ולמימד אחר שאהבנו בסרט מטריקס

Free Smile

New member
ולמימד אחר שאהבנו בסרט מטריקס

http://www.metacafe.com/watch/7203/matrix_for_real/ שם הלינק לא בדיוק הולם את דעותינו על הסרט מטריקס ומה שאנחנו נחשיב לראוי להערכה במיוחד בו, אבל... ___ למי שמחפש את המימד השכלתני גם כאן - שאל למה מדוע, פרט ונמק, אנו אוהבים את היכולות הפיזיות הללו ורוצים לראות את עצמנו פועלים באותה צורה?

slallum

New member
אני לא חושב שזה רק היכולות הפיזיות

זה גם אי הפחד לעשות את זה. אבל באמת שאין לי מושג למה

miss mcmillan

New member
קודם כל, זה חינני ואסתטי

ואת זה אני אומרת בתור יפייפית-נפש שלא מסוגלת לראות אלימות ברמה של דרגון בול זי ומעלה. אני זוכרת שממש הפתעתי את עצמי כשקלטתי איך אני יושבת ופשוט נהנית לראות ניאו הולך מכות ועושה עוונטות, כי זה היה כל כך מעוצב ויפה בעיני. נמ אם להתפלסף מעט- לגבי היכולות עצמן. זכור לי שדיברנו פה לפני תקופה על המושג של יופי, ואמרו (תומאס?) שאולי אנחנו נמשכים לאנשים צעירים ויפים כי הם מסמלים איזשהי יכולת פריון מירבית של הגזע שלנו, הם בשיא הגופני והבריאותי שלהם; ו, לגבי המשיכה המינית, יש לנו פוטנציאל טוב להביא איתם את הצאצאים הטובים ביותר. יכול להיות שגם כאן יש משהו כזה- כי יכולות גופניות מדהימות כאלה מצביעות על הבאת הגוף למקסימום שלו.

Gray PaIadin

New member
אנחנו אוהבים כוח, ולא אוהבים את

המגבלות הפיזיות שלנו שאנחנו מרגישים כל פעם שאנחנו מאמצים את הגוף

0Pandemonium0

New member
אני לא זוכר את הציטוט המדויק, אבל

אני חושב שגם בסרט של שר הטבעות נאמר מתישהו: כל בני-האדם רוצים כוח. תחשוב כמה כוח יש לאדם כמו ניאו: הוא מסוגל לעוף, אז אף-אחד לא מסוגל לתפוס אותו, הוא מסוגל לעצור כדורים ולשבור עצמות באגרופים. תחשוב כמה כוח זה!

Do you think that's air ...

מורפיאוס מקשה על ניאו ושואל אותו האם הוא חושב שלשרירים יש משמעות במטריקס? הנקודה מאחורי הכח במטריקס הוא המחשבה, ככל שהמחשבה יותר מפותחת כך גם הכח גדל. לכן השיעור הראשון של מורפיאוס הוא "Open your mind". לעניין הויזואלי,אני אישית נהנה מסדרת המטריקס גם בפן האמנותי: 1. קטעי הקרבות הם מבין קטעי הקרבות הטובים ביותר שנראו על המרקע. גם בשל הטכנולוגיה הויזואלית היחודית וגם בבימוי. 2. מלבד הענין הויזואלי, אני חושב שהפסקול של המטריקס תורם מאוד לסרט. בייחוד ביצירת האווירה. ודבר אחרון - אני חושב שהשרשורים האחרונים בפורום איכותיים ואני מוצא את עצמי נהנה יותר ויותר לקרוא ולכתוב בהם. תודה למשרשרים! IY

Gilliana

New member
זאת אולי ההזדמנות להגיד ש...

אני מניחה שקיאנו ידידנו צפה בהרבה סרטי ברוס לי לפני שצילם את "מטריקס" ולהבדיל - ברוס שלט בטכניקה הזו "על אמת". איזה אמן קונג פו שהוא היה!

keanu reeves

New member
../images/Emo45.gif

אגב, הוא המציא אומנות לחימה שנקראת: איגרוף סיני. ויש גם קונספירציות לגביי מותו המיסתורי, וגם של מות בנו. מה שלומך, אגב?

Gilliana

New member
שלומי סביר תודה ../images/Emo13.gif

ודווקא בנושא תאוריות הקונספירציה של משפחת לי אני לא בקיאה לצערי למרות ששני יודעת שהן קיימות - הייתי שמחה לדעת יותר.

כי אנחנו רוצים לעוף

אנחנו רוצים לעבור דרך קירות,אנחנו רוצים להיות ענקים ולנתץ שמשות,רוצים לחיות לנצח,רוצים להרוג. אבל מעל לכל,אנחנו רוצים את מיס מק'מילן. (פעם אחרונה שאני מבקר פה בובה,אני לא רוצה שמילי יקנא).

למעלה