ולפינה השבועית שלנו..

חמדמדת1

New member
ולפינה השבועית שלנו..

תמונה של ג'וקר - הבת של אודליה ( אודליה - איפה התמונה השבועית??) וגם - איזה שיר אתם מרגישים תיאר הכי טוב את השבוע שעבר עליכם מיום העצמאות ועד היום () אחד של מאיר ואחד לא) איזה שיר אתם צופים עשוי לתאר את השבוע שיעבור עליכם / מה אתם מקווים שיקרה ( אחד של מאיר ואחד לא)?

איף

New member
../images/Emo13.gif

שיר של מאיר שאפיין את השבוע שהיה - "גשם" . גם התאים ליום הזכרון וגם בימים האחרונים הרגשתי שאני רוצה שירד גשם שישטוף את הכל - גם את האבק וגם את כל ה"צרות" היומיומיות. שיר לא של מאיר שאפיין את השבוע שהיה - אביתר בנאי - "אבות ובנים" . יום הזכרון. שיר כל כך עצוב ומצמרר. השבוע שיבוא: שיר של מאיר - "כשהיום עולה " בנימה אופטימית. מקווה שהימים בשבוע הזה יתמלאו חיים.
שיר לא של מאיר - ברי סחרוף - "לחץ" צריך להיות מציאותיים.... השבוע התחיל די לחוץ בעבודה...ומסתמן שזה גם ימשיך כך.

odery

New member
אהממ נראלי שזה יהיה לא הוגן להעלות תמונות שלה

כאילו היא רכוש שלי או משו זו החלטה שלה-והיא לא בגיל לקבל כאלה החלטות חרגתי פעם אחת,ודי...סורי

הר עיבל

New member
../images/Emo6.gif

השיר שתיאר הכי טוב את השבוע שעבר עלינו - "מסע אל העולם"- רק בגלל השורות "מסע אל הנשמה בתוך דימעה ,רוצה לחוש עכשיו כאב וגם שמחה...." וההסבר הוא פשוט, הכאב של יום הזיכרון- ומידית השמחה של יום העצמאות. אחד לא של מאיר , מה התכלית של שולי רנד
. השיר שעשוי לתאר את השבוע שיעבור עליי הוא- "תגידי אש תגידי מים" סתם בגלל ל"ג בעומר.. ואחד לא של מאיר אז....בתוך הצינורות "אלג'יר". ליל"ט

תמרי35

New member
המממ....

שיר לשבוע שהיה - שירו של שפשף ( שיר כ"כ ישראלי שמתאים עדיין ליום העצמאות) ולשבוע שיהיה שיר של יום חולין .. אין לי כח לחפור למה - אבל אלו השירים שמתאימים לי כרגע..

Growler

New member
קצת באיחור, כנהוג אצלי

על השבוע שעבר אני חייב להכים עם יסמין: גשם פשוט תחושה כזו, קצת כבדה, של נמאס, של די, מספיק. לגבי השבוע שעכשיו, אני הולך על בשם האהבה. מה לעשות, זה שבוע כזה שאני רואה שאנשים חושבים רק על עצמם ולא אכפת להם כמה הם פוגעים באחרים, פשוט עושים מה שבא להם ועוד חושבים את עצמם צדיקים. לגבי שירים שלא של מאיר: בשבוע שעבר התאים מאוד "נמאס" (כלא שש) - כל מילה מיותרת
בשבוע הזה מתאים "בשמלה אדומה ושתי צמות" (הגרסא של מופע הארנבות של דוקטור קספר). כמו שאמרתי קודם, אשנשים פשוט פועלים בצורה כזאת שלא משנה איך תסתכלו על זה, פשוט לא תצליחו למצוא בזה היגיון. חוץ מזה... הכל בסדר, מה אתכם

איף

New member
הכל מצוין, טוב תודה

אתה במצב רוח הזוי או שנדמה לי ?

Growler

New member
לא צריך להתרגש מזה

פשוט התקופה האחרונה בעבודה היא קצת קשה

איף

New member
הלו, כבר שמענו את המשפט הזה

ואז נעלמת לנו. רק אל תיעלם שוב!

Growler

New member
כשאמרתי את זה ונעלמתי

זה היה לספירות מלאי, שדרך אגב מתחילות שוב עוד שבוע
חוץ מזה אני עובר לתפקיד חדש (תודה לאל!) אז אני לא יודע כמה זמן יהיה לי לכתוב. מה שבטוח, אני לא נעלם... כל עוד תמשיכו לכתוב

למעלה