ולכבוד חג החנוכה המתמשמש לו ובא

ולכבוד חג החנוכה המתמשמש לו ובא

מתכון לביבות (העתקתי מהספר) 1 ביצה טרופה מעט שמן זית לטיגון 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1 בצל קלוף 2 כפות קמח רגיל 500 גרם תפוחי אדמה קלופים. 1. מגרדים בקערה את התפוחי אדמה והבצל. נוטלים גושים מהתערובת בכף היד וסוחטים אותם היטב. שופכים את הנוזלים העודפים ומחזירים את תפוחי האדמה והבצל לקערה. מוסיפים קמח, מלח, פלפל, וביצה ומערבבים היטב. 2. מחחמים שמן במחבת גדולה, מכניסים בכל פעם 2 כפות גדושות של תערובת למחבת, מטגנים עד שצידן התחתון של הלביבות חום ופריך הופכים ומייבשים על נייר סופג. ב-ת-א-ב-ו-ן- וחג שמח
 
למעלה