ולמה אם יורשה לי לשאול הצאט לא עולה?

Winston

New member
ולמה אם יורשה לי לשאול הצאט לא עולה?

הוא לא פותח ת`חלון המרכזי אבל ההודעות והקישורים לפורומים ולמכרזים ממשיכים להתעדכן

eYaL

New member
תגובה

מה שקורה הוא שבעקבות איחוד השרתים יתכן והספק שלך עדיין לא קיבל את ההגדרות החדשות של ה DNS של השרת. בעקרון,זה אמור להפתר לאחר מספר ימי עבודה,ע``י הספק שלך אבל בינתים תנסה להכנס דרך הלינק הנ``ל. eYaL

Winston

New member
יקירי שאלה

קודם כל זה לא עובד דבר שני -שאלה: יכול להיות שחסימה (ע``י תוכנת אבטחת מידע) של PING פוגעת? או שמה הגדרות אקספלוררי (האקספלורר שלי) לוקות בחסר? תודה מראש שחף

eYaL

New member
אולי

אבל מה שכן.אם היתה לך חסימה מלאה,אז שום דבר לא היה עולה לך..תחשוב על זה.. eYaL

Winston

New member
איש יקר

כמו שאתה רואה הפורום עולה גם עולה וכמו כן כל אתר שאני מנסה, אבל: החלטתי לעשות סיבוב צ`אטים לראות אם הבעיה שלי היא עם צאטכם אם לאו ו: א. שום צאט ששמעתי עליו לא פתח שעריו בפני ב. אה.... טוב אין לי ב אז נסתפק ב - א שחף

eYaL

New member
java virtual machine

אם כך אז הבעיה שלך היא עם האקספלורר שאינו תומך בג`וה כדי לאפשר את זה,אתה צריך להתקין את JAVA VIRTUAL MACHINE עושים זאת כך: מלוח הבקרה גש ל-הוספה הסרה של תוכניות שם בחר ב - INTERNET EXPLORER הקש על הוספה\הסרה יפתח חלון,תבחר ב- ADD A COMPONNET ואז תעקוב אחר ההוראות...ותגיע לשלב שבו תתבקש לסמן פריטי התקנה תסמן שם את JAVA VIRTUAL MACHINE ותאשר אתה צריך להיות מחובר לרשת על מנת שהוא יוכל להוריד את הקבצים הנחוצים להתקנה eYaL

Winston

New member
אגב (אני יודע שעבר זמן) הבעיה נפתרה

צדקת הבעייה הייתה באמת עם הג`וה רק שהפיתרון שלה היה שונה ממה שהראת בכל מקרה עזרת בסוף בא אבא הביתה (מהנדס מחשבים משהו) שהוא דווקא מומחה בגרפיקה על המחשב, לא משנה איך קוראים לו, ופתר הכל. שחף

למעלה