ולמי מגישים את החשבון של המלחמה הזו

ולמי מגישים את החשבון של המלחמה הזו

נכון, שוב לעניים ולחלשים ביותר במדינה. למה? ככה, כי זה הכי קל לפגוע תמיד, אבל תמיד בעניים ובחלשים ביותר. והם עוד קוראים לזה "ממשלה חברתית". בושה וחרפה!

קיצוץ והעלאת מיסים בנוסף.

הורידו את המע"מ המטומטמים ועכשיו יעלו אותו בחזרה . למה מטומטמים? כי את המע"מ הרבה יותר קל לגבות , ממס הכנסה הרבה מאוד חברות יודעות להתחמק .

את חשבון הכישלונות והביזיונות

נגיש לאולמרט ולפרץ שיעופו כמו גולדה ודיין אחרי מחדלי יום הכיפורים.

ElvisAlive

New member
אל תבוא בטענות אלינו

תכתוב למר פרץ, האיש החברתי שהצבעת לו. שלא רק שלא פעל הצורה חברתית, כשאולמרט רצה לקצץ 2 מיליארד מהביטחון הוא ישר זעק וצעק שזה יפגע בביטחון המדינה, כשלפני הבחירות הוא סיפר לכולם שהוא רוצה לקץץ (יותר מ2 מיליארד) בביטחון ולהעביר את זה לטובת הבעיות החברתיות.

אם אתה חושב ולו לרגע שאני חוסך....

את הביקורת שלי עליו, אז טועה וטועה בגדול. פרץ התגלה בעיני לפחות, כאכזבה אחת גדולה שהבטיח משהו אחד ועשה את ההיפך הגמור. עוד מהרגע שהוא הסכים לקחת את תיק הביטחון במקום את תיק האוצר, התאכזבתי ממנו והתאכזבתי ממנו קשות. מנהיג חברתי לא לוקח את תיק הביטחון. אז כן, אני אכן מודה שפרץ הוא אכזבה קולוסאלית. אבל אין זה גורע מהביקורת שלי מראש הממשלה שהוא העומד בראש הממשלה הזאת והוא זה שמחליט את ההחלטות החשובות ביותר, החלטות שגוזרות חיים או מוות, ובמקרה שלנו מוות. כך שיש לי אכן ביקורת לא קטנה על אדון פרץ ועל התנהלותו והיגררותו אחרי אולמרט, אך יותר מכך, יש לי ביקורת בעיקר על ראש הממשלה אולמרט שהכניס אותנו לתוך התסבוכת הזאת, ועכשיו רק אלוהים יודע איך היא תיגמר ואם לא תהיה בסוף מלחמה כוללת ומי ודע כמה פצועים וכמה הרוגים עוד מצפים לנו בהמשך, בגלל הפזיזות והחוסר אחריות, שלא לאמר חוסר הכנת העורף למלחמה, של הממשלה והעומד בראשה אהוד אולמרט. דבר אחד אני יכול להבטיח לך, לאחר שהמלחמה תסתיים ובתקווה שתסתיים על הצד הטוב ביותר ועם כמה שפחות פצועים והרוגים, הרבה אזרחים במדינה יעדיפו להצטרף לאלה שלא הצביעו בבחירות האחרות, וכמות האזרחים שכיצביעו בבחירות הבאות יילך ויירד בצורה דרסטית.
והדבר הכי גרוע שיכול לקרות למדינה דמוקרטית, זה שהאזרחים שלה מפסיקים להאמין בנציגיהם בבית הנבחרים ומעדיפים לשים פתק לבן או לא ללכת בכלל להצביע.

ElvisAlive

New member
עדיין לא הבנתי

אחרי התקרית שקרתה שחיילים נהרגו ושתיים נלקחו בשבי, בלי שום התגרות מצידנו. מה ציפית שראש הממשלה ושר הביטחון יעשו? שוב פעם לא יעשו כלום? לא הבנתי במה אשם אולמרט?

אולמרט אשם בזה שנהג כטירון

ולא הבין את המשמעות של הסיכון שאליו הוא מכניס אותנו, ועם כל הכבוד לשלושת החיילים שנחטפו, וכבודם במקומו מונח, להכניס את העיר השלישית בגודלה במדינה ביחד עם איזור שלם של יותר מ2 מיליון תושבים, נשים זקנים וטף, לסכנה קיומית ובכך להפוך את העורף לחזית. ואני כבר לא מדבר על הפזיזות והחוסר אחריות של המוכנות, או יותר נכון האי-מוכנות של העורף למלחמה ולסיכון שאולמרט וממשלתו הכניסו אותנו לתוכם. ומה שהכי מרגיז זה שבסופו של דבר ולאחר שכל אבק הקרב ומטחי הטילים על חיפה והצפון יתפזרו, ממשלת ישראל ובראשה מר אולמרט יישבו למשא ומתן עם אותם אלה שהם נלחמים עכשיו ויעשו בדיוק את מה שהיו יכולים לעשות כבר מהיום הראשון ולחסוך מאיתנו את כל התופת הזאת שאנו חיים בה ולא אולמרט, כבר למעלה משלושה שבועות של סיוט מתמשך. ואז לא רק תושבי הצפון, אלא כל אזרחי המדינה כולה, ישאלו ובצדק למה בכלל היה צריך את המלחמה הזאת, אם זו התוצאה שלה בסיום?

אשרת

New member
אה..

אז מבחינתך היו צריכים ישר לנהל מו"מ, ולהמשיך לתת לזבלונים להתקיים?

זה לא מה שאמרתי אשרת

אבל אם אתה מתחיל כבר במשהו, כדאי מאוד שיהיה לך את האומץ ללכת עם זה עד הסוף, כי אם לא, עדיף שלא תתחיל בזה בכלל. ולצערי על פי התנהלותו של ראש הממשלה, ועל פי האי הכנה של העורף הישראלי למה שציפה לו, אולמרט הוא לא אחד של ללכת עד הסוף מטיריאל. ומלבד זאת אשרת, אם בסופו של דבר ואחרי כל זה ייערך משא ומתן עם נאסראללה ימח שמו ועם החיזבאלונים שלו, שבמסגרתו יוחלפו החיילים החטופים במחבלי החיזבאללה השבויים אצלנו, כולל של אלה עם הדם על הידיים, תאמיני לי שגם את תשאלי בדיוק את אותם שאלות שאני שואל עכשיו ותתהי מדוע אם כך היה צורך בכל המלחמה הזאת, שגבתה עד עכשיו כל כך הרבה קורבנות? אני מבטיח לך שתעשי זאת, כמו כל שאר אזרחי המדינה.

אשרת

New member
אני לא אשאל.

את החיזבללה צריך למחוק מעל פני האמד, יחד עם הנשיא המטרולל של אירן, ללא קשר לכלום.

תסמכי עלי שתשאלי.

גם אני חשבתי כמוך, ואחרי שאתה חווה את זה על בשרך בכל יום מחדש, מתחילות לעלות השאלות. כך שתאמיני לי שאם חס וחלילה זה יגיע גם אליכם והבומים והאזעקות הללו ילוו גם אותכם, כמו שהם מלווים אותנו כבר למעלה משלושה שבועות, גם את תשאלי בדיוק את אותם שאלות שאני עכשיו שואל.

אשרת

New member
אמא שלי שגם כן חווה זאת

לא ממש מטילה ספק בנחיצות הלחימה , וכנ"ל כל המשפחה שלי אשר נמצאת בעורף, וכנראה שגם אני בקרוב אבלה לא מעט בממ"ד.

גם אני לא מטיל ספק בלחימה שנעשית

עכשיוץ אבל אני כן מטיל ספק במטרות שהציבה ממשלת ישראל בראשות אולמרט ושאותם אמורה המלחמה הזאת להשיג, ואני גם מטיל ספק גדול בעיתוי של המלחמה. אבל ברור שמהרגע שהחלה המלחמה כבר והונחתה עלינו אם רצינו או לא רצינו בה, אנחנו תומכים בצה"ל ובלחימתו בצורר הזה נאסראללה ובחיזבאלונים שלו ומבקשים שלא תופסק הלחימה ובעיקר השמדת המשגרים והטילים שלהם, כי אם נפסיק עכשיו ולו למספר שעות, הדבר הזה יקנה להם את האפשרות להצטייד מחדש במשגרים ובטילים במקום אלה שהשמדנו להם. וזאת בגלל שאין לנו ברירה, כי מהרגע שנפתחה תיבת הפנדורה שפתח אולמרט וממשלתו, אי אפשר לסגור אותה מבלי קודם לדאוג לכך שכל הרעות והצרות הוחזרו פנימה ולא נשארה אף אחת מהן מחוץ לתיבה. אבל את כל זה יכלנו למנוע אם לא היינו פותחים את התיבה הזאת מכתחילה, או אם היינו מטפלים בתיבה הזאת כבר לפני 6 שנים, כאשר ברחנו מלבנון עם הזנב בין הרגליים, כשאנחנו מותירים את נאסראללה ימח שמו ואת החיזבאלונים שלו על הגדר מאחור ומאפשרים להם להתחמש עד השיניים בעשרות אלפי טילים ומשגרים מכל המינים והסוגים ובכך לאיים על על חלק גדול מאוד של מדינת ישראל. לו בכל זה היינו מטפלים בזמן ודואגים לחסל את נאסראללה ואנשיו, במקום לברוח עם הזנב בין הרגליים, היום לא היינו במצב הזה ותושבי חיפה והצפון שמונים למעלה מ2 מיליון תושבים, לא היו חיים בפחד ובחרדה ובחוסר ודאות מוחלט של מה יילד הרגע הבא. ואם כבר הזכרת ממ"ד, אז תדעי לך שללמעלה משלושה רבעים של הבתים בחיפה וסביבתה אין בכלל דבר כזה, כי אלה בתים ישנים שנבנו לפני שיצאה ההוראה להוסיף ממ"ד לכל בניין חדש שבונים, חלקם אפילו בתים ובניינים שנבנו עוד במנד"ט הבריטי, ועל כן שנותנים פקודה ביקוד העורף אצלנו להיכנס לממ"ד, רוב התושבים באיזור אין להם לאן להיכנס והם יכולים רק לשבת ולהתפלל שמטח הטילים יעבור אותם או לא יגיע אליהם בכלל. שיטה מצויינת להילחם בטילים, נכון? כך שתגידי תודה שלך לפחות יש ממ"ד שאת יכולה להיכנס אליו אם וכאשר, ואני מקווה מאוד שלא, תצטרכי.

ElvisAlive

New member
מי שפתח במלחמה זה לא אולמרט

זה חיזבאללה. להם היו כבר טילים שמגיעים לחיפה עוד לפני המלחמה, ואני יכול להבטיח לך שהם לא היו למטרות שלום.

מי שחטף חיילים זה החיזבאללה

אבל מי שפתח במלחמה, שאגב לא הכריז עליה עד היום ועדיין לא מכריז עליה, זה אולמרט וממשלתו. אותנו האזרחים לא שאלו שום דבר בנושא.

ElvisAlive

New member
הבנתי

החיזבאללה וכולם יכולים לתקוף אותנו ואנחנו לא צריכים לעשות כלום כדי שחס וחליליה לא תהיה מלחמה?! הרי זה בדיוק מה שחשב נסראללה שיקרה. הוא חשב שהוא שוב יוכל לתקוף, לחטוף חיילים ולעשות הסכם עם שיחרור של אלף מחבלים. אם זה מה שהיינו עושים שוב הוא היה מנצח אותנו ואנחנו היינו מאבדים מכוח ההרתעה. זה לא יכול היה להימשך. אולמרט ושאר הנבחרים בכנסת נבחרו כדי לייצג את העם. ה נבחרו להחליט החלטות. אם כל דבר שקורה הולכים לשאול את האזחרים אז לא צריך כנסת וממשלה ולא צריך בחירות.

למעלה