ולמרות הכל אין כמו החורף

mri10

New member
ולמרות הכל אין כמו החורף

אז נכון,פקקים מטורפים,הצפות בכבישים,נהגים זועמים,מטריות שבורות.ועם הכל ולמרות הכל,

אין על החורף!!!

המיטה הופכת לחוויה של ממש.ההתכרבלות,החום,הרוך,השמיכת פוך שכ"כ מחבקת,אוחחח כמה שזה טוב.גם באופן כללי המחשבות והתחושות הן אחרת לגמרי.רכות ונעימות שאופפת את הכל.לילות החורף האהובים.

ועוד לא דיברנו על איך זה לחזור לבית כשכולך קר וקפוא,וליפול ישר לתוך מרק מהביל ועשיר בבריאות.מרק שהתבשל כמיטב המסורת של העדה.פשוט מדהים.

גם האלכוהול פושט לו צורה ולובש צורה.האלכוהול בדמותו החורפית מזמין ומחבק לאין ערוך משאר עונות השנה.תחושות החום שמתפשטות באיברים והאנרגיות המתפרצות,מביאות אותך לחשוב כאילו כל רעיון האלכהול בא לעולמנו בזכות החורף ובגללו.כאילו שתייה בימי הקייץ היא רק נספחת או שנועדה לאלו שכבר מכורים.

שנה שעברה הייתי יכול להתפייט לכם גם על הסיגריה של החורף.השנה ברוך ה' כבר לא.

שתהיו לי בריאים!!

mri10

New member
נכון שזה לא רשעות??

אלו שצוחקים כשהם רואים איך שנהג שוטף לו בשעטה עובר אורח תמים.זה באמת כואב ונוגע ללב.יחד עם זאת יש בזה משהו שגורם לך לחייך...כמובן,עד שמגיע תורך להשטף.אני באופן אישי מקפיד להאט כשלצידי עוברי דרכים.במקרים קשים במיוחד אני אפילו מציע טרמפ.

PorFavor1

New member
שמתי לב

שהדיבור בארץ על גשם, מעורר אצל אנשים כל מיני רגשות ותחושות.
למעשה, בכל פעם שאתה אומר / שואל משהו עם המילה "גשם", תמיד יש את האידיוט הזה שחייב מיד לשבור שתיקה ולאמר משהו "צריכים לא? הלוואי.. אין כמו גשם, גשם זה ברכה, גשם זה טוב לחקלאות, גשם שוטף את הווירוסים, חסר מים בכנרת אז אולי עם קצת מזל..".

אני חושב שזה רק בארץ.... אבל אני לא יודע.
אין לי בעיה מיוחדת עם גשם, וגם לא עניין מיוחד, אבל הקטע הזה עם האידיוט התורן שקופץ כמו קפיץ, כבר מזמן נמאס עליי, לפני שנים ארוכות ארוכות...

וגם הדיבור על הכנרת, כבר מזמן נמאס עליי.
מה אכפת לי בכלל מהכנרת המושתנת הזאת, לכל הרוחות ?
ומה אני עושה עם המידע הזה בכלל על הכנרת, ובשביל מה להתפיל מים אם מפלס הכנרת כ"כ חשוב?
אוחחחחח
אם רק היה אפשר להשתיק אנשים או שלא לשמוע.. אבל אי אפשר.

PorFavor1

New member
שאלה קצת כללית...

אכפת לי שהכנרת קיימת, ושיש בה מים.
אחת ל 20 שנה היא עולה על גדותיה, ואני שמח על זה.
אני לא צריך לשמוע על הכנרת לעתים כה קרובות, וממילא אני לא יכול לשפר את מצבה, וגם לא את מצב הגשם.

Bs Bane

New member
כי כל זה נכון,

למה נראה לך שתרבויות שלמות מתפללות לגשם?
&nbsp
בלי הכנרת, תתרחץ עם חול.
מתפילים מים בשביל לא להיות כל כך תלויים בכנרת במקרה במחסור התפילות של אנשים כמוך יגרמו לאלים להפיל עלינו חצץ.

PorFavor1

New member
אתה עובד אלילים ?

חוץ מזה, איזו מן אמירה טפשית זאת להגיד שגשם שוטף ווירוסים...
פעם נהג מונית אמר לי את זה שגשם שוטף וירוסים.
ניסיתי קצת להתווכח אתו על זה, אבל הוא היה כ"כ רגשי...
&nbsp
לפי ההיגיון הזה, מדינות גשומות במיוחד, הן חסרות וירוסים באוויר, ומדינות חסרות גשמים, עמוסות בווירוסים.
איזה שטויות במיץ.... אלוהים אדירים.
&nbsp
הכי טוב שאנשים יגידו- "אני אוהב גשם" וזהו.
שלא יבלבלו את המנוח כל החיים על הכנרת ועל הגשמים.
מדינת קללה שכזאת, כל החיים אותם חדשות, אותם בלבולים...
מפלס הכנרת, כמות הגשמים, ועם קצת מזל קצת שלג בהרים, ובקיץ, כל הזמן הורים ששוכחים את הילד במכונית, חיילים שעשו אימון ונהרגוו ממכת חום או התייבשות, עוד חייל שנהרג במטווח וצה"ל מפיק לקחים.
עוד מסוק שהתרסק, ואז מפגיזים אותי באלף ואחת תמונות מכל זווית אפשרית, אבל כשחייל נהרג במטווח ומקבל כדור בראש, כל הכתבות האלה וכל ההפגזות האלה של תמונות, לא שוררות... לא יודע. זה כאילו שמישהו שם באבל על המסוק, ולא על הטייס.
ועוד בעל מאוכזב שזרק ילדים מהחלון, ועוד אחד ששחט אותם, ועוד אחד שנכנס לבנק וירה לכל עבר.
&nbsp
יאללה יאללה, קחו את הגשם שלכם ותדחפו.
מדינת קללה שכזאת.
בחיי הספתא היהודייה שלכם.
לא צריך גשם.

PorFavor1

New member
מנסה לאמר ש-

לגשם אין שום ערך מוסף משל עצמו.
זה רק מים... ובתור צרכן, אתה אמור לשלם עליהם.
המדינה מקבלת חינם, אבל אתה צריך לשלם, וגם לשמוע כל הזמן "ישראל מתייבשת", והכנרת ככה וככה, והרפורמה במים ככה וככה.
המדינה שלנו כבר מזמן לא סומכת על אלוהים ולא על תפילות גשם.
היא סומכת על מכשירי התפלה ועל חשמל. הציבור היהודי בארץ לא רוצה טובות מאלוהים. הרי כבר נאמר שאנו עם קשה עורף.

אף מטר של גשם או ברד לא ישפר את המציאות שלנו בשום היבט אפשרי.
הגשם, הוא גשמי, וחסר כל ערך רוחני.
הרוח... הרוח היא מצרך מסוג אחר. מצרך של המיעוט הרוחני... המיעוט הרוחני לא מתנחם בשום גשם גשמי, וגם לא מדוכא מאף בצורת.

מי שתייה ?
אל דאגה.... לעולם לא יחסרו לך מי שתייה.

mri10

New member
אתה חייב לדעת להכיל

אז אוקיי,דיברו על הגשם ועל נחיצותו, ולא בא לך לשמוע את זה,אז מה קרה???

אתה בטוח שכל הבריות בולעים בשקיקה את המשפטים שלך??

שדות77

New member
אין כמו החורף

תמיד מרגיז אותי שבתחזית קוראים ליום שטוף שמש "יום נאה" וליום מעונן "קודר".

נאה אצלי זה כשיורד מבול, כזה כמו בלילה האחרון.

PorFavor1

New member
גם על נוח ירד מבול

בשביל זה הוא בנה תיבה, שהיא ספינה.
ספינת עץ בלב המדבר...

אליהו הנביא התפלל לאלוהים דווקא שלא יירד גשם, ואכן לא ירד שום גשם.
המלך אחאב קרא לאליהו הנביא עוכר ישראל. אבל אלוהי ישראל ראה את הדברים אחרת כנראה.

בסופו של דבר אליהו הנביא, איש הרוח ללא גשם, נאסף אל אלוהים במן כבוד ייחודי.
ועד היום, עם ישראל ממתין לו, לאליהו הנביא.
מעניין אם עם ישראל ישמח גם להקשיב למה שיש לו לאמר.

PorFavor1

New member
גם ב"עת הצרה" אמורה להיות בצורת

בצורת כלל עולמית.
בימי עדותם של עדי יום הדין, שני עדי "עת הצרה" אמור שלא לרדת גשם.
וְנָתַתִּי לִשְׁנֵי עֵדַי וְנִבְּאוּ יָמִים אֶלֶף וּמָאתַיִם וְשִׁשִּׁים וְהֵם מִתְכַּסִּים בַּשַׂקִּים; אֵלֶּה הֵם שְׁנֵי הַזֵּיתִים וּשְׁתֵּי הַמְּנֹרוֹת הָעֹמְדִים לִפְנֵי אֱלֹהֵי הָאָרֶץ; וְכִי־יְבַקֵּשׁ אִישׁ לְהָרַע לָהֶם אֵשׁ יֹצֵאת מִפִּיהֶם אֹכֶלֶת אֶת־אֹיְבֵיהֶם וְכֵן כָּל־הַמְבַקֵּשׁ לְהָרַע לָהֶם מוֹת יוּמָת; וְהֵם יֶשׁ־לְאֵל יָדָם לַעֲצֹר אֶת־הַשָּׁמַיִם וְלֹא־יִהְיֶה מָטָר בִּימֵי נְבוּאָתָם וְיִשְׁלְטוּ עַל־הַמַּיִם לְהָפְכָם לְדָם וְעַל־הָאָרֶץ לְהַכֹּתָהּ בְּכָל־נֶגַע מִדֵּי יֶחְפָּצוּ;
&nbsp
שני העדים, מתוארים גם בספר דניאל.
גם בספר דניאל ( בדומה לחזון יוחנן ) שני העדים הללו, חסרי שם.
וְרָאִיתִי אֲנִי דָנִיֵּאל, וְהִנֵּה שְׁנַיִם אֲחֵרִים עֹמְדִים, אֶחָד הֵנָּה לִשְׂפַת הַיְאֹר, וְאֶחָד הֵנָּה לִשְׂפַת הַיְאֹר׃
&nbsp

mri10

New member
אתה יודע למה זה כך

פשוט הגשם תוקע את אנשי התקשורת בכבישים והם בלחץ מטורף מהמחשבה שיתכן והם יפספסו את שעת השידור שלהם.זה עלול לעלות להם במשרה.
תאר לך את רזי ברקאי מגיע לאולפן גל"צ ב09:15.מה הוא יספר,שהיה לו יום נאה בכבישים?! "היה לי מבוווול"

TopSound

New member

למעלה