ולכבוד המעבר ל
- מפגש!!!

נועם@בת

New member
מצטרך לראות מתי הרכבת האחרונה

חזרה ביום ששי, אבל אני לוקחת את זה כאופציה. תודה נשמה
נועם

נועם@בת

New member
יותר עדיף להחליף רדיאטור ../images/Emo3.gif

ממילא צריך סופסוף לתקן אותו לפני שילך ראש מנוע
נועם

עינתפ

New member
נעם ורומי, תוכלו לנסוע איתי

אתן תשובה עד סוף השבוע כמעט בטוח שכן, אבל תצטרכו לנסוע יותר קרוב אלי, ניסע דרך אליקים/בת שלמה. ניהיה בקשר. עינת

נעמה@@

New member
גם אני גם אני ../images/Emo39.gif

זה מאוד משמח אותי אשמח להכין כל דבר. כל הכבוד על הרעיון המעולה - אני כבר מתגעגעת לכולם. נעמה

מרב.

New member
ממך אני יודעת בדיוק מה אבקש שתכיני

ונדמה לי שגם את יודעת

אולה *

New member
גדול!!! מזמן לא התראינו. אני מתה

לפגוש את כולם (וגם בעלי היקר).

מרב.

New member
ותודה לך יקירתי הנפלאה

על ה-SMS שהשארת לי... מחכה למצוא זמן רגוע להתקשר אלייך- זה בטוח יגיע השבוע
מרב ותזכורת לכולן: לשלוח לי מייל!! מי שלא ישלח מייל לא יקבל הסברים, כי לא יצורפו הסברים על גבי הפורום (פאראנויה, אתם יודעים). בינתיים לא הגיעו מיילים, ואני אתחיל להיות נודניקית רק בשבוע הבא. נועם, האם תשימי את ההודעה כטאג ליין במשך השבוע?
ממש או טו טו מרב

מרב.

New member
יאללה, יאללה, להירשם, עצלנים!!

מחכה למבול של מיילים, מה זה הקילוח הדקיק הזה??? [email protected] שולחים מייל ונרשמים ומקבלים כרטיס גירוד להגרלה
מרב

אני מתה להגיע אבל אני אהיה בחו"ל ../images/Emo3.gif

מרב קודם כל כל הכבוד על היוזמה ועל החמשיר, אני אהיה בחו"ל עד ה 20/9/01 וכנראה לא אוכל להגיע גם הפעם שיט אני מאחלת לכם מפגש מהנה ואף פורה ממני הכחכלת

../images/Emo41.gif לגבי המפגש אצלנו ../images/Emo70.gif

אנחנו רוצים ליעד את המפגש למשתתפי פורום פוריות בלבד ז"א שלא יבואו הריוניות, בלי לפגוע באף אחד כמובן המיפגשים הקודמים היו משותפים לאנשים בטיפולים והריוניות ורב המשתתפים במפגשים היו בסה"כ אותם אנשים. הפעם אנחנו מקווים שיגיעו יותר אנשים חדשים, כאלה שלא הגיעו למפגשים הקודמים כיוון שנוכחות ההריוניות הפריע להם חוצמזה, פעם עבר איזה כלל בפורום שאומר שאם נוכחות של הריוניות תפריע למישהו אז המפגש יהיה למעגל המצומצם של פוריות ואנחנו כבר יודעים שזה יפריע לכמה מהאנשים שהודיעו שהם באים. אז זהו, מתנצל בפני ההריוניות ומקווה שאף אחד לא יפגע.

למעלה