייתי יכולה להתאמץ יותר עם החמשיר, אבל ההורמונים מהטיפול האחרון קדחו לי הרבה חורים במוח, וזה מה שנותר. אז כשעוברים דירה עושים חנוכת בית, ואת זה נעשה אצלינו, ביום שישי 14.9, בדיוק לפני ראש השנה, כדי שנוכל לאחל באופן אישי שנה נפלאה ופוריה
המקום- תל אביב השעה- 11 בבוקר שילחו נא לי
להודיע על הגעה, ובתמורה תקבלו כרטיס מועדון והוראות הגעה
(לכתובת [email protected]) המון זמן לא היה מפגש, ואני מקוה שכולן תוכלנה להגיע D-: מחכים לכם, מרב

יפית@

New member
מרב אני ישמח להגיע , רעיון נחמד מאו

יש מישהיא מי-ם שרוצה להצטרף אליי אני עם רכב.

אני באה, וגם ערן שלי, ובתקווה

נהיה כבר שלישיה. יהיה מקום לכולנו?
מרבה, תשלחי לי במייל מה צריך לקנות/להכין בצד הקולינרי. יש אצלי ה-מ-ו-ן כלים חד פעמיים מהמפגש הקודם. מרב

תותי1

New member
"קלפתי ../images/Emo9.gif , בתוך ה- ../images/Emo12.gif ילד

ישן ילד ישן, הילד אמר: אתה עשית פה חור כסה את הפתח נושב עליי קור נוש עליי קור".. זהו שיר של אריק אינשטיין, מתאים משהו למקום?

נועם@בת

New member
אני אני אני אני ../images/Emo23.gif

ומבטיחה להביא מלאי חמסות חדש. אגיע לבד, כי לנועם@בן אני לא מרשה לבוא
נועם

תותי1

New member
נועמית, שאלה של בורות אם אפשר.. ../images/Emo12.gif

אילו ערכים של פרוגסטורן ו E2 הם הגיוניים כאשר הבטא עולה. האמת שאני מתה מפחד מהתשובה.

תותי1

New member
נועם, ../images/Emo2.gif כאשר בודקים את הבטא,

בודקים גם את הפרוגרסטרון וגם את ה- E2. השאלה היא מדוע, כלומר גם להם יש ערכים מסויימים שהם צריכים להיות ולהעיד על תקנות מסויימת. השאלה היא איזה ערכים נכונים להם כאשר הבטא עולה? כי הרי ם לא כך לא היו בודקים אותם?! אם אני לא טועה...

מרב.

New member
תותי

אני לא יודעת לגבי ה-E2, אבל הפרוגסטרון עולה כאשר ההריון נקלט ומתפתח. לא הבנתי מדוע לא בודקים עליה והכפלה של הבטא בלבד, אבל שיהיה לך בהצלחה- מרב

נועם@בת

New member
מצטערת, לא ממש הבנתי את השאלה

את מוכנה לפרט? אם את מתכוונת לשאול עם יש ערכי פרוגסטרון ובטא שמנבאים הצלחה- אז התשובה היא לא. נועם

מרב.

New member
בקשה קטנה לעצלנית ושכחנית שכמוני ../images/Emo40.gif

בבקשה- כל המתכוונים להגיע- שלחו לי מייל. מי שאני בקשר איתם ומי שלא- פשוט שנוכל ערוך רשימה מסודרת ולתת מענה עם הכתובת. ולצרף טלפון
להודעה- עוד יותר משובח D-: כשאדע סדר גודל של המגיעים למפגש אחלק הוראות קניה/ביצוע/הכנה.
מרב

יש מישהי מאיזור הקריות/צפון??

סופסוף אני עושה את הצעד ומוכנה "לצאת מהארון" ולהגיע למפגש. אשמח לתפוס טרמפ עם מישהי כי האוטו שלי יוכל מקסימום להגיע עד למבואות חיפה (הצפוניות.....
) בכל מקרה - אם לא תיפול לי בדיוק באותו היום הזרעה (אי אפשר לדעת) אז אשמח לבוא - אבל אני אדע רק ממש ממש לקראת התאריך, כמו שאתן מבינות.

נועם@בת

New member
אני אגיע מהקריות

מה שמחייב אותי להחליף סופסוף רדיאטור אחרת הדרך תתארך לנו כי כל פעם מצטרך לעצור בצד ולחכות שהמנוע יתקרר. נועם

נועם ורומי, אתן יכולות לבוא איתנו

אפשר שתבואו ברכבת לבנימינה ואנחנו נאסוף אתכן משם.

למעלה