גם אני לא מטיל ספק בלחימה שנעשית
עכשיוץ אבל אני כן מטיל ספק במטרות שהציבה ממשלת ישראל בראשות אולמרט ושאותם אמורה המלחמה הזאת להשיג, ואני גם מטיל ספק גדול בעיתוי של המלחמה. אבל ברור שמהרגע שהחלה המלחמה כבר והונחתה עלינו אם רצינו או לא רצינו בה, אנחנו תומכים בצה"ל ובלחימתו בצורר הזה נאסראללה ובחיזבאלונים שלו ומבקשים שלא תופסק הלחימה ובעיקר השמדת המשגרים והטילים שלהם, כי אם נפסיק עכשיו ולו למספר שעות, הדבר הזה יקנה להם את האפשרות להצטייד מחדש במשגרים ובטילים במקום אלה שהשמדנו להם. וזאת בגלל שאין לנו ברירה, כי מהרגע שנפתחה תיבת הפנדורה שפתח אולמרט וממשלתו, אי אפשר לסגור אותה מבלי קודם לדאוג לכך שכל הרעות והצרות הוחזרו פנימה ולא נשארה אף אחת מהן מחוץ לתיבה. אבל את כל זה יכלנו למנוע אם לא היינו פותחים את התיבה הזאת מכתחילה, או אם היינו מטפלים בתיבה הזאת כבר לפני 6 שנים, כאשר ברחנו מלבנון עם הזנב בין הרגליים, כשאנחנו מותירים את נאסראללה ימח שמו ואת החיזבאלונים שלו על הגדר מאחור ומאפשרים להם להתחמש עד השיניים בעשרות אלפי טילים ומשגרים מכל המינים והסוגים ובכך לאיים על על חלק גדול מאוד של מדינת ישראל. לו בכל זה היינו מטפלים בזמן ודואגים לחסל את נאסראללה ואנשיו, במקום לברוח עם הזנב בין הרגליים, היום לא היינו במצב הזה ותושבי חיפה והצפון שמונים למעלה מ2 מיליון תושבים, לא היו חיים בפחד ובחרדה ובחוסר ודאות מוחלט של מה יילד הרגע הבא. ואם כבר הזכרת ממ"ד, אז תדעי לך שללמעלה משלושה רבעים של הבתים בחיפה וסביבתה אין בכלל דבר כזה, כי אלה בתים ישנים שנבנו לפני שיצאה ההוראה להוסיף ממ"ד לכל בניין חדש שבונים, חלקם אפילו בתים ובניינים שנבנו עוד במנד"ט הבריטי, ועל כן שנותנים פקודה ביקוד העורף אצלנו להיכנס לממ"ד, רוב התושבים באיזור אין להם לאן להיכנס והם יכולים רק לשבת ולהתפלל שמטח הטילים יעבור אותם או לא יגיע אליהם בכלל. שיטה מצויינת להילחם בטילים, נכון? כך שתגידי תודה שלך לפחות יש ממ"ד שאת יכולה להיכנס אליו אם וכאשר, ואני מקווה מאוד שלא, תצטרכי.