ולכולם שנה טובה

ולכולם שנה טובה

שמי דודי מדריך ספינינג מאד ותיק ומאמין שחלק אף יידעו במי מדובר רק עכשיו הצטרפתי לפורום וכל המעוניין בשיעורי ספינינג ללא התחייבות בחדר ספינינג סופר מקצועי מטופח: הגברה ומיזוג ברמה הכי גבוהה מוזמנ|ת לשיעור נסיון. אני מפעיל 2 מועדוני ספינינג בשכונת אם המושבות בפ"ת ובשכונת רמת אביב החדשה בת"א מס. הטלפון שלי הוא 0526411110.

אני זוכר

שעוד היו לך אופני קייזר ברמת אביב.... נוסטלגיה. אילו אופניים יש לכם בסטודיו עכשיו?

אכן השם שלך מאד מוכר לי וכן בת"א יש...

אופני קייזר הכתומות מתוחזקות מעולה!!! ובפ"ת 24 זוגות v bike דגם חדש

מגן רן

New member
גרובר יקירי...

מזל"ט על הצטרפותך לכוחותינו! מזמן לא שמעתי ממך. איך הולך?

sheferd

New member
דודי יקירי

חתיכת נוסטלגייה אתה לוקח אותי כעשר שנים אחורה,להולמס עזריאלי בשיעורים שלך התמכרתי לספינינג ובשלב מאוחר יותר,הדרכתי על הקייזר שלך ברמת אביב... היו ימים... כייף לשמוע ממך רענן

Tami661

New member
רן, מה אתה אומר? אולי משם תצמח הישועה?../images/Emo8.gif

היי רן מה קורה איתך אחי?

חזרתי מאוחר ושמחתי לראות את תגובתך... נדבר... ושנה טובה

Tami661

New member
ברוך המצטרף לחיקינו החמים דודי../images/Emo140.gif

וכדי שתישאר איתנו לתמיד, אתה תיהנה מאיתנו ואנחנו ניהנה מנוכחותך, הרשה לי טיפ אחד בסיסי וקטן לפתיח: המדיה הוירטואלית לפעמים מטעה, ייתכן שפה ושם תיתקל בין כל המידע המקצועי והפירגונים גם לאי אלו הודעות שצורמות את העין והמקלדת... תעשה טובה ותלמד להתעלם או לפחות להתייחס אליהן ב'כבוד' הראוי להן. כעת לענייננו... זוכר שדיברנו לפני מספר שנים? זה היה כשערכתי את רשימת המכונים שמספקים חוגי ספינינג ו-IC (רשימה מחולקת לפי אזורים ונמצאת במאמרי הפורום), כבר אז הבטחתי ולא מימשתי שאגיע להתרשם מחוויית הדיווש אצלכם. לאור הצטרפותך לפורום שלנו, נראה לי שהגיע הזמן לממש את ההבטחה הזו
עד אז שנה טובה ומבורכת גם לך

למעלה