ולנסי, אנא עזור -

amitceder

New member
ולנסי, אנא עזור -

אני לא מצליח למדוד מרחק בCOMPEGPS כנראה עקב גרסת ניסיון לא רשומה. זה הטיסה שלי מהיום בIGC - כ 50 ק"מ. אשמח אם תעלה אותה לאתר שלך. תודה

amitceder

New member
היום בתבור, והרחק מעבר ...

היום ירון וסחבק, המריאו בתבור. מיד התברגות ל1500 מ' וטיסה מבלי לראות אחד את השני עד דליה (כן, זאת שליד זכרון). בקיצור - ירון בבינימינה. סחבק בזכרון ממשיך עד קו החוף - בגובה 800 חותך דרומה לכיוון ארובות חדרה. המטרה - לנחות בשדות ים ליד כל הקייט. MISSION ACCOMPLISHED. הטרק לעיל. כ50 ק"מ, ולנסי כאמור - עזרתך בעיניין. בדרך מסוקי אפצ'י כ500 מ' מתחתי, ומטוס של הבונים שכנראה נימי בדיוק היה בו כי לכבוד היום הולדת שלו עשה צניחה חופשית. פגשנו אותו באולגה על המבורגר וסיפר חוויות (בקצרה - האישה לחצה). נראה לי שקצת הפחדתי את המתרחצים בחוף - והיו שם די הרבה.

amitceder

New member
שכחתי לציין

גם לירון בדליה, וגם לי ביציאה מעפולה - הצלות מגובה 100 מ'.

חגי

New member
נראה לי ליאור שהיית תחת ההשפעה של התרופות

וגם צדר כנראה לקח משהוא

amitceder

New member
לא היה זמן לשמיניות

הגלייד היה מאד גבולי, מקסימום עשיתי S. המרכז הזה צפונית לחוף של מתי, נכון (פרי-גל)? חגי - לקחתי סמים קשים - סמי אדרנלין - הטיסה היתה הטריפ הכי גדול שהיה לי כבר מאז אוסטרליה. אני לא יכול לחכות עד שאני אקבל את המנה הבאה...

חגי

New member
ואללה - יפה מאד ! עברתי על הטרק

היתה טיסה מעניינת...רבאק , לא יאומן. גרדת נמוך אחרי עפולה אבל יצאת משם מהר מאד. מעניין לראות את הטרק של ירון. אגב - מהנקודה שהיית 1700 מטר אחרי רמות מנשה ומעל כביש 6 שבסלילה היית צריך לדעתי לקחת נתיב דרומה ולא לכיוון זכרון. בסוף נחתת כולה 19 קמ בקו אוירי מהנקודה שעזבת את הטרמיקה ב- 1700 , אילו היית לוקח כיוון לחדרה היית כנראה תופס עוד טרמיקה אחת וגם בלעדיה היית מגיע לגבעת אולגה. בקיצור צדר - אין ספק שעלית לרמה שמאפשרת לך באמת להתמודד עם הטובים ביותר . הצירוף של תחרות בחול וגלשן טוב ומהיר עשו את שלהם ולך נשאר עכשיו להתחיל ולכוון גבוה , בלי תחושת נחיתות. תופתע כמה אתה יכול יותר.

ג ל נ ט י

New member
אתה

פונה אל הלב שלי
? אנסה לעשות משהו

ג ל נ ט י

New member
הסבר

דבל קליק = זום בנוסף יש שני אייקונים, אחד מספק אינפורמציה ואחד מראה את הטרק בתלת מימד ב Google Earth. צר לי שלא אוכל ליצבוע את הטרק בצבעים לפי הגובה כמו בקומפי

למעלה