ולכל מי שרוצה את PULSE ב DVD....

zender

New member
ולכל מי שרוצה את PULSE ב DVD....

היי הגיע לידיי עותק של ההופעה הכי מבוקשת בעולם PULSE מאז שהתחיל כל בלאגן הDVD אנשים רק מחכים לשים את ידם על ההופעה הזאת אבל כל הזמן היא נדחת לזמן מאוחר יותר,אז למי שלא רוצה לחכות יותר יש לי את התשובה,EBAY המקום שיש בו הכל:) יש כמה גירסאות לדי וי די הזה,אני היזמנתי את הגירסה הרוסית עד כמה שאני רואה,היא חוקית לגמריי (לפחות שם) אייכות הווידאו טובה אם כי לא מהמשובחות שראיתי הסאונד מצויין אם כי הוא לא 5.1 דולבי דיגיטל(למרות שרשום על העטיפה) ויש גם בונוס,slideshow של דיוויד גילמור על רקע wish you were here שלא תבינו לא נכון,אני הולך לקנות גם את הגירסה הרגילה שתצא במהדורה יותר טובה מזאת,אבל מי יודע מתיי היא תצא אז בנתיים זה מספיק ויותר בשבילי ואני ממליץ לכל מי שרוצה אותה עכשיו ולא רוצה לחכות

I n n u e n d o

New member
אני חושבת שראתיי את זה

בטאוור רקורדס או שזה היה סתם DVD של פינק פלויד אבל אני די בטוחה שזה היה זה.

zender

New member
כן...טאוור רקורדס מזמינים מEbay../images/Emo8.gif

לא,ראית משהו אחר במקרה נפלת על עובד טאוור אזאני גם יודע על מה אני מדבר

rainbow demon

New member
חח בוא אני אסביר לך משהו

הגירסה הרוסית חוקית בערך כמו הדיסקים בדוכנים בשוק. השוק הזייפני/פיראטי ברוסיה התפתח כ"כ בעשור האחרון שהמזייפים כבר לא מתביישים להטביע זכויות יוצרים על ה"יצירות שלהם". הזיופים שלהם נראים מאד מאד דומים למקור, ככה שהאינדיקטור היחיד שיש היום ברוסיה להפריד בין המקורי למזויף - רק המחיר. ואם נעסוק כרגע במה שהזמנת, אני לא אתפלא אם מדובר בכלל בRIP של גרסאת הוידאו לDVD (שאת זה אפשר לעשות בבית עם וידאו, כרטיס לכידת וידאו, וצורב DVD)

zender

New member
זה אני ידעתי מההתחלה,אבל בכל זאת...

האייכות מצויינת,אז ממש לא אכפת לי כרגע על חוקיותו ברגע שיצא המקורי הוא יהיה אצלי גם

למעלה