ולמה ליהרמן רצה 35 כי הם לא מסוגלים לפתח בלי ישראל!!!

ולמה ליהרמן רצה 35 כי הם לא מסוגלים לפתח בלי ישראל!!!

אם יהיה כזה דבר השער יהיה 1000

dumuzi

New member
הוא מכיר מישהו שאמר לו שליברמן התעקש על 35% מאפרודיטה

אבל לא ברור מה זה רלוונטי גם אם המידע היה נכון לזמנו ליברמן היום לפחות לפי ההתבטאויות שלו עצמו נראה כמוקצה מבחינת ביבי

לא הייתי בונה על זה יותר מדי

גם 20% שזה קצת יותר מחצי מ 35% יקפיצו את הזדמנות פי 3 לשווי של 150 מיליון שח (50 מיליון שח שווי נוכחי ועוד 100 מיליון שח שווי נגזר לפי 775 מיליון דולר שווי לכל אפרודיטה בכפוף להסכם המכירה של נובל לדלק ועל בסיס אחזקה של 16% מאפרודיטה )

וזה לפני פיתוח ומכירות כמובן שיעלו את השווי הזה לפחות ב 100%

לדעתי אין סיכוי לקבל יותר מ 10% ביום טוב אבל אם יש משהו שהתחום הזה מאופיין בו זה הפתעות - לטובה ולרעה

נקווה שהפעם לטובה כי ממש הגיע הזמן

tzif28

New member
לפי החישוב שלך 10% זה יקפיץ פי 1.5 גם על זה אני חותם עכשיו

לצערי כל זה בגדר חלומות דימיוניים כרגע.. הלוואי ויתגשם

dumuzi

New member
זה לא חישוב מסובך וגם לא חסר פרופורציות למציאות

אני משתמש במחיר עוגן של עסקת קניה ומכירה בין שותפים במאגר - 775 מיליון דולר לכל המאגר כשווי נוכחי
&nbsp
בפני עצמו מדובר במחיר שמרני לכל הפחות אם לא מופרז כלפי מטה בכמה עשרות אחוזים אם נשווה לשווי של מאגר לוויתן כפי שהוא נגזר מהשווי של רציו למשל
&nbsp
חלקה של הזדמנות בישי הוא 16% לאחר רכישת חלק מהאחוזים מידי טדי שגיא שפרש
&nbsp
וכל מה שנשאר זה להכפיל את האחוז שיקבלו המחזיקים בישי מאפרודיטה (אם אכן יקבלו משהו משמעותי) ב 16% ובשווי המאגר
&nbsp
10% לכל השותפים לצורך העניין יעניקו להזדמנות 1.6% מאפרודיטה שמתוך 775 מיליון דולר שווים 12.4 מיליון דולר או 50 מיליון שח ואת זה אני מוסיף לשווי השוק הנוכחי של הזדמנות שעומד על 50 מיליון שח ומקבל הכפלה
&nbsp
ההנחה ה"סמויה" היא ששווי השוק של הזדמנות לא מתמחר כלל אחזקה עתידית פוטנציאלית באפרודיטה
&nbsp
לדעתי עם שווי שוק של 50 מיליון שח ועוד 80-90 מיליון שח בקופה ו 10% מגל ו 40% מעוז ו 25% מחתרורים אפשר להניח שהתמחור של אחזקה עתידית באפרודיטה אפסי עד זעום אבל זו רק דעתי אולי השוק דווקא מתמחר את כל הנ"ל באפס וה - 50 מיליון שח שווי נובעים כולם מ 10% שיקבלו מחזיקי אפרודיטה אין לי מושג

למעלה